aztec Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 A Gsi.Opelclub és a Caravan.Opelcul nevében ezúton is szeretnénk megkösszönni Ricky segítségét 8) Ha nem hoz fényt a brigádba akkor a szerelés leállt volna 8) megjegyzem nem semmi ahogy vezet a csaj
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 Szóval Ti idáig csajoztatok... :roll: Várhatom én akkor az Istit, de most már könyöröghet, hogy beengedjem... :roll:
Tom Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 A Gsi.Opelclub és a Caravan.Opelcul nevében ezúton is szeretnénk megkösszönni Ricky segítségét 8) Ha nem hoz fényt a brigádba akkor a szerelés leállt volna 8) megjegyzem nem semmi ahogy vezet a csaj Jellemző hogy ezekből mindig kihagytok minket!! :evil: Ha legközelebb csajozás van "autószerelés" címszó alatt, akkor előtte légyszi szóljatok! :wink: :lol: :D
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 Nem baj Tom! Majd mi is így teszünk...csak mi nem egy csajt fogunk strapálni... Szegény Ricky... :roll: ...hogy bírta???
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 "Ha nem hoz fényt a brigádba..." Jellemző a két sötét csávó mellé kellett valaki... :wink:
Tom Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 Gondolom igyekszik felvenni a beszélgetés fonalát... :lol: :D
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 Nem fog neki menni, de azért biztos megpróbál majd úgy tenni mint ha... :lol:
Atommanó Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Na már Isti is otthon van... :wink: Mintha ugyanézt írtam volna én is... :wink:
Tom Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Én arra írtam hogy már a Corsa-Tigra topicot olvassa.
aztec Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 "Ha nem hoz fényt a brigádba..." Jellemző a két sötét csávó mellé kellett valaki... :wink: Na Mr. Nemértem - nemtudom :lol: :D :lol: Tom nem kertiparti volt, hanem szerelgetés... minek szóljunk Te? 6an feküdjünk a kocsi alatt :?: :lol:
aztec Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 szép..... jó sokat látni...... :? :lol: Ákos és így szereltünk, mondd azt nem vagyok mindenre Lszántak :D
Atommanó Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Ez most a királyi többes, vagy a 6ökör dolog... :roll:
aztec Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Ez most a királyi többes, vagy a 6ökör dolog... :roll: Yo' wa :shock: :?:
mélykék76 Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 A Gsi.Opelclub és a Caravan.Opelcul nevében ezúton is szeretnénk megkösszönni Ricky segítségét 8) Ha nem hoz fényt a brigádba akkor a szerelés leállt volna 8) megjegyzem nem semmi ahogy vezet a csaj Csatlakozom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Köszi a segítséget Ricky ! ui: SENKI NE ÜLJÖN BE A TIGRA HÁTSÓ ÜLÉSÉRE 120 CM FELETT !!!!! :lol: :D :lol: :lol:
ceramic Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 ui: SENKI NE ÜLJÖN BE A TIGRA HÁTSÓ ÜLÉSÉRE 120 CM FELETT !!!!! :lol: :D :lol: :lol: Ez sértés!!!!!Na nem mintha nme lenne igaz. de ha mégis bepréseli magát az ember, olyan mintha üvegbúrában ülne.
mélykék76 Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Én nem vagyok klausztrofóbiás, de miután hátul keresztbe feküdtem még így is hozzért a plafon a fejemhez. Igaz 1 kicsit 120 cm felett vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:
ceramic Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Én nem vagyok klausztrofóbiás, de miután hátul keresztbe feküdtem még így is hozzért a plafon a fejemhez. Igaz 1 kicsit 120 cm felett vagyok Tudom...de hát ezt a kis hibát el kell nézni az többi pozitív tulajdonságért, a dögös fazonért :lol: Mindenestre ha kölcsönkapom Unokabátyám gyerekeit pár napra, na ők szerintem hátsó részt imádni fogják :D
mélykék76 Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Honnan tudod milyen magas vagyok ? :lol: :D :lol: :lol: :lol:
ceramic Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Honnan tudod milyen magas vagyok ? 120 cm-nél csak magasabra nőttél tán!! :lol: :wink: :!: :?:
Recommended Posts