Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsások-Tigrások beszélgetnek

uhuhu

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,6k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Ákos, neked gondolom, mindez három laza mozdulat volt? (olajcsere)

Nekem évekig tartana, és utána is csak virágtartónak lehetne használni a kocsit.... :lol: :D

Ma vettem kerékőröket a felnimre! 8)

hát nem volt valami nehéz 8) , de sikerült ..

menne neked is....... :wink:

Megosztás:

Üdv mindenkinek!

Remélem jól telt a hétvége. A tegnap történtek alapján szerintem én vagyok a világ leglángelmébb csaja: gurulok hátra lejtőről üresben, aztán útközben rájöttem, hogy mindjárt elfogy a lendület, erre kuplung, raknám be rükibe. Hát szegény fogaskerekeimnek olyan hangja volt, hogy rögtön elmondtam három miatyánkot. :shock: :shock: Bakker azt mééé nem tanították a rutinórán, meg a vezetésen, hogy ilyenkor meg kell állítani és utána kapcsolni a sebességet? :evil: Mostmár tudom :oops: :oops: :oops:

Megosztás:

Üdv mindenkinek!

Remélem jól telt a hétvége. A tegnap történtek alapján szerintem én vagyok a világ leglángelmébb csaja: gurulok hátra lejtőről üresben, aztán útközben rájöttem, hogy mindjárt elfogy a lendület, erre kuplung, raknám be rükibe. Hát szegény fogaskerekeimnek olyan hangja volt, hogy rögtön elmondtam három miatyánkot. :shock: :shock: Bakker azt mééé nem tanították a rutinórán, meg a vezetésen, hogy ilyenkor meg kell állítani és utána kapcsolni a sebességet? :evil: Mostmár tudom :oops: :oops: :oops:

Sziasztok!! :lol:

Ez nagyon aranyos :D :lol: :lol: :lol:

Hát igen, a praktikus megoldoásokról nem nagyon esik szó se a rutinon, se a forgalmin...

Megosztás:

aki igyen ismeri a környékem annak éjn be nem merek szólni :lol:

Hát igen, megvannak a kapcsolataim, úgyhogy sztem féljél serényen. A közértes nénivel pl már tegezzük egymást 8)

Egyébként csüt. megyek arra. Holnap meg szabin leszek (nem mintha dicsekedni akarnék) :D

Megosztás:

Tigrincs! :D A cica(félék) a kedvenc állatom. :lol:

Mostmár ezt is értem...

Erről jut eszembe offolni tegnap éjjel érkezem haza garázs elött vmi mókusszerű, namondom újabb kiscica sereg erre kiderült valami vadászgörény szerűség volt, de nem tuttam becserkészni pedig nagyon rajta volna.... a vicce,h a 90 fokos falon úgy futott felfele mintha simán rohant volna vizszintben :shock:

Megosztás:

Háááát, ja. Bár most nézem, hogy a küszöb is tetszik, meg az ülések is, de ez a fényezééééééés :shock: Ilyet én is tudok rókázni... :lol:

na akkor majd erre is taníts meg jó :?: :D

az ehavi T&Sben van egy off passat on és annak is az oldalán hasonlow non fig van és azt hiszem nagyon megtetszett

és azt hiszem én tényleg tunnék ilyet csinálni a kérdés az,h hogyan nézne ki egy nem full tuned autón :roll:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.