Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,6k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
  Idéz
ha eddig még nme csalatkoztál.. :roll:

igyekszem, lesz kép.tényleg..

Nem, de innetől már csak rajtad múlik a dolog.

Ha hétfőn sem lesz, akkor......akkor már lehet nem ezt fogom írni.

Elküldve

én csak piti 187 vagyok de hogy a pótféklámpát fejelgettem az is 100 :lol:

az hogy kicsi még haggyán, de azt hogy gondolták hátulra ülésnek nevezni azt a kis padot :?: :roll:

félre ne essen az értés ez nem fika, csak 1 ártatlan kérdés...

Elküldve
  Idéz
:lol: :D :lol: :lol:

HAHAHAHAH!!

Elképzelem, ahogy kopog a fejük az üvegen a bukkanóknál :lol: :lol: :lol:

te tudsz vmit :lol:

most ültem először benne s hátul....

nem gondoltam volna,h ilyen kicsi...

Elküldve

Szerencsére még nem kellett hátra ülnöm :lol:

Csak egyszer, mikor megvettem, "ültem" hátra. Pedig én még nálad is egy fejjel alacsonyabb vagyok. Viszont szerintem sirály a kilátás :!:

Elküldve
  Idéz
Szerencsére még nem kellett hátra ülnöm :lol:

Csak egyszer, mikor megvettem, "ültem" hátra. Pedig én még nálad is egy fejjel alacsonyabb vagyok. Viszont szerintem sirály a kilátás :!:

egyetértek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Elküldve

Na hello Mindenkinek!

Kicsit eltűntem....

Aztek&Mélykék: Nincs mit, kölcsön kenyér... :wink: Sztem így is szép a kocsim sötétben, de persze nem akarok nagyképűsködni :oops: :lol:

A vezetési stílusért bocsánat, igyekszem tanulni :oops: Remélem nincs sok púp a fejeteken... :roll:

Elküldve

Mellesleg úgy hazataláltam, mint a szél, Aztek végülis a Fogarasin mentem, amiről nem tudtam, hogy az az :oops: :oops: Ismerem az utat, csak a neveket nem...

Hajrá szöszik :supz:

Elküldve
  Idéz
....A vezetési stílusért bocsánat, igyekszem tanulni :oops:....
Biztos ? :lol: :lol: :lol:

A "Nem gondolod komolyan, hogy...." kezdetű mondat nem erre engedett következteteni :wink: :lol: :D :lol:

Gergő különben kicsit túldimenzionálja dolgot.

Jó lenne ha mindeki úgy tudna vezetni, mint te :wink:

Idéz
....Remélem nincs sok púp a fejeteken... :roll:....

Ezek szerint még nem érkezett meg a kereset, amit az orvosi ellátás kiegyenlítése ügyében :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Elküldve
  Idéz
A "Nem gondolod komolyan, hogy...." kezdetű mondat nem erre engedett következteteni :wink: :lol: :D :lol:

Gergő különben kicsit túldimenzionálja dolgot.

Jó lenne ha mindeki úgy tudna vezetni, mint te :wink:

PÜben felvilágosítanál? Köszi! :roll:

Elküldve

Már megint a romantika :lol: :D

Ricky azé' mondtam az 1 leg1szerűbb tudtam, hogy tudni fogod csak nem akartalak jobban összezavarni :lol: :lol: :lol:

De a kis rizszabáló mijjen jól mutatott volna a mocitetőn :lol:

Elküldve
  Idéz
De a kis rizszabáló mijjen jól mutatott volna a mocitetőn :lol:

:D Azt a rasszista kutyafáját!!!!

Tigrahátsóról annyit, hogy én is csak egyszer ültem hátul, amikor megvettem. Mondtam is, hogy többet soha. De pont azért tetszik, hogy nincs hátul hely, mert így nem rinyál mindenki, hogy vigyem ide, meg oda, mert oda a kutya nem akar beülni. :twisted: :twisted:

Elküldve
  Idéz
....De pont azért tetszik, hogy nincs hátul hely, mert így nem rinyál mindenki, hogy vigyem ide, meg oda, mert oda a kutya nem akar beülni. :twisted: :twisted:....

Ezt még 68szor leírhatnád, mert úgy sokkal-sokkal meggyőzőbb lenne :lol: :D :lol: :lol:

ui: nézd Gergő ! Ricky-nél is jelentkezik az "Virág-szindróma" :wink: :lol: :lol: :lol: 8)

Elküldve

:lol: :D :lol:

nem vaok rasszista de annyira csípom, mikor német-bajor vasakon ott feszít az A2es kin-japó jel :lol:

Na ez is ilyen lett volna ha ricky nem fékez :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.