hgabor99 Elküldve Július14, 2011 Elküldve Július14, 2011 De igen már lecsapták de nem tudja eldönteni hogy mivan mert kelett neki a kormány is aztán mégsem,meg tid aztán nem tom mi van azzal irok neki és szolok vissza! figy ha nem kell neki lehet érdekelne, sőt még a kormány is jó állapotban van a dob?nincs kirohadva vagy sérülve? kérdezd meg tőle mit akar
Technodome Elküldve Július14, 2011 Elküldve Július14, 2011 De igen már lecsapták de nem tudja eldönteni hogy mivan mert kelett neki a kormány is aztán mégsem,meg tid aztán nem tom mi van azzal irok neki és szolok vissza! csaó. Végül nem kellenek a cumók mert szereztem itt helyben mindent. Lufis kormányt meg dobot. Így nem kell postázgatni. Azért köszi
lackó2425 Elküldve Július14, 2011 Elküldve Július14, 2011 figy ha nem kell neki lehet érdekelne, sőt még a kormány is jó állapotban van a dob?nincs kirohadva vagy sérülve? kérdezd meg tőle mit akar Kérdeztem most tőle várom mikor ir viszont semmi baja a dobnak szép mély hangja van nincs rajta rohadás rozsda minimális :Visit My Website Itt a link nézz rá
lackó2425 Elküldve Július14, 2011 Elküldve Július14, 2011 Na megyek majd este 8 körül leszek addig is privátban v. itt irhatsz.Üdv :D
Technodome Elküldve Július14, 2011 Elküldve Július14, 2011 Kérdeztem most tőle várom mikor ir viszont semmi baja a dobnak szép mély hangja van nincs rajta rohadás rozsda minimális :Visit My Website Itt a link nézz rá mint előzőleg írtam, visszaléptem a vásárlási szándékombol. Ami kellett azt megkaptam itt helyben. Amúgy jó üzletet csinál aki vásárol nála. Jó áron ad mindent!
J0hnny Elküldve Július14, 2011 Elküldve Július14, 2011 Na megyek majd este 8 körül leszek addig is privátban v. itt irhatsz.Üdv :D Szvsz ezt inkább privátban kellene intézni. :icon4:
lackó2425 Elküldve Július14, 2011 Elküldve Július14, 2011 figy ha nem kell neki lehet érdekelne, sőt még a kormány is jó állapotban van a dob?nincs kirohadva vagy sérülve? kérdezd meg tőle mit akar Mikor leszel?
lackó2425 Elküldve Július14, 2011 Elküldve Július14, 2011 mint előzőleg írtam, visszaléptem a vásárlási szándékombol. Ami kellett azt megkaptam itt helyben. Amúgy jó üzletet csinál aki vásárol nála. Jó áron ad mindent! Megpróbálok nagyon alá menni az áraknak! :D
Arti Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 OFF: Egy ismerősöm eladó Tigra-t keres. Talált párat, de az ország különböző pontjain vannak. Így én egy szombathelyit nézek meg neki. Esetleg tudtok róla valamit? Nem ismerős valakinek? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/tigra....6i_16v-4984845 Előre is köszönöm a segítséget.
Volu Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 OFF: Egy ismerősöm eladó Tigra-t keres. Talált párat, de az ország különböző pontjain vannak. Így én egy szombathelyit nézek meg neki. Esetleg tudtok róla valamit? Nem ismerős valakinek? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/tigra....6i_16v-4984845 Előre is köszönöm a segítséget. laikusként kérdezem,hogy 97-es autóban 68ezer km? talán a 168ezer lenne reális...szerintem
Laccci Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 laikusként kérdezem,hogy 97-es autóban 68ezer km? talán a 168ezer lenne reális...szerintem ismerősömnek 11 éves golf IV 45.000 km 1.9 tdi 4 motion...fullos nagyon és csak álldogál a garázsban :) de valami állat vele menni és már kínálták az új árát, neki de nem adta.
Arti Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 laikusként kérdezem,hogy 97-es autóban 68ezer km? talán a 168ezer lenne reális...szerintem ismerősömnek 11 éves golf IV 45.000 km 1.9 tdi 4 motion...fullos nagyon és csak álldogál a garázsban :) de valami állat vele menni és már kínálták az új árát, neki de nem adta. Ami igaz, az igaz. Kevesebb, mint heti 100km-re jön ki. Ezt akkor tudom elképzelni, ha második autó volt. Mondjuk városban futkároztak csak vele. De városban 1.6-os? Oda az 1.4-es is bőven jó lenne.
hakapeszimaki Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 Ami igaz, az igaz. Kevesebb, mint heti 100km-re jön ki. Ezt akkor tudom elképzelni, ha második autó volt. Mondjuk városban futkároztak csak vele. De városban 1.6-os? Oda az 1.4-es is bőven jó lenne. Szerintem ez a tigra német,különben miért nincs rajta rendszám egyáltalán? Meg friss műszakival,átírással kínálják a vevőnek,meg különben is: túl szép MO-i 14éves autónak. :)
dirty-handz Elküldve Augusztus20, 2011 Elküldve Augusztus20, 2011 laikusként kérdezem,hogy 97-es autóban 68ezer km? talán a 168ezer lenne reális...szerintem Vagy 286 ezer inkább :)
warwolf Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Nocsaknocsak..... :D Szerintem meg vissza a Corsa A-t! :P :P
dirty-handz Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Nocsaknocsak..... :D Szerintem meg vissza a Corsa A-t! :P :P Simán gyárthatnák újra az A-B corsa párost nem értem a cégeket. Szerintem megint zsír újba népszerűek lennének. :D Amúgy az új kocsik egyre csúnyábbak. Mivel is jobbak? Semmivel a megbízhatóságukat meg hagyjuk is. Minden kocsiz hizlalnak azt ugyan azzal az 1.2-1.4 motorral megy még mindig vicces.
Recommended Posts