ceramic Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Te is eltűntél, már többen hiányoltunk ám! :wink: Tényleg hiányoltatok?De jóóóóóóóóóóó :lol: Tegnap csak bekukkantottam néha de alig volt hozzaszólás, nekem meg csomó tennivalóm akadt. A kerekről jut eszembe...az én kocsimon még téli gumi van :oops: :oops: :oops: :? Talán most hetvégén lecserélésre kerül.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Tényleg hiányoltatok?De jóóóóóóóóóóó :lol::laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: A kerekről jut eszembe...az én kocsimon még téli gumi van :oops: :oops: :oops: :? Talán most hetvégén lecserélésre kerül Én mindenképp lecserélném a helyedben minél előbb. Van már nyárid vagy most veszel? Milyet veszel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Tényleg érdekes idejönni és olvasgatni, ahogy a lányok prónálnak ellenállni a férfiúi rohamoknak! :lol: :D A hétvégén végigutaztuk az országot, láttam egy nagyon szép kékeslila Tigrát, ültetve, spoilerrel, arra gondoltam, lehet, hogy Ceramic volt az?? Valahol Cegléd felé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Én mindenképp lecserélném a helyedben minél előbb. Van már nyárid vagy most veszel? Milyet veszel? Apumnak vannak ismerettségei, ő intézi, elvileg van otthon rávaló gumink, csak felni kene. vagy nem is tudom, mostanaban nem foglalkoztam a dologgal, pedig a hétvégén meg kéne ejteni..alufelni nem lesz... majd most rákérdezek, igen már nagyon le kéne cserélni Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 A hétvégén végigutaztuk az országot, láttam egy nagyon szép kékeslila Tigrát, ültetve, spoilerrel, arra gondoltam, lehet, hogy Ceramic volt az?? Valahol Cegléd felé. Köszönöm a feltételezést :lol: , nem én voltam. Veszprém megyében és a Balaton észak-nyugati részén vagyok, es a hétvégén sem voltam sehol, csak a környéken. Viszont itt is mászkál még egy Tigra, sötétkék, néha látom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Mire mindenki idetalál..már nem ír szinte senki :lol: :D :lol: Más témaköröket is tessék olvasgani ámmmmmm :lol: Sőt ha van mondanivalód a többieknek, akkor körmölni is :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: Aham :D Én mindenképp lecserélném a helyedben minél előbb. Van már nyárid vagy most veszel? Milyet veszel? Rickynek igaza van. Le kellene cserélni, mert nagyon kopik a téli gummancs ilyen időben, hosszabb fékút, stb. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Egy húszezresnél azt hiszem a külső a legfontosabb. :lol: :D :lol: :lol: ez komoly.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Igenis, igyekszem..a heten edlől milyen lesz, mikor, stb.Igazatok van, már rég le kellett volna:(( Milyen gyakran szoktatok Pesten összefutni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Aham :lol: Köszi :D :lol: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 ....Igenis, igyekszem....:lol: :D ....Milyen gyakran szoktatok Pesten összefutni?.... Általában Budán szoktunk talákozni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Azokra gondoltál, akik itt írogatnak, vagy mondjuk a budapesti tagokra, vagy az egész országban fellelhető klubtagok milyen idöközönként taliznak egymással ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Általában Budán szoktunk talákozni :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Azokra gondoltál, akik itt írogatnak, vagy mondjuk a budapesti tagokra, vagy az egész országban fellelhető klubtagok milyen idöközönként taliznak egymással ? akik írogatnak. :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 én pechemre elég soxor a többijekkel :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Továbbra is áll a kérdésem : akik itt írogatnak, vagy úgy általában az egész fórumon ? :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 nekem meg ott a válaszom :lol: akik irogatnak. itt a forumban.meg azokis akik csak ritkan irnak..ah mit tudom en. ugy altalaban.. Változó. Van olyan emberke, akikkel biztos, hogy 1 héten egyszer összefutunk, vagy akár többször is. Aztán van olyan, akikkel pár hetente, mondjuk egy közös motizás alkalmával. És vannak olyanok, akikkel a nagyobb, MOTE talikon csak, ők általában nem a fővárosban laknak. Persze mindig van kivétel ez kb. az átlag. Kielégító volt így a válasz ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Te most saját magadnak válaszoltál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 nekem meg ott a válaszom :lol: akik irogatnak. itt a forumban.meg azokis akik csak ritkan irnak..ah mit tudom en. ugy altalaban.. van ilyen találkozós topik, ott vannak hiradások mindenféle összeröffenésekről :D ahogy jön a jóidő egyre többen és egyre többet akarnak majd mocorogni :lol: :lol: és ez igy jo :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Te most saját magadnak válaszoltál :lol: Aham, persze :lol: Anttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Hol vagy ??????????? :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Változó. Van olyan emberke, akikkel biztos, hogy 1 héten egyszer összefutunk, vagy akár többször is. Aztán van olyan, akikkel pár hetente, mondjuk egy közös motizás alkalmával. És vannak olyanok, akikkel a nagyobb, MOTE talikon csak, ők általában nem a fővárosban laknak. Persze mindig van kivétel ez kb. az átlag. Kielégító volt így a válasz ? igen. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 ....Hát nem volt egy korrekt válasz, de nekem azért tetszett. :lol: :D.... Ez nem tetszés-nem tetszés kérdése. Pár felesleges kört már itt is sikerült lefutni, mert ww, egyből rálépett valakinek a cipőfüzőjére. Te, x, y, én hiába tudjuk, hogy nem bántásiból írja, ha z-nek, mint új belépőként fogalma sincs erről ! :wink: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 TÖKKÉLETESEN IGAZAD VAN. Tudod, veled nem merek vitatkozni. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 TÖKKÉLETESEN IGAZAD VAN. Tudod, veled nem merek vitatkozni. :wink: Nem is érdemes, mert ha mégse lenne igaza, autómatikusan az első verzó lép életbe: Mélykéknek mindig igaza van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 ....Tudod, veled nem merek vitatkozni. :wink:.... Azért szerintem nem kell félteni téged sem :wink: És csak dumcsizunk, nincs itt semmi vitaaaaaaaaaaaaaa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Dumcsizzatok, én figyelek. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts