aztec Elküldve Május27, 2005 Elküldve Május27, 2005 Vágtam már ezelőtt is, csak....Mostanában egyre többször értem, amit írsz. :lol: beszéled a nyelvem :?: nahh majd szépen sorban lehet jelentkezni nyelvvizsgára :lol: :arrow: :oops:
aztec Elküldve Május27, 2005 Elküldve Május27, 2005 Gyere ide egy pofonért töki!! :lol: tegnap még nem volt ilyen nagy a szád :lol: ööö mármint nem úgy :roll: :oops: :lol:
Ricky Elküldve Május27, 2005 Elküldve Május27, 2005 Na mostmár elég volt az oltogatásból :oops: :oops: :oops:
aztec Elküldve Május27, 2005 Elküldve Május27, 2005 :lol: oksa de szakaggyak meg nem direkt forgattam kia saját szavaim :roll:
bazs Elküldve Május27, 2005 Elküldve Május27, 2005 de szakaggyak meg nem direkt forgattam kia saját szavaim :roll: ezt már nem dumálod ki, TÖKI! :lol: :lol: :lol:
mrt Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Ha hátramenetbe teszem, néha könnyen, olajozottan a helyére ugrik a váltó, néha meg nagyot recsegnek a fogaskerekek. Mindig álló helyzetben teszem, kuplung teljesen benyomva, gyűrű teljesen felhúzva! Akkor mégis mitől függ, hogy recseg-e? Nemrég volt átvizsgáláson az autó, mindent rendben találtak.
redline Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Ha hátramenetbe teszem, néha könnyen, olajozottan a helyére ugrik a váltó, néha meg nagyot recsegnek a fogaskerekek. Mindig álló helyzetben teszem, kuplung teljesen benyomva, gyűrű teljesen felhúzva! Akkor mégis mitől függ, hogy recseg-e? Nemrég volt átvizsgáláson az autó, mindent rendben találtak. nekünk astrásoknak azt mondja a gépkönyv, hogy 3 mp-et kell várni és akkor nemrecseg vagy 2-esből kell R-be tenni
Ricky Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Ha hátramenetbe teszem, néha könnyen, olajozottan a helyére ugrik a váltó, néha meg nagyot recsegnek a fogaskerekek. Mindig álló helyzetben teszem, kuplung teljesen benyomva, gyűrű teljesen felhúzva! Akkor mégis mitől függ, hogy recseg-e? Nem tudok válaszolni a kérdésedre, viszont az biztos, hogy néha én is minden mozdulatot jól csinálok (kuplunk, gyűrű, stb.), mégsem akaródzik neki, de sztem ilyenkor nem szabad erőltetni, lehet, hogy mégsem csinálod jól, mert ugyan nem látod, hogy ott lent mi történik valójában, ilyenkor én előről kezdem az egészet. Kuplung vissza, újra kinyom, stb. :roll:
mrt Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 nekünk astrásoknak azt mondja a gépkönyv, hogy 3 mp-et kell várni és akkor nemrecseg vagy 2-esből kell R-be tenni Mármint a kuplunk lenyomása után várjak 3mp-et? Kipróbálom a 2-esből való áttételt is. Reggel indulásnál még sosem találkoztam a jelenséggel, tehát összefüggésben lehet azzal mennyit pihent előtte a váltó..
uhuhu Elküldve Június2, 2005 Szerző Elküldve Június2, 2005 jaja, mert vagy kipihente magát a váltó, akkor nem recseg, viszont ha el van fáradva akkor meg recseg..... 8) :lol:
Ricky Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Nekem még olyan szokott lenni néha, hogy beteszem rükibe, de nem kattan be teljesen, nem tudom ezt elmagyarázni, csak úgy érezni lehet, hogy nincs teljesen jó helyen az a váltókar...Még nem volt rá példa, de gondolom, ha akkor elkezdeném felengedni a kuplungot, akkor is recsegne, vagy ilyesmi :roll:
aztec Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 ... viszont az biztos, hogy néha én is minden mozdulatot jól csinálok ... na ez ki van zárva, mert nem tudom :roll: :lol:
Ricky Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...and=ugras&p=ceg Ez teccik... :lol:
mélykék76 Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...and=ugras&p=ceg Ez teccik... :lol: Lehet, hogy keverlek valakivel, de mintha neked már lenne 1 Tigrincsed nemde ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Ricky Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Dede, csak mindig nézegetem a többit, hogy melyikkel jártam volna jobban, stb. Tudod ez az a vásárlás után megnézed, hogy megkaptad volna esetleg olcsóbban, szebben...nem szabadna, de nem bírom ki. :lol:
mélykék76 Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Dede, csak mindig nézegetem a többit, hogy melyikkel jártam volna jobban, stb. Tudod ez az a vásárlás után megnézed, hogy megkaptad volna esetleg olcsóbban, szebben...nem szabadna, de nem bírom ki. :lol: Ha túl nyugodt napod van, akkor ezzel stressezeld magad ? Nem elég, hogy beülsz a B1-be ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ricky Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Ha túl nyugodt napod van, akkor ezzel stressezeld magad ? Nem elég, hogy beülsz a B1-be ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Nem stresszelem magam, csak körülnézek. :lol: Nem elég, hogy beülsz a B1-be ? :D :D :D :D :D Ezt nem értem :roll: :oops: :oops:
mélykék76 Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 ....Ezt nem értem :roll: :oops: :oops:.... B1= sofjörülés :wink: :lol:
Ricky Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Azt értettem, de az miért stresszes? Én szeretek vezetni, más kérdés, hogy nem tudok. Az a napi egy-két ordibálás, dudálás meg belefér :lol:
greg Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 B1= sofjörülés :wink: :lol: Ez hülyeség!!! :roll: :oops: :oops:
Recommended Posts