aztec Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Há de nem? Íméjl jön paralell, számlázó műxik, közte meg mindig van 1-2 perc olvasni meg válaszolni. :wink: azaz forumok 3-4, news, belső sw-k futnak, levelezés, letöltés, c6... más nincs is hirtelen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Ma már rám is szóltak 2x,hogy a méjlezés közben ,néha dolgozni is kellene :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 forumok 3-4, news, belső sw-k futnak, levelezés, letöltés, c6... más nincs is hirtelen :lol: nincs üresedés? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 nincs üresedés? :lol: Ilyen CPU igénybevétel mellett??? :shock: :shock: Hová gondolsz??? Inkább leépítés, mert nem bírják a gépek. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrt Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 És egy 1.4-es tigrist mivel tuningolnak? Hol érdemes kezdeni? Ami még nem nagy összeg, mégis érezhető a hatása.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Ricky! Nem lehet, hogy te csak megszoktad az autódat, és kéne egy erősebb és gyorsabb? Ezzel én is így vagyok. :wink: Remélem nem. Még csak most vettem... :roll: :shock: Bár már tudom, miért szeretik az emberek a jó sok lóerőt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 És egy 1.4-es tigrist mivel tuningolnak? Hol érdemes kezdeni? Ami még nem nagy összeg, mégis érezhető a hatása.. Komolyabb teljesítmény elérése> -motorcsere : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=738&start=0 -vagy : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=161 Ami még nem nagy összeg, mégis érezhető a hatása ? Vehetnél egy direktszűrőt és akkor vadállat szívóhangja lesz az érezhető, hiszen hallod :wink: :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrt Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Voltam a kerekesemnél, és azt mondta simán szedjem le a hátsókat, drótkefézzem le alaposan a problémás részt, majd fújhatom spray-vel. Már csak a színt kell eldöntenem. Mi menne a fehér felnikhez? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 nincs üresedés? :lol: addig joe mig nincs ha fönök leszek kapásból 6-8 hely lesz az fix.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Már csak a színt kell eldöntenem. Mi menne a fehér felnikhez? :lol: Javasolnám a matt feketét :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Javasolnám a matt feketét :roll: Jahhhh. De én inkább valami hőálló kenceficével kisérleteznék. Meg nem drótkefével, hanem csiszolópapírral. Meg ha már lent lenne a kerék, akkor leszedném a fékdobot és úgy gépészkednék rajta :wink: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 Foszer: "Jé! Előkert az elveszett bárányka is!" Mondod Te. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 Annnyi Tigrist látok az utakon, hol vannak a tulajok a fórumról :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 Annnyi Tigrist látok az utakon, hol vannak a tulajok a fórumról :lol: :) Szia!!:goodman: Hát ha az utakon látod őket akkor valszeg nem ülnek a gép előtt :wink: Én C Rekordosokat nem látok sem az utakon sem a fórumon :sad5: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 Király az avatarod!!!! Naon jó!! :lol: Azért egyszer ők is kiszállnak a jószágból..... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 Király az avatarod!!!! Naon jó!! :lol: Azért egyszer ők is kiszállnak a jószágból..... :roll: Köszi a dícséretet saját készítésű kép :) :( Arra jártunk ahol forgatják a 2. részt. Találtam egy linket a Colibri fórumon egy csákó megállt és csinált ott egy csomó képet. Ha akarod átküldöm a linket pü-ben :smt024 :wink: A Tigrások meg ritkán szállnak ki mert élvezik a feelinget. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 Aki megengedheti magának... :lol: Pü ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 Aki megengedheti magának... :lol: Pü ment. Válasz is :wink: :smt024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Spidy Elküldve Augusztus2, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2005 Sziasztok! Corsa B GSi hátsó hidat keresek tárcsafékkel!!! :!: Ha vki tud segíteni pü-zzön rám!! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus4, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2005 Sziasztok! Corsa B GSi hátsó hidat keresek tárcsafékkel!!! :!: Ha vki tud segíteni pü-zzön rám!! Köszi! Javítsatok ki ha tévednék, de olyan nem létezik.Szerintem.Meg már soxor volt szó róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus4, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2005 Javítsatok ki ha tévednék, de olyan nem létezik.Szerintem.Meg már soxor volt szó róla. Nem tévedsz :wink: Pár hsz-sal ezelőtt írta is uhuhu mester is,hogy olyan NEM volt. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Nem tévedsz :wink: Pár hsz-sal ezelőtt írta is uhuhu mester is,hogy olyan NEM volt. 8) ÉS Corsa C-hez létezik tárcsás hátsó híd :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 ÉS Corsa C-hez létezik tárcsás hátsó híd :?: Talán a GSI :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 RESZKESSSSSSSSSSSSSSSSETEK !!!! A Fekete Párduc puha, nesztelen léptek kiséretében már közelít !!!! Márcsak a gazdi felbukkanása várat magára. Megjegyzem, átmenetileg :wink: :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Cabrióóóóóóóóóóóóóóóóóó... és fekete... :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts