ceramic Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Én éppen most értem haza! 8) A péntek a legrövidebb napom. Ezt várom már vasárnap este! :lol: Mivel szép az idő, asszem kerülök egy-két kört a városban! JUJ de irigy vagyok!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Mivel szép az idő, asszem kerülök egy-két kört a városban! ez nem volt szép :x kollegák spanok ezt jáccák, h péntek délbe felhívnak h mijjen jó a hideg sör és tsai, mikor tuggyák, h benn kell rohadnom még jópár órát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 ez nem volt szép :x kollegák spanok ezt jáccák, h péntek délbe felhívnak h mijjen jó a hideg sör és tsai, mikor tuggyák, h benn kell rohadnom még jópár órát :lol: én rég szenvedtem pénteken ennyire mint most. de most nagyon!!! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 1üttérzek ezen kivül nem tuok naon segíteni cartársnő :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 ... h benn kell rohadnom még jópár órát :lol: mivel egy ideje már csak mi ketten komunikálunk, van egy olyan gyanúm, hogy rajtunk kívül már senki nem kinlódik a munkahelyén vagy ül a gép előtt ebben a szuper idoben, CSAK MI!!! :D :lol: :lol: ez nem jóóóóóóóóóóóóóóó!!Vagyis jó a többieknek.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 1üttérzek ezen kivül nem tuok naon segíteni cartársnő :roll: köszi... a cartársnő nagggyon jóóó!!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 ezt dobta a gép hölgyem.. a beletörödésen és az elfogadáson kivül mást nagyon nem tehetünk... én már letelefonáltam előre a fél életem, a net már be van cachelve,so nem tok én se nagyon micsinálniii... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 ezt dobta a gép hölgyem.. a beletörödésen és az elfogadáson kivül mást nagyon nem tehetünk... én már letelefonáltam előre a fél életem, a net már be van cachelve,so nem tok én se nagyon micsinálniii... szívás egy szó mint száz. meddig vagy bent?bak k er még csak fél 2!!Rosszul vagyok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 küldtem PÜ-t :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 így nem nehéz hogy kinn gyönyörű ídő van ragyogóan süt a nap... én thök jól érzem magam 6 emelet magasan bezárva :lol: ez a munka suxxxxx hasonló érzések kavarognak a fejemben... miért nincs már este 5 óra? már az összes schwancom ki van a melóval Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Ezér' jó nekem!Én szabin vagyok! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Ezér' jó nekem!Én szabin vagyok! :wink: de jó egyeseknek!!!Mármint ha nem betegszabin, akkor jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 mákos szádat! én mé legalább ötig itt punnyadok.... de a végén legalább kitakarítom a kocsimat Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 hasonló érzések kavarognak a fejemben... miért nincs már este 5 óra? már az összes schwancom ki van a melóval ne jól van, akkor vagyunk azért néhányan:) csak ne tűzne be a nap úgy az ablakon..nem fájna nnyira a szívem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 mákos szádat! én mé legalább ötig itt punnyadok.... de a végén legalább kitakarítom a kocsimat de jó lesz neki!!az én küszöbömön vannak sáros kutyatappancsnyomok...és sajnálom letörölni..egyenlőre. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 most tervezgetem az új küszöbvédőmet.... a régi ragasztott gagyituningos is jó szoldálatott tett mert megvédte a küszöböt jópár magassarkútól... de az új az pöpec lesz... csak nem tudom mikorra csinálom meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 a napot még csak-csak lefosom me' hozzászoktam a 24 év alatt de az a rengeteg suna lenn félmeztelenül!!!!! na ez az ami kiborít és 1ben mágnesként vonzva ellógásra kényszerít. vádalkut kötöttem magammal: mindjárt lelépek a csába, me' nem bírom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 de jó egyeseknek!!!Mármint ha nem betegszabin, akkor jó. Hál'istennek csak síma szabi.Egy kicsit felborult a biológiai egyensúlyom, és mielőtt leosztanék néhány nagyon ráérő kollégát úgy a magam módján, inkább így oldottam meg.SZal jobb ez így.Amúgy csak irigykedjetek bátran!Majd fogok még én is reklamálni! :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 a napot még csak-csak lefosom me' hozzászoktam a 24 év alatt de az a rengeteg suna lenn félmeztelenül!!!!! na ez az ami kiborít és 1ben mágnesként vonzva ellógásra kényszerít. vádalkut kötöttem magammal: mindjárt lelépek a csába, me' nem bírom :lol: még jó hogy kervárosban van a cég... ha a baross úton lenne akkor melo=0 csak hesselés lenne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 hát énnekem van itt néznivaló bőven zuglóban. 1 villi megálló, azonkivül buszmegálló, vonat amit akarsz.... Wolfi én 7főn voltam így bejöttem és pffff egyből kivettem 1 nap szabit keddre és 7fő du húztunk strandolni de inkább innni legjobb cimborámmal :lol: kell néha lazítani, mert különben terminátor módjára osztanám én is a népet itt benn... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 na a terminátor üzemmód nekem ma =bekapcs... asszem szabira kell mennem :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 hát énnekem van itt néznivaló bőven zuglóban. 1 villi megálló, azonkivül buszmegálló, vonat amit akarsz.... Wolfi én 7főn voltam így bejöttem és pffff egyből kivettem 1 nap szabit keddre és 7fő du húztunk strandolni de inkább innni legjobb cimborámmal :lol: kell néha lazítani, mert különben terminátor módjára osztanám én is a népet itt benn... Igen, ismerős.Amolyan baltásgyilkos szindróma! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 igen-igen csak nálunk annyi a necc, hogy ezek a 6nyelvet beszélő öltönyben járok és alszom f*****k azaz kollegák nehezen viselik a kritikát egy 23, 76 évestől. pedig egész nap lógatjják a semmit azt is feltünően, vetítenek össze vissza és felveszik a nagy zsét. Na ez bosszant nem picit, de úcsse tehetek ellene semmit. A múltkorjában felvetettem ha 1x én itt boss leszek rájuk nagyon szar ídők jönnek, annyi szent 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 igen-igen csak nálunk annyi a necc, hogy ezek a 6nyelvet beszélő öltönyben járok és alszom f*****k azaz kollegák nehezen viselik a kritikát egy 23, 76 évestől. pedig egész nap lógatjják a semmit azt is feltünően, vetítenek össze vissza és felveszik a nagy zsét. Na ez bosszant nem picit, de úcsse tehetek ellene semmit. A múltkorjában felvetettem ha 1x én itt boss leszek rájuk nagyon szar ídők jönnek, annyi szent 8) :lol: :D :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 na a terminátor üzemmód nekem ma =bekapcs... asszem szabira kell mennem :twisted: ezzel én is ma vagyok így!!!!!!!!!!!!!!!majdnem felrobbantam...most meg a lesz..rom szindróma.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts