uhuhu Elküldve Április29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2005 ma lecseréltem a Corsámon az olajat. tök örülök :wink: 8) csak észrevettem, hogy a hengerfej alol folydogál az olaj :lol: tömités cserére szorul asszem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Ákos, neked gondolom, mindez három laza mozdulat volt? (olajcsere) Nekem évekig tartana, és utána is csak virágtartónak lehetne használni a kocsit.... :lol: :D Ma vettem kerékőröket a felnimre! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2005 Ákos, neked gondolom, mindez három laza mozdulat volt? (olajcsere) Nekem évekig tartana, és utána is csak virágtartónak lehetne használni a kocsit.... :lol: :D Ma vettem kerékőröket a felnimre! 8) hát nem volt valami nehéz 8) , de sikerült .. menne neked is....... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 ....Nekem jóval előbb volt motorra jogsim, mint autóra.... Jahhh, nekem is :lol: :D :lol: :lol: Igaz azóta is csak A1-em mocis jogsiból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Te megen miről beszélsz Mr. Memória ? :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Üdv mindenkinek! Remélem jól telt a hétvége. A tegnap történtek alapján szerintem én vagyok a világ leglángelmébb csaja: gurulok hátra lejtőről üresben, aztán útközben rájöttem, hogy mindjárt elfogy a lendület, erre kuplung, raknám be rükibe. Hát szegény fogaskerekeimnek olyan hangja volt, hogy rögtön elmondtam három miatyánkot. :shock: :shock: Bakker azt mééé nem tanították a rutinórán, meg a vezetésen, hogy ilyenkor meg kell állítani és utána kapcsolni a sebességet? :evil: Mostmár tudom :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 :lol: nem vagyol eccerű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Ne röhögjél wazzz, majdnem sírtam! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 nem nevetgéltam más búján csak a szöveg nem volt semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Azéééé :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Azéééé :wink: :lol: aki igyen ismeri a környékem annak éjn be nem merek szólni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Üdv mindenkinek! Remélem jól telt a hétvége. A tegnap történtek alapján szerintem én vagyok a világ leglángelmébb csaja: gurulok hátra lejtőről üresben, aztán útközben rájöttem, hogy mindjárt elfogy a lendület, erre kuplung, raknám be rükibe. Hát szegény fogaskerekeimnek olyan hangja volt, hogy rögtön elmondtam három miatyánkot. :shock: :shock: Bakker azt mééé nem tanították a rutinórán, meg a vezetésen, hogy ilyenkor meg kell állítani és utána kapcsolni a sebességet? :evil: Mostmár tudom :oops: :oops: :oops: Sziasztok!! :lol: Ez nagyon aranyos :D :lol: :lol: :lol: Hát igen, a praktikus megoldoásokról nem nagyon esik szó se a rutinon, se a forgalmin... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Nesi ! Képhek ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 aki igyen ismeri a környékem annak éjn be nem merek szólni :lol: Hát igen, megvannak a kapcsolataim, úgyhogy sztem féljél serényen. A közértes nénivel pl már tegezzük egymást 8) Egyébként csüt. megyek arra. Holnap meg szabin leszek (nem mintha dicsekedni akarnék) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 hónap éjn is szabin vagyok.... csütön meg konferanszijéééé so nemtom otthon leszek ő, azé maj pingelj meg ha arrafel járol :wink: melik közértes nénivel vagyol spanban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Jóóó. Semelyikkel, csak hülyéskedtem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Jóóó. Semelyikkel, csak hülyéskedtem :lol: tuom 8) mi az új avatar eee? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Tigrincs! :D A cica(félék) a kedvenc állatom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Tigrincs! :D A cica(félék) a kedvenc állatom. :lol: Mostmár ezt is értem... Erről jut eszembe offolni tegnap éjjel érkezem haza garázs elött vmi mókusszerű, namondom újabb kiscica sereg erre kiderült valami vadászgörény szerűség volt, de nem tuttam becserkészni pedig nagyon rajta volna.... a vicce,h a 90 fokos falon úgy futott felfele mintha simán rohant volna vizszintben :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 ...a 90 fokos falon úgy futott felfele mintha simán rohant volna vizszintben :shock: Nem nagy cucc az, ilyet én is tudok 8) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 nahh majd megmutatod me' ilyet még nem nagyon láttam :lol: ehhez miccóltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Csak a felni meg a lámpa tetszik nekem....De azért, ha nagyon tuszkolnának, elfogadnám nagyban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 nagy durcásan belehuppannál mi :?: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Háááát, ja. Bár most nézem, hogy a küszöb is tetszik, meg az ülések is, de ez a fényezééééééés :shock: Ilyet én is tudok rókázni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Háááát, ja. Bár most nézem, hogy a küszöb is tetszik, meg az ülések is, de ez a fényezééééééés :shock: Ilyet én is tudok rókázni... :lol: na akkor majd erre is taníts meg jó :?: :D az ehavi T&Sben van egy off passat on és annak is az oldalán hasonlow non fig van és azt hiszem nagyon megtetszett és azt hiszem én tényleg tunnék ilyet csinálni a kérdés az,h hogyan nézne ki egy nem full tuned autón :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts