mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Dumcsizzatok, én figyelek. 8) :lol: :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Nem is érdemes, mert ha mégse lenne igaza, autómatikusan az első verzó lép életbe: Mélykéknek mindig igaza van! :lol: Na ez sem így van. Meg lehet engem győzni és azt is elismerem, ha tévedek. Azt viszont nem tudom garantálni, hogy esetlen nem fogtok úgy járni, mint bazs :wink: :D 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Melyik részét olvassuk el a fórumnak, hogy megtudjuk hogy járt? Csak, hogy el tudjuk dönteni, hogy féljünk-e. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Melyik részét olvassuk el a fórumnak, hogy megtudjuk hogy járt? Csak, hogy el tudjuk dönteni, hogy féljünk-e. :lol: necces lesz :D Félni meg igenis kő alapból :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Melyik részét olvassuk el a fórumnak, hogy megtudjuk hogy járt? Csak, hogy el tudjuk dönteni, hogy féljünk-e. :lol: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=15...ighlight=#15149 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 amúgy ezt a szttorit én is csak múlt 7en tuttam + :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Na ez sem így van. Meg lehet engem győzni és azt is elismerem, ha tévedek. Azt viszont nem tudom garantálni, hogy esetlen nem fogtok úgy járni, mint bazs Téged meggyőzni? :shock: :D :lol: :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 amúgy viccen kivül meg lehet. múltkor Szfehérváron sikerült meggyöznöm, hogy akire azt mondta h csaj az valójában ffi. A dolog annyi volt,h qton sitteltünk és pont az orrunk elött (max 5mre) egy del sollal a srác felhajtott simán a padkára.... és a drájvert nőnek tituálta, pedig csak egy czopfósh meleg volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 necces lesz :lol: Félni meg igenis kő alapból :D Jaa, ezt már olvastam. Kezd izgi lenni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Kezd izgi lenni. :lol: ez már akkor izgi volt, mikor még icsse voltunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Téged meggyőzni? :shock: :lol: :D :lol: :wink: Nem vagyok én semmi rossznak az elrontója :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Kíváncsi vagyok, wolfinak milyen büntit találna ki :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Kíváncsi vagyok, wolfinak milyen büntit találna ki :roll: Mi legyen, mi legyen ? Ááááá, megvan ! Kell vennie egy E Kadett-et, valami jópofa motor kiséretében :lol: :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Ez nem bünti! Ez jó! :lol: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Ez nem bünti! Ez jó! :lol: :roll: Mélyenkéknek még nem ismered a jópofa motor elméletét :wink: 4.8 V16 biturbo :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Ez nem bünti! Ez jó! :lol: :roll: Nézd ww ! Ricky nem elégedett a reád "kiszabott" bűntetéssel ! Mit szólsz ehhez ? :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Mélyenkéknek még nem ismered a jópofa motor elméletét :wink: 4.8 V16 biturbo :D Vannak az életben kihívások. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Mélyenkéknek még nem ismered a jópofa motor elméletét :wink: 4.8 V16 biturbo :D Na ilyet biztos soha nem mondtam, hogy ilyen kellene :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 ilyet nem. konkrétan nem. de utalást tettél már hasonlow kaliberűre ha jól emléxem. de egyelőre maradjunk a magyar valóságnál... autópáylán csatornadarabok, kivilágítatlan kama3ak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Nézd ww ! Ricky nem elégedett a reád "kiszabott" bűntetéssel ! Mit szólsz ehhez ? Sztem büntess még meg egy C20XE mocival is! :D Az lesz ám az igazi kitolás! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 ilyet nem. konkrétan nem. de utalást tettél már hasonlow kaliberűre ha jól emléxem. de egyelőre maradjunk a magyar valóságnál... autópáylán csatornadarabok, kivilágítatlan kama3ak... Nem tudom mire gondolsz. Azt említettem, hogy van A Corsa 2 db. C20LET motorral, de azt nem tettem hozzá, hogy ilyet szeretnék :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 nahát és :roll: :?: tényleg a c40let nem annyira dúrva dolog, mi :?: :lol: nem is mondtam 1 szóval sem,h neked kellene... minek? még pályán is 1 óra alatt húzod fel a c20ne-t 146,3ra :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 nahát és :roll: :?: tényleg a c40let nem annyira dúrva dolog, mi :?: :lol: nem is mondtam 1 szóval sem,h neked kellene... minek? még pályán is 1 óra alatt húzod fel a c20ne-t 146,3ra :D :lol: :lol: Aham. De ha legközelebb az mondom neked, hogy nemrég láttam egy macsekot az utcán, akkor ne csodálkozzak, ha másnap azt mondod:"mélykék szerint a macska a legszebb állat a világon" ugye ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ui: a száguldozást meghagyom neked :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 thx mester :lol: sztem így volt jó. -roof scoopot tuttam tesztelni -volt ídő akadályt kerülni -optimálisat fogyasztott Balla familia gyöngye :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 sztem így volt jó. -roof scoopot tuttam tesztelni -volt ídő akadályt kerülni -optimálisat fogyasztott Balla familia gyöngye :lol: Ha nem vagy elégedett, akkor legközelebb mehetsz vonatttal is ! Nem tötelező kocsival elhozni a kocsid új noziját, biztos a büfékocsiban is örömmel kerülgették volna :twisted: :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts