ceramic Elküldve Április27, 2005 Elküldve Április27, 2005 Te is eltűntél, már többen hiányoltunk ám! :wink: Tényleg hiányoltatok?De jóóóóóóóóóóó :lol: Tegnap csak bekukkantottam néha de alig volt hozzaszólás, nekem meg csomó tennivalóm akadt. A kerekről jut eszembe...az én kocsimon még téli gumi van :oops: :oops: :oops: :? Talán most hetvégén lecserélésre kerül..
Ricky Elküldve Április27, 2005 Elküldve Április27, 2005 Tényleg hiányoltatok?De jóóóóóóóóóóó :lol::laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: A kerekről jut eszembe...az én kocsimon még téli gumi van :oops: :oops: :oops: :? Talán most hetvégén lecserélésre kerül Én mindenképp lecserélném a helyedben minél előbb. Van már nyárid vagy most veszel? Milyet veszel?
corsarulez Elküldve Április27, 2005 Elküldve Április27, 2005 Tényleg érdekes idejönni és olvasgatni, ahogy a lányok prónálnak ellenállni a férfiúi rohamoknak! :lol: :D A hétvégén végigutaztuk az országot, láttam egy nagyon szép kékeslila Tigrát, ültetve, spoilerrel, arra gondoltam, lehet, hogy Ceramic volt az?? Valahol Cegléd felé.
ceramic Elküldve Április27, 2005 Elküldve Április27, 2005 Én mindenképp lecserélném a helyedben minél előbb. Van már nyárid vagy most veszel? Milyet veszel? Apumnak vannak ismerettségei, ő intézi, elvileg van otthon rávaló gumink, csak felni kene. vagy nem is tudom, mostanaban nem foglalkoztam a dologgal, pedig a hétvégén meg kéne ejteni..alufelni nem lesz... majd most rákérdezek, igen már nagyon le kéne cserélni
ceramic Elküldve Április27, 2005 Elküldve Április27, 2005 A hétvégén végigutaztuk az országot, láttam egy nagyon szép kékeslila Tigrát, ültetve, spoilerrel, arra gondoltam, lehet, hogy Ceramic volt az?? Valahol Cegléd felé. Köszönöm a feltételezést :lol: , nem én voltam. Veszprém megyében és a Balaton észak-nyugati részén vagyok, es a hétvégén sem voltam sehol, csak a környéken. Viszont itt is mászkál még egy Tigra, sötétkék, néha látom.
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Elküldve Április27, 2005 Mire mindenki idetalál..már nem ír szinte senki :lol: :D :lol: Más témaköröket is tessék olvasgani ámmmmmm :lol: Sőt ha van mondanivalód a többieknek, akkor körmölni is :wink: :lol:
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Elküldve Április27, 2005 :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: Aham :D Én mindenképp lecserélném a helyedben minél előbb. Van már nyárid vagy most veszel? Milyet veszel? Rickynek igaza van. Le kellene cserélni, mert nagyon kopik a téli gummancs ilyen időben, hosszabb fékút, stb. :wink:
aztec Elküldve Április27, 2005 Elküldve Április27, 2005 Egy húszezresnél azt hiszem a külső a legfontosabb. :lol: :D :lol: :lol: ez komoly....
ceramic Elküldve Április27, 2005 Elküldve Április27, 2005 Igenis, igyekszem..a heten edlől milyen lesz, mikor, stb.Igazatok van, már rég le kellett volna:(( Milyen gyakran szoktatok Pesten összefutni?
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Elküldve Április27, 2005 ....Igenis, igyekszem....:lol: :D ....Milyen gyakran szoktatok Pesten összefutni?.... Általában Budán szoktunk talákozni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Azokra gondoltál, akik itt írogatnak, vagy mondjuk a budapesti tagokra, vagy az egész országban fellelhető klubtagok milyen idöközönként taliznak egymással ?
ceramic Elküldve Április27, 2005 Elküldve Április27, 2005 Általában Budán szoktunk talákozni :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Azokra gondoltál, akik itt írogatnak, vagy mondjuk a budapesti tagokra, vagy az egész országban fellelhető klubtagok milyen idöközönként taliznak egymással ? akik írogatnak. :wink: :lol:
aztec Elküldve Április27, 2005 Elküldve Április27, 2005 én pechemre elég soxor a többijekkel :lol: :D :lol:
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Elküldve Április27, 2005 Továbbra is áll a kérdésem : akik itt írogatnak, vagy úgy általában az egész fórumon ? :lol: :lol: :D :D :D
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Elküldve Április27, 2005 nekem meg ott a válaszom :lol: akik irogatnak. itt a forumban.meg azokis akik csak ritkan irnak..ah mit tudom en. ugy altalaban.. Változó. Van olyan emberke, akikkel biztos, hogy 1 héten egyszer összefutunk, vagy akár többször is. Aztán van olyan, akikkel pár hetente, mondjuk egy közös motizás alkalmával. És vannak olyanok, akikkel a nagyobb, MOTE talikon csak, ők általában nem a fővárosban laknak. Persze mindig van kivétel ez kb. az átlag. Kielégító volt így a válasz ? :D
redline Elküldve Április27, 2005 Elküldve Április27, 2005 nekem meg ott a válaszom :lol: akik irogatnak. itt a forumban.meg azokis akik csak ritkan irnak..ah mit tudom en. ugy altalaban.. van ilyen találkozós topik, ott vannak hiradások mindenféle összeröffenésekről :D ahogy jön a jóidő egyre többen és egyre többet akarnak majd mocorogni :lol: :lol: és ez igy jo :lol:
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Elküldve Április27, 2005 Te most saját magadnak válaszoltál :lol: Aham, persze :lol: Anttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Hol vagy ??????????? :D :lol: :lol: :lol:
ceramic Elküldve Április27, 2005 Elküldve Április27, 2005 Változó. Van olyan emberke, akikkel biztos, hogy 1 héten egyszer összefutunk, vagy akár többször is. Aztán van olyan, akikkel pár hetente, mondjuk egy közös motizás alkalmával. És vannak olyanok, akikkel a nagyobb, MOTE talikon csak, ők általában nem a fővárosban laknak. Persze mindig van kivétel ez kb. az átlag. Kielégító volt így a válasz ? igen. köszi
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Elküldve Április27, 2005 ....Hát nem volt egy korrekt válasz, de nekem azért tetszett. :lol: :D.... Ez nem tetszés-nem tetszés kérdése. Pár felesleges kört már itt is sikerült lefutni, mert ww, egyből rálépett valakinek a cipőfüzőjére. Te, x, y, én hiába tudjuk, hogy nem bántásiból írja, ha z-nek, mint új belépőként fogalma sincs erről ! :wink: :lol: :lol: :lol:
Ricky Elküldve Április27, 2005 Elküldve Április27, 2005 TÖKKÉLETESEN IGAZAD VAN. Tudod, veled nem merek vitatkozni. :wink:
warwolf Elküldve Április27, 2005 Elküldve Április27, 2005 TÖKKÉLETESEN IGAZAD VAN. Tudod, veled nem merek vitatkozni. :wink: Nem is érdemes, mert ha mégse lenne igaza, autómatikusan az első verzó lép életbe: Mélykéknek mindig igaza van! :lol:
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Elküldve Április27, 2005 ....Tudod, veled nem merek vitatkozni. :wink:.... Azért szerintem nem kell félteni téged sem :wink: És csak dumcsizunk, nincs itt semmi vitaaaaaaaaaaaaaa :lol:
Recommended Posts