Ricky Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Nekik ez a szavajárásuk. :lol: Én már sokszor egész jól megértem, hogy mit akarnak mondani..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Te már megint be vagy szííííívvvvaa töki? :lol: ne tökizzetek má le mikor én szoktam eeee :lol: nem talált bibibááááá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Épp azért tökizünk, hogy érezd, milyen megtisztelő, amikor ezt mondod valakinek :lol: Engem a volt palim hívott így drágám/kedvesem/édesegyetlenem helyett. :shock: :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 értem már jól one tökikéim akkor mostantól titeket sem hívlak így :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Engem egyébként nem zavar 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Engem egyébként nem zavar 8) mosmááááááá későőőő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Lécccciiiiiii, neeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt056 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Lécccciiiiiii, neeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt056 :smt019 :smt068 :smt061 :smt101 :smt117 Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Nekik ez a szavajárásuk. :lol: Én már sokszor egész jól megértem, hogy mit akarnak mondani..... Megin nem értettetek. :smt089 :smt089 :smt089 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Mostmár kíváncsi vagyok :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Greg: Most, hogy visszaolvastam, tök logikus. Nem tud valaki gyártani egy szöszis emoticont? Szeretném használni :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Ez hülyeség!!! :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Megin nem értettetek. :smt089 :smt089 :smt089 Én értettem tessvírem :goodman: :smt017 Magánál a jobb 1 a sofjőrülés :wink: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Greg: Most, hogy visszaolvastam, tök logikus. Nem tud valaki gyártani egy szöszis emoticont? Szeretném használni :roll: Ez nem jó? :smt061 A "többi emotikon megtekintése" alatt található... Szóval máris kiérdemelted... :lol: :oops: :smt077 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 de iitten vannak a jók kis emoticon rajzoló progik, csak át kell festeni a haját :lol: de ha kell Ricky kivánságra mellírozott hajjal is elő lehet állítani :lol: itt e szőke version 1.0.0b Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Dark&Aztec: Köszönöm fijjjúúúk! :smt109 :blob5: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrt Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Hát fiúk, hiába várok 3mp-et, vagy nyomom le még egyszer a kuplungot, ez a "rükverc" néha még mindig recseg. (reggelente viszont azóta sem) 2-esből nem is tudom betenni, mert onnan 1-esbe vált. Ez hiba, vagy ilyen és törődjek bele? Ráadásul pénteken külföldre megyek.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 A rudzat volt már ellenőrizve? Lehet hogy az kopott és be kéne állítani vagy cserélni. Még egy kicsi stift is lehet a ludas. Szerintem vidd el egy kontrollra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 2-esből nem is tudom betenni, mert onnan 1-esbe vált. :?: :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Nem lehet,hogy túlemel a tengelykapcsoló? (azért recseg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrt Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 :?: :shock: :shock: Mit nem értesz? Tanácsolták itt, hogy próbáljam 2-esből, ne üresből. Meg kell nézetnem egy szakival, mert bár lehet hogy semmi baja, engem idegesít, hogy 2-3 naponta hallom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Tanácsolták itt, hogy próbáljam 2-esből, ne üresből. Meg kell nézetnem egy szakival, mert bár lehet hogy semmi baja, engem idegesít, hogy 2-3 naponta hallom. Aha. Én azt nem értettem, hogy hogy lehet betenni 2-esből rögtön rükvercbe..... :oops: A leírásod szerint nem is lehet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Aha. Én azt nem értettem, hogy hogy lehet betenni 2-esből rögtön rükvercbe..... :oops: A leírásod szerint nem is lehet.... De lehet. Kettesből, előre tolni a váltókart a középpontig (also known as neutral), majd alaposan balra, miközben a gyűrűcskét két ujjal fölhúzod (párhuzamosan végezhető műveletek). Így. :lol: :lol: ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Kettesből, előre tolni a váltókart a középpontig (also known as neutral), majd alaposan balra, miközben a gyűrűcskét két ujjal fölhúzod (párhuzamosan végezhető műveletek). Így. :lol: :lol: ;) :( A kutyafáját, ezt kipróbálom! köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 A kutyafáját, ezt kipróbálom! köszi :D DE NE MENET KÖZBEN!!!!!!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts