aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 5 másodpec ? Asszem nekem egy hosszabb verzó van meg csak a lényeg kelltt kivág,feltölt stb... de máskor feltöltök 1 7 alatt 1 dvdt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 De ezt nem lehet elmagyarázni, látni kell pl aki volt a tavalyi évadnyitón az láthatta is az első részt, mert akkor azzal szórakoztattam a nagyérdeműt....deháááát hol voltál te még akkor pistaaa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Nekem jóval előbb volt motorra jogsim, mint autóra, sokáig nem hiányzott a kocsi, mindenhova elvitt a moci (bár néha jól megáztam, megfagytam meg efféle). Szerintem irigylünk is érte rendesen :lol: Legalább is én :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Kipp-kopp... Hozzászólnék én is :lol: Kibelezték a gépet - végre :!: Ma voltam megnézni, vannak képek is, de azokat majd csak jövő héten tudom fölrakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Kipp-kopp... Hozzászólnék én is :lol: Kibelezték a gépet - végre :!: Ma voltam megnézni, vannak képek is, de azokat majd csak jövő héten tudom fölrakni. Navégremááár!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Szerintem irigylünk is érte rendesen :lol: Legalább is én :oops: Igen nagggyyyooon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lehet többesszámban beszelni!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Milyen jó, hogy vannak még motoros lányok! :lol: Nekem jóval előbb volt motorra jogsim, mint autóra, sokáig nem hiányzott a kocsi, mindenhova elvitt a moci (bár néha jól megáztam, megfagytam meg efféle). Nekem is egy nagyobb motor az álmom, de zsé híján be kell érnem a mostani Hondámmal, amit nagyon-nagyon szeretek! :lol: A Yamaha meg a Suzuki mototrok nem annyira tetszenek, de egy Kawát bevállalnék! :wink: :lol: :D én is ezt a két márkát favorizálom!!Na, ha talalkozunk, jolmegdumcsizzuk a dolgokat. Rickyvel belehúzunk és remeélhetőleg csatlakozhatun Hozzád vmikor a motorozásban. Addig cask hébe hóba, gondolatban..nekem nincs rá jogsim :lol: nem azzal megy a gép hanem benzinnel...szokták volt mondani..azért le kéne tenni azt is vmikor. a ráfagyás ismerős..zzz. plusz a sza...rá ázás, stb. de még az is jóóóóóóóóóóó. irigykedek!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 visszaolvasom, és mindig látom: ugy gépelek mint egy debil. elnézést érte mindekitől, nem szoktam magyar klaviaturat használni, ezenkívül mindíg kapokodok, rohanok. bocsi:))remélem azért nem rontom vele nagyon a topic minőségét, de ha igen, szóljatok bátran. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 visszaolvasom, és mindig látom: ugy gépelek mint egy debil. :lol: :D :lol: akkor majd 1x megmutatom neked a hszeimet mielött editálnám. Gyors kapkodós fórumozós és legfőképpen diszlexiásan írok :lol: :lol: :lol: sztem don p emiatt :wink: Ricky ha lészel SRY hogy csak reggel írtam vissza, naon benne voltam a tanulásban 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Kipp-kopp... Hozzászólnék én is :lol: Kibelezték a gépet - végre :!: Ma voltam megnézni, vannak képek is, de azokat majd csak jövő héten tudom fölrakni. kiváncsian várjuk a képeket Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 :lol: :D :lol: akkor majd 1x megmutatom neked a hszeimet mielött editálnám. Gyors kapkodós fórumozós és legfőképpen diszlexiásan írok :lol: :lol: :lol: sztem don p emiatt :wink: Ricky ha lészel SRY hogy csak reggel írtam vissza, naon benne voltam a tanulásban 8) :lol: :lol: :lol: Akkor jó :lol: Köszi:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 hát most viszont végképp nics'mit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2005 tök jó, hogy elindult ez a topik is. csak kár hogy nem tudok hozzászólni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Ákos mikor geöffnet dás topikk még senki sem tud6ta h újabb c6 topic lészen belőle :roll: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 hát most viszont végképp nics'mit :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjj!!4 órát akarok!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 tök jó, hogy elindult ez a topik is. csak kár hogy nem tudok hozzászólni :lol: dehogynem!!Máris hozzászóltál :D szólj hozzá bármités máris indul egy újabb téma...mondom én akinek melózni kéne de ma otthonhagytam a motivácóm..vagy ki tudja hol... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjj!!4 órát akarok!!!! nekem van 1 swatcom feleslegben ha érdekel esetleg... dátum és ilyeneket mutat :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 nekem van 1 swatcom feleslegben ha érdekel esetleg... dátum és ilyeneket mutat :roll: :lol: köszi :D nekem is van órám!!De én DÉLUTÁN 4 ÓRÁT AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 ez pojén lett volna, illetve annak indult :roll: sejtettem amúgy h 16:00ra gondolsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Na, ha talalkozunk, jolmegdumcsizzuk a dolgokat. Rickyvel belehúzunk és remeélhetőleg csatlakozhatun Hozzád vmikor a motorozásban. Részemről oké! :lol: Addig is jó Tigrázást nektek! :wink: Én is jelentkeztem a nagy Opel próbára, de sajna új Tigrist nem lehett kérni, ezért Hastrázok egyet jövő héten valamikor! Jó lenne, ha három napra adnák oda, ahogy a reklámban igérték..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 ez pojén lett volna, illetve annak indult :roll: sejtettem amúgy h 16:00ra gondolsz... én meg gondoltam hogy poén volt :lol: :D annyira azért nem volt rossz :lol: :lol: csak ma nehezen tűröm az irodában ülést!! :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Én éppen most értem haza! 8) A péntek a legrövidebb napom. Ezt várom már vasárnap este! :lol: Mivel szép az idő, asszem kerülök egy-két kört a városban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 így nem nehéz hogy kinn gyönyörű ídő van ragyogóan süt a nap... én thök jól érzem magam 6 emelet magasan bezárva :lol: ez a munka suxxxxx Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Részemről oké! :lol: Addig is jó Tigrázást nektek! :wink: Én is jelentkeztem a nagy Opel próbára, de sajna új Tigrist nem lehett kérni, ezért Hastrázok egyet jövő héten valamikor! Jó lenne, ha három napra adnák oda, ahogy a reklámban igérték..... :D :lol: :lol: :lol: köszi. alig várom hogy belehuppanjak és tűz!! hát..a reklámok sokszor hazudnak...szakterületem...(mármint nem a hazugság) bár szerencsére ez nálunk nem így van (mármint a cégnél), de..sajnos a legtöbb esetben a jól hangzó ajánlatok alatt van egy pocsékul hangzó apróbetűs rész. de nem hiszem hogy az Opel olyan lenne...szóval jó kocsikázást és majd mesélj:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts