Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,6k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

A Gsi.Opelclub és a Caravan.Opelcul nevében ezúton is szeretnénk megkösszönni Ricky segítségét 8)

Ha nem hoz fényt a brigádba akkor a szerelés leállt volna 8)

megjegyzem nem semmi ahogy vezet a csaj

Elküldve
  Idéz
A Gsi.Opelclub és a Caravan.Opelcul nevében ezúton is szeretnénk megkösszönni Ricky segítségét 8)

Jellemző hogy ezekből mindig kihagytok minket!! :evil:

Ha legközelebb csajozás van "autószerelés" címszó alatt, akkor előtte légyszi szóljatok! :wink: :lol: :D

Elküldve
  Idéz
"Ha nem hoz fényt a brigádba..."

Jellemző a két sötét csávó mellé kellett valaki... :wink:

Na Mr. Nemértem - nemtudom :lol: :D :lol:

Tom nem kertiparti volt, hanem szerelgetés... minek szóljunk Te?

6an feküdjünk a kocsi alatt :?: :lol:

Elküldve
  Idéz

Csatlakozom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi a segítséget Ricky !

ui: SENKI NE ÜLJÖN BE A TIGRA HÁTSÓ ÜLÉSÉRE 120 CM FELETT !!!!! :lol: :D :lol: :lol:

Elküldve
  Idéz

ui: SENKI NE ÜLJÖN BE A TIGRA HÁTSÓ ÜLÉSÉRE 120 CM FELETT !!!!! :lol: :D :lol: :lol:

Ez sértés!!!!!Na nem mintha nme lenne igaz. de ha mégis bepréseli magát az ember, olyan mintha üvegbúrában ülne.

Elküldve
  Idéz

Én nem vagyok klausztrofóbiás, de miután hátul keresztbe feküdtem még így is hozzért a plafon a fejemhez.

Igaz 1 kicsit 120 cm felett vagyok

Tudom...de hát ezt a kis hibát el kell nézni az többi pozitív tulajdonságért, a dögös fazonért :lol:

Mindenestre ha kölcsönkapom Unokabátyám gyerekeit pár napra, na ők szerintem hátsó részt imádni fogják :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.