Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,6k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
  Idéz
Ezt még 68szor leírhatnád, mert úgy sokkal-sokkal meggyőzőbb lenne :lol: :D :lol: :lol:

ui: nézd Gergő ! Ricky-nél is jelentkezik az "Virág-szindróma"

Miért, ezt már írtam??? :roll: Ne szójjáá beee!

Elküldve
  Idéz
:lol: :D :lol:

nem vaok rasszista de annyira csípom, mikor német-bajor vasakon ott feszít az A2es kin-japó jel :lol:

Na ez is ilyen lett volna ha ricky nem fékez :lol:

Legközelebb rámegyek, de Te takarítod le a kocsit. :lol: :wink:

Elküldve
  Idéz
Legközelebb rámegyek, de Te takarítod le a kocsit. :lol: :wink:

benne vagyok.

de jó lett volna vynilnek mint nfsuban, akkor minek leszedni? :D

Elküldve

A hétvégém (meg az elkövetkező jópár hétvégém) kicsit elszaródott, mert pénteken egy "kedves" valaki volt oly rendes, hogy ellopta az autómat :twisted: (Corsa 1.2, 2004.04, piros, frsz: JIX-949). Remélem, egyszer lesz alkalmam az illetővel barátilag összefutni, és "elbeszélgetni" vele a történtekről.

Elküldve
  Idéz
A hétvégém (meg az elkövetkező jópár hétvégém) kicsit elszaródott, mert pénteken egy "kedves" valaki volt oly rendes, hogy ellopta az autómat :twisted: (Corsa 1.2, 2004.04, piros, frsz: JIX-949). Remélem, egyszer lesz alkalmam az illetővel barátilag összefutni, és "elbeszélgetni" vele a történtekről.

Milyen biztonsági felszerkók voltak benne?Már csak azért, hogy más is esetleg rá tudjon készülni egy ilyen G E C I Dologra. :evil: :smt066

Elküldve
  Idéz
kavics !

1 jópofa avatar kedvéért nem kellet volna felgyújtanod a kocsid tetejét !!!!!!!!!!!!!

pedig tök jól égett :lol: :lol: :lol: :lol:

Elküldve
  Idéz
Még mindig naaagyon fáj a szívem azért a tigrisért, amiről Kecsón beszéltem a fiúknak. Ott áll Halason a kereskedésben és hívogat..... :lol:

Engem több kocsi is hívogat........

lehet hogy eladósorba kerül a corsa.......

Elküldve
  Idéz
Még mindig naaagyon fáj a szívem azért a tigrisért, amiről Kecsón beszéltem a fiúknak. Ott áll Halason a kereskedésben és hívogat..... :lol:

Naaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:

És mikor veszed fel ? :wink: 8)

Sokkal-sokkal jobb ötlet, mint egy Smart.

Szerintem.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.