Ricky Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 szóval én vmi kisebb szörnyben gondolkozom.. Na mesélj! :lol: Nekem az új 600RR az álmom. :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 viszont nekem a lotto a legértelmesebb havi befeketetésem, mert abból lehet h visszajön valami... legalább esély van rá :lol: képzelhetitek a többi milyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 mert..annyi hasznosabb dologra mehetne az a lóvé... bár megnyerni a lottón egy moci árát...az jóóóóóóóóó :lol: :D de velem ilyesmi nem történik meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Én még soha életemben nem vettem 5-ös lottót. Egyszer egy 7-est, vagy hanyast, de nem nyertem. Nem is hiszek benne. Viszont a tv-ben nyomják azt a táskás játékot, Áll az alku, vagy mi a szösz, ott 95%-ban el szoktam találni, hogy melyikben van az 50 milka... :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Na mesélj! :lol: Nekem az új 600RR az álmom. :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :lol: :D nekem a kawasakik dobbantjákmeg a szívem..zzr vagy zx. de nekem a 600 az túl nagy és gyors Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Jók a Kawák, ezt elismerem, sőt. De nekem valahogy a Honda maradt a kedvenc....Tudom, hogy nagy a 600-as, gondoltam én is kezdetnek egy VFR400-asra, de annál lejjebb nem mennék. Ha lúd, legyen kövér. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 gsxr1100 rlz 4 eva' 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 A Suzukik disznók nagyon, de kényelmetlenek. :roll: Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 A Suzukik disznók nagyon, de kényelmetlenek. :roll: Szerintem. szherinted :?: ezt láttátok már menni? me' nem véletlen kapta a gósztrájder nevet :roll: :idea: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 ....:lol: :D nekem a kawasakik dobbantjákmeg a szívem..zzr vagy zx. de nekem a 600 az túl nagy és gyors.... Régi zz-r és zx-r mocik nagyon szépek :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 szherinted :?: ezt láttátok már menni? me' nem véletlen kapta a gósztrájder nevet :roll: :idea: 8) Nem láttam, de ez még csúnya is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Nem láttam, de ez még csúnya is :lol: Pedig nem semmi az arc :lol: :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Pedig nem semmi az arc Az arcát pont nem látom, de biztos csinos fiú :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 ehetséges, de valamivel ellentételeznie kell a vezetési sílusát. Mert a nem normális, a legeslegeslegeslegeslegeslegeslegesleges enyhébb kifejezés reá :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 ehetséges, de valamivel ellentételeznie kell a vezetési sílusát. Mert a nem normális, a legeslegeslegeslegeslegeslegeslegesleges enyhébb kifejezés reá Miért, ki ő? :roll: :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Én nem tudok kicsoda, de jelent már meg saját dvd-je :lol: Fel van kamerázva a motorja és azzal szórakozik, hogy városba dierkt cukkolja a rend éber őreit, meg megtesz egy bizonyos távot avtópályán iszonyat átlaggal, persze sűrű forgalomban, nem 1szerű tempó mellet ! De ezt nem lehet elmagyarázni, látni kell :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Mostmár kíváncsi vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 a leggorombább jelenet ezen a dvdn, hogy megy 280al egy moci. eddig semmi rumli. 1x csak megjelenik mellette ez a csóka a szharos turbós mocijával és 280nál annyi láccik h iszonyat erővel nyomja le a moci orrát nehogy felkapja az ellenható erő és úgy húz el a 280al száguldó moci mellett mintha állna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Tyűűűűűűű :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Tyűűűűűűű :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: kedvetekért megint kompetenciatúllépés történt :lol: megkerestem editáltam feltölttötem s linkelem... http://wessyde.uw.hu/gosztrájder.wmv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Error van Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Error van konkretizáljunk hölgyem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Nem jön be semmi, ha a linkre kattintok... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 ....kedvetekért megint kompetenciatúllépés történt :lol: megkerestem editáltam feltölttötem s linkelem.... 5 másodpec ? Asszem nekem egy hosszabb verzó van meg :D :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Milyen jó, hogy vannak még motoros lányok! :lol: Nekem jóval előbb volt motorra jogsim, mint autóra, sokáig nem hiányzott a kocsi, mindenhova elvitt a moci (bár néha jól megáztam, megfagytam meg efféle). Nekem is egy nagyobb motor az álmom, de zsé híján be kell érnem a mostani Hondámmal, amit nagyon-nagyon szeretek! :D A Yamaha meg a Suzuki mototrok nem annyira tetszenek, de egy Kawát bevállalnék! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts