Ricky Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Majd szervezek csop.oktatást :lol: Még akár jól is nézhet ki. Én nem mondom, hogy nem tetszik az ilyesfajta fényezés, csak ne legyen ilyen "összevissza pingálós", és ne legyenek benne ilyen gyökér barnássárgásnemtommilyen színek... :roll: Szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 ízlések és pofonok... jelen esetben talán a pfon közelebb áll.... viszont szép csütnek nézek elébe: megtanulok throw upot hányni, falra mászni mint MIBben :lol: fogadjunk megint csak én szívok benn 6ig :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 nagy durcásan belehuppannál mi :?: :lol: Hupp-hupp. Abba a műanyag makettba ? Azt azért megnézném :D :lol: :lol: :lol: :lol: Itt az eredeti :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 nekem akkor is teccik bki bmit mondd... sztem összehangban vannak a tuned cuccok rajta s szerintem ez számít jelen esetben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 ....viszont szép csütnek nézek elébe: megtanulok throw upot hányni, falra mászni mint MIBben :lol:.... Na álljunk meg egy pillanatra ! Csütörtökön karsz. elemekeket pofozunk ! Nemde ? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Hopsz. Gubancban vagy G! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Hopsz. Gubancban vagy G! :lol: mint mindig. nemrég olvastam egy pszciciiopata könyvben h 2 fatja ember létezik. 1. aki stressz alatt összerogy és mint szharos rongy kipukkan 2. aki pörög és minél nagyobb a nyomás, akkor él ill ez motiválja... tehát mossem fordulok ki 1 kis konzisztenciától... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 mint mindig. nemrég olvastam egy pszciciiopata könyvben h 2 fatja ember létezik. 1. aki stressz alatt összerogy és mint szharos rongy kipukkan 2. aki pörög és minél nagyobb a nyomás, akkor él ill ez motiválja... tehát mossem fordulok ki 1 kis konzisztenciától... Majd megcsináljuk máskor, talizzatok inkább. ui: csak annyi a kérésem, Gergőhöz, hogy máskor ne írja, hogy ráér xy időpontban ha nem úgy van, vagy ne szerevezzen rá más programot :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 MSNen éppen most mentegetőzöm egy Ági nevű csodalánynak, hogy miért nem érek rá a 7en... Ennyit erről. Pedig gondoltam egy du-n szerelünk, faragunk, graffitit tanulok hnyi, falramászást és tsai... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 MSNen éppen most mentegetőzöm egy Ági nevű csodalánynak, hogy miért nem érek rá a 7en... Ennyit erről. Pedig gondoltam egy du-n szerelünk, faragunk, graffitit tanulok hnyi, falramászást és tsai... :lol: Ági ? Még1 koordináta ? :D :lol: :lol: Marad a "graffitit tanulok hnyi, falramászást és tsai", valahogy csak ellesztek :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Kedves Mélykék! Pasin még sosem vesztem össze senkivel. Most sem fogok. Legyen a Tiéd 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 szépen állunk... mingyá sírva fakkadok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 ....Pasin még sosem vesztem össze senkivel. Most sem fogok. Legyen a Tiéd 8):wink:.... Nem. Tudod, én többet járok arra. Majd máskor megoldjuk legózást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 gyerkek mennyit variáltok... kombináljatok inkább a lottószámokkal a többit meg bízzátok már rám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Tudod, én többet járok arra. Merre?? 16-ba?? Akkor gyere TE IS! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Jahhh, a III. kerület tisztára határos vele. SE :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 :roll: Na, ez az utsó két oldal sztem még Chat topiknak is OFF volt. Részemről mára ennyi, aludjatok jól és dolgozzatok holnap helyettem is! :lol: Ricky Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Kár, hogy mentek aludni, izgi beszélgetés volt! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 itt dilemmázni s ennyit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Hupp-hupp. Abba a műanyag makettba ? szerintem az nem műa. volt, csak kis fotocsopp, meg mosott táj... szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Tegnap autómosás, ma szakadó eső. miért???!! :x :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Tegnap autómosás, ma szakadó eső. miért???!! :x :x fordítva próbáltad már :?: :idea: ma esik, mert tegnap autót mostál :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 fordítva próbáltad már :?: :idea: ma esik, mert tegnap autót mostál :!: hat epp ez a problema!!Hogy ez az en formam!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 ez örök törvény ha az ember otót mos, akkor esni fog... akkor most miattad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Ha ez enyhíti a fájdalmadat, akkor szólok, hogy nem vagy egyedül, én is tegnap mostam le, utána, mint egy hülyegyerek ronggyal végignyaltam az egészet, hogy szépen csillogjon-villogjon. Most meg kinnt áll az esőben. Murphy törvény :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts