Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsások-Tigrások beszélgetnek

uhuhu

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,6k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Hát fiúk, hiába várok 3mp-et, vagy nyomom le még egyszer a kuplungot, ez a "rükverc" néha még mindig recseg. (reggelente viszont azóta sem)

2-esből nem is tudom betenni, mert onnan 1-esbe vált.

Ez hiba, vagy ilyen és törődjek bele? Ráadásul pénteken külföldre megyek..

Megosztás:

Tanácsolták itt, hogy próbáljam 2-esből, ne üresből.

Meg kell nézetnem egy szakival, mert bár lehet hogy semmi baja, engem idegesít, hogy 2-3 naponta hallom.

Aha. Én azt nem értettem, hogy hogy lehet betenni 2-esből rögtön rükvercbe..... :oops: A leírásod szerint nem is lehet....

Megosztás:

Aha. Én azt nem értettem, hogy hogy lehet betenni 2-esből rögtön rükvercbe..... :oops: A leírásod szerint nem is lehet....

De lehet.

Kettesből, előre tolni a váltókart a középpontig (also known as neutral), majd alaposan balra, miközben a gyűrűcskét két ujjal fölhúzod (párhuzamosan végezhető műveletek).

Így.

:lol: :lol: ;) :(

Megosztás:

Kettesből, előre tolni a váltókart a középpontig (also known as neutral), majd alaposan balra, miközben a gyűrűcskét két ujjal fölhúzod (párhuzamosan végezhető műveletek).

Így.

:lol:  :lol:  ;)  :(

A kutyafáját, ezt kipróbálom! köszi :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.