aztec Elküldve Április27, 2005 Elküldve Április27, 2005 na szépen állunk.... jó így hálátlan oltani vkit,hogy szívességet tett :lol: SRY ha belegázoltam lelkivilágodba vagy a kocsid BCjének lelki világába...
ceramic Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 úgy néz ki megis alufelnim lesz:)))JUHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! megint nem lesz lóvém egy darabig... :roll:
ceramic Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 mijjen :?: egyszerű..nem kiabálom el. majd ha mmegvan megírom :lol:
aztec Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 ne kiabáld el, csak linkelj 1 képet mondjuk :roll: :idea:
ceramic Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 ne kiabáld el, csak linkelj 1 képet mondjuk :roll: :idea: nme tudoooooooooooook!!Nem a netrol neztem, Apu nezte ki vhol. én béna vagyok az ilyen technikai dolgokhoz :oops: :oops: :oops:
ceramic Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 mondjuk nemartana megtanulnom, mert majd eccer egy mocit is szeretnék :lol:
Ricky Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 Húúú, azt én is, de nagyon!!! Csak előbb egy arab pasit kell beszerezni, aki megveszi :lol: :D
ceramic Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 Húúú, azt én is, de nagyon!!! Csak előbb egy arab pasit kell beszerezni, aki megveszi :lol: :D :shock: :shock: :shock:
aztec Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 vááááá :lol: itt a neten pl gumibolt.hu klikk és ott az alufelnik között meg tudod nézni márka szerint... márha tod' mijjen volt :wink: majd a megfelelő képen jobb klikk -> tulajdonságok és ott lesz,h http://www.xy.valami.hu/valami.jpg - na ezt kimásolod és be a fórumba! Előtte img gomb bemásol és újra img gomb és akkor tunni fogjuk mijjen felniről is van szó...
ceramic Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 vááááá :lol: itt a neten pl gumibolt.hu klikk és ott az alufelnik között meg tudod nézni márka szerint... márha tod' mijjen volt :wink: majd a megfelelő képen jobb klikk -> tulajdonságok és ott lesz,h http://www.xy.valami.hu/valami.jpg - na ezt kimásolod és be a fórumba! Előtte img gomb bemásol és újra img gomb és akkor tunni fogjuk mijjen felniről is van szó... Köszi:) melyik az img gomb? :oops: tudom hogy ez már nagyon égő... :roll:
Ricky Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 :shock: :shock: :shock: Ööö, lehet, hogy beégtem?? Én a moci szóra kaptam fel a fejem, és kétkerekű motorkerékpárként (de hülyén hangzik :lol: ) értelmeztem....És aztat én naon szeretnék egyet egyszer, csak nincs zseton rá... :roll:
aztec Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 Az új hozzászólás ablakban vannak felül gombok, közöttük van IMG azaz image. De ha evvel nem akasz bíbelődni, akkor a kép elérése elé beírod és müxik. Azaz altgr+f img altgr+g képelérése altgr+f /img altgr+g
ceramic Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 Ööö, lehet, hogy beégtem?? Én a moci szóra kaptam fel a fejem, és kétkerekű motorkerékpárként (de hülyén hangzik :lol: ) értelmeztem....És aztat én naon szeretnék egyet egyszer, csak nincs zseton rá... :roll: Sajnos az még nekem sincs :lol: :lol: na majd egyszer! de akkor azt nagyon megünnepeljük :lol: én is a mocira gondoltam, csak az arab pasit mellőzve, te őrült nőszemély :lol: :lol:
ceramic Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 Az új hozzászólás ablakban vannak felül gombok, közöttük van IMG azaz image. De ha evvel nem akasz bíbelődni, akkor a kép elérése elé beírod és müxik. Azaz altgr+f img altgr+g képelérése altgr+f /img altgr+g nagyon köszi!!!Apuval pontosítokmajd hogy milyen is az a felni, és akkor kikeresem és beszúrom a tökéletes leírásod alapján :lol: de most erre nincs lehetőség ugyanis pörgés van a munkahelyen..vagyis pörögnöm kéne nekem is. de legalábbis nem a felnitémát ecstelnem telefonon, szóval holnapra több infot tudok. nem egy extra amugy, meg eleg jó árban van. AZ a lényeg,m engem most a dizájn része nem érdekel, nekem igy is ugy is teccik a kocsika
aztec Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 de miért pont arab? ezt nem vágom honnan jött? bár mondjuk érte meg a nőji lelkivilágot akinek 6 anyja van :lol:
ceramic Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 de miért pont arab? ezt nem vágom honnan jött? bár mondjuk érte meg a nőji lelkivilágot akinek 6 anyja van :lol: ezt én sem értettem Ricky.. :?:
Ricky Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 Na jó, de anélkül nehezebb lesz. :roll: Mindegy, majd 70 évesen ott fogunk nyomulni egymás mellett a Balaton partján két Honda900RR-rel. Addigra csak összeszedjük a lóvét rá. :lol: :D
Ricky Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 ezt én sem értettem Ricky.. :?: Azééééwaz, mert azoknak sok píííízük van és simán kidelláznak a csajuknak mindent, amit kérnek. Mondhattam volna mást is, csak most ez jutott az eszembe...
aztec Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 áááá sziiii! ahhoz ha szigetet akarsz építeni még oks, de ilyen "kis" beruházáshoz nem kell ekkora karakternek lenni :lol:
Ricky Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 Na jó, persze. Mellesleg semmi pénzért nem nyúlnék az ilyenekhez, inkább veszek egy lottót, hátha. :lol: :roll:
aztec Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 hát ez nyilván elvi kérdés. a lottó meg bekap6ja, mindig nyerni karunk de sose jön össze :evil: a legnagyobb biznisz állítom, gondoljatok bele vmi 7%át fordítják mindig a nyereményekre... 2 havi lottóból le lehetne tunni az államadósságot, de neeeem inkább költjük magunkra...
ceramic Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 :lol: :D :lol: oke, benne vagyok. Szóval így vagy úgy, összehozzuk a balatoni motorozást! Az ám a feeling!Remélem még 70 előtt összejön rá a pénz, bár a motorozás nincs korhoz kötve. A mociválasztás nagyon jóóóóóóóóó:lol:)Bár szerinem én el sem bírnám. Gururtam egyedül egyszer pár méter egy honda vf 1000-rel, hát a végén el kellett kapni, mert csak a lábujjhegyem ért le, és nme tudtam megtartani a csekély 300 kilot.:lol: szóval én vmi kisebb szörnyben gondolkozom..
ceramic Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 hát ez nyilván elvi kérdés. a lottó meg bekap6ja, mindig nyerni karunk de sose jön össze :evil: a legnagyobb biznisz állítom, gondoljatok bele vmi 7%át fordítják mindig a nyereményekre... 2 havi lottóból le lehetne tunni az államadósságot, de neeeem inkább költjük magunkra... Ez igaz!! Az én Ükapám elkártyázta a boltját, ő volt anno az egyetlen boltos azon a településen. A Boltos, nagybetűvel:) szóval ha valalkibe szorult a családban hajlandóság a hazárdjátékokra...az azt hiszem én lennék... ezért inkább távol tartom magam minden ilyesmitől. még a lottótól is.
Recommended Posts