aztec Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 na szépen állunk.... jó így hálátlan oltani vkit,hogy szívességet tett :lol: SRY ha belegázoltam lelkivilágodba vagy a kocsid BCjének lelki világába... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 huha!!zajlanak az esemenyek!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 úgy néz ki megis alufelnim lesz:)))JUHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! megint nem lesz lóvém egy darabig... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 mijjen :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 mijjen :?: egyszerű..nem kiabálom el. majd ha mmegvan megírom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 ne kiabáld el, csak linkelj 1 képet mondjuk :roll: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 ne kiabáld el, csak linkelj 1 képet mondjuk :roll: :idea: nme tudoooooooooooook!!Nem a netrol neztem, Apu nezte ki vhol. én béna vagyok az ilyen technikai dolgokhoz :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 mondjuk nemartana megtanulnom, mert majd eccer egy mocit is szeretnék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Húúú, azt én is, de nagyon!!! Csak előbb egy arab pasit kell beszerezni, aki megveszi :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Húúú, azt én is, de nagyon!!! Csak előbb egy arab pasit kell beszerezni, aki megveszi :lol: :D :shock: :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 vááááá :lol: itt a neten pl gumibolt.hu klikk és ott az alufelnik között meg tudod nézni márka szerint... márha tod' mijjen volt :wink: majd a megfelelő képen jobb klikk -> tulajdonságok és ott lesz,h http://www.xy.valami.hu/valami.jpg - na ezt kimásolod és be a fórumba! Előtte img gomb bemásol és újra img gomb és akkor tunni fogjuk mijjen felniről is van szó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 vááááá :lol: itt a neten pl gumibolt.hu klikk és ott az alufelnik között meg tudod nézni márka szerint... márha tod' mijjen volt :wink: majd a megfelelő képen jobb klikk -> tulajdonságok és ott lesz,h http://www.xy.valami.hu/valami.jpg - na ezt kimásolod és be a fórumba! Előtte img gomb bemásol és újra img gomb és akkor tunni fogjuk mijjen felniről is van szó... Köszi:) melyik az img gomb? :oops: tudom hogy ez már nagyon égő... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 :shock: :shock: :shock: Ööö, lehet, hogy beégtem?? Én a moci szóra kaptam fel a fejem, és kétkerekű motorkerékpárként (de hülyén hangzik :lol: ) értelmeztem....És aztat én naon szeretnék egyet egyszer, csak nincs zseton rá... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Az új hozzászólás ablakban vannak felül gombok, közöttük van IMG azaz image. De ha evvel nem akasz bíbelődni, akkor a kép elérése elé beírod és müxik. Azaz altgr+f img altgr+g képelérése altgr+f /img altgr+g Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Ööö, lehet, hogy beégtem?? Én a moci szóra kaptam fel a fejem, és kétkerekű motorkerékpárként (de hülyén hangzik :lol: ) értelmeztem....És aztat én naon szeretnék egyet egyszer, csak nincs zseton rá... :roll: Sajnos az még nekem sincs :lol: :lol: na majd egyszer! de akkor azt nagyon megünnepeljük :lol: én is a mocira gondoltam, csak az arab pasit mellőzve, te őrült nőszemély :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Az új hozzászólás ablakban vannak felül gombok, közöttük van IMG azaz image. De ha evvel nem akasz bíbelődni, akkor a kép elérése elé beírod és müxik. Azaz altgr+f img altgr+g képelérése altgr+f /img altgr+g nagyon köszi!!!Apuval pontosítokmajd hogy milyen is az a felni, és akkor kikeresem és beszúrom a tökéletes leírásod alapján :lol: de most erre nincs lehetőség ugyanis pörgés van a munkahelyen..vagyis pörögnöm kéne nekem is. de legalábbis nem a felnitémát ecstelnem telefonon, szóval holnapra több infot tudok. nem egy extra amugy, meg eleg jó árban van. AZ a lényeg,m engem most a dizájn része nem érdekel, nekem igy is ugy is teccik a kocsika Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 de miért pont arab? ezt nem vágom honnan jött? bár mondjuk érte meg a nőji lelkivilágot akinek 6 anyja van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 de miért pont arab? ezt nem vágom honnan jött? bár mondjuk érte meg a nőji lelkivilágot akinek 6 anyja van :lol: ezt én sem értettem Ricky.. :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Na jó, de anélkül nehezebb lesz. :roll: Mindegy, majd 70 évesen ott fogunk nyomulni egymás mellett a Balaton partján két Honda900RR-rel. Addigra csak összeszedjük a lóvét rá. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 ezt én sem értettem Ricky.. :?: Azééééwaz, mert azoknak sok píííízük van és simán kidelláznak a csajuknak mindent, amit kérnek. Mondhattam volna mást is, csak most ez jutott az eszembe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 áááá sziiii! ahhoz ha szigetet akarsz építeni még oks, de ilyen "kis" beruházáshoz nem kell ekkora karakternek lenni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Na jó, persze. Mellesleg semmi pénzért nem nyúlnék az ilyenekhez, inkább veszek egy lottót, hátha. :lol: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 hát ez nyilván elvi kérdés. a lottó meg bekap6ja, mindig nyerni karunk de sose jön össze :evil: a legnagyobb biznisz állítom, gondoljatok bele vmi 7%át fordítják mindig a nyereményekre... 2 havi lottóból le lehetne tunni az államadósságot, de neeeem inkább költjük magunkra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 :lol: :D :lol: oke, benne vagyok. Szóval így vagy úgy, összehozzuk a balatoni motorozást! Az ám a feeling!Remélem még 70 előtt összejön rá a pénz, bár a motorozás nincs korhoz kötve. A mociválasztás nagyon jóóóóóóóóó:lol:)Bár szerinem én el sem bírnám. Gururtam egyedül egyszer pár méter egy honda vf 1000-rel, hát a végén el kellett kapni, mert csak a lábujjhegyem ért le, és nme tudtam megtartani a csekély 300 kilot.:lol: szóval én vmi kisebb szörnyben gondolkozom.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 hát ez nyilván elvi kérdés. a lottó meg bekap6ja, mindig nyerni karunk de sose jön össze :evil: a legnagyobb biznisz állítom, gondoljatok bele vmi 7%át fordítják mindig a nyereményekre... 2 havi lottóból le lehetne tunni az államadósságot, de neeeem inkább költjük magunkra... Ez igaz!! Az én Ükapám elkártyázta a boltját, ő volt anno az egyetlen boltos azon a településen. A Boltos, nagybetűvel:) szóval ha valalkibe szorult a családban hajlandóság a hazárdjátékokra...az azt hiszem én lennék... ezért inkább távol tartom magam minden ilyesmitől. még a lottótól is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts