Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,6k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Ha lány vagy és optika=1, aranyos=1 and opeles=1, akkor nálam :( :(

kell a cím :?: :lol:

:D :D nagyon vicces!!

Hallod ezt Ricky? Mégis mit gondolnak itt a csajokról??Csúnyák!

Elküldve

:D :D nagyon vicces!!

Hallod ezt Ricky? Mégis mit gondolnak itt a csajokról??Csúnyák!

Álj, álj, álj, Rickyt már láttuk online, és az összes áll a földön hevert! :wink:

Elküldve
S, még én vagyok oltogatós mii? :( :(

Igen!

Amig Ti oltogatjátok a nőji júzereket én gyakorlatiasan és kényelmesen más vízeken evezve indirekt módon tárom fel a lehetőségek gigantikus tárházát :wink:

Elküldve

:oops: Csak figyelek a szememmel :shock: Ez ám a betámadás! Szólj, ha erősítésre van szükséged! Jó topikba írkáljuk ezeket most? Nem figyeltem. Nehogy itt letolás legyen a vége...

Elküldve

Igen!

Amig Ti oltogatjátok a nőji júzereket én gyakorlatiasan és kényelmesen más vízeken evezve indirekt módon tárom fel a lehetőségek gigantikus tárházát :wink:

Megint a Ti :D

Én nem oltogattam senkit :lol: :D :D :D

Elküldve
Nehogy itt letolás legyen a vége...

leOLTÁS :wink: 8)

és igen Mélykék hijába mentegetőzöl a TE kezed is benne van!

mármint a felbújtásban :( :( :lol:

Elküldve

Nem figyelsz pedig még bókoltunk is

Te nem figyelsz. Ezért volt ott az első hozzászólásom legeslegelején a piruló pofi ( :oops: tudod).

Elküldve
leOLTÁS :wink: 8)

és igen Mélykék hijába mentegetőzöl a TE kezed is benne van!

mármint a felbújtásban :( :( :lol:

Na álljunk meg egy pillanatra ! :D

Az, hogy kérek valakitől képet a kocsijáról, invitálom talira az nem ugyanaz, mint amit ti műveltek oltogatás címszó alatt :wink: :D 8)

Azt pedig, hogy milyen amikor kötekszem, ugye nem kell neked elmagyaráznom :twisted:

ui: most ne az legyen a válaszod: hogy a cél ugyanaz, csak más köntösbe bújtatva :D :D :D B) B)

Elküldve

Na álljunk meg egy pillanatra ! :(

Az, hogy kérek valakitől képet a kocsijáról, invitálom talira az nem ugyanaz, mint amit ti műveltek oltogatás címszó alatt :wink: :lol: 8)

Azt pedig, hogy milyen amikor kötekszem, ugye nem kell neked elmagyaráznom :twisted:

ui: most ne az legyen a válaszod: hogy a cél ugyanaz, csak más köntösbe bújtatva

Mélykéknek...(azaz Pisti?) igaza van. :(

Elküldve

na tessék!

úgy benyalta magát emberünk, hogy mindjárt ellenemfordítja az egész haddelhadat :(

Csajok!

Azért mielött nagyon belelódultok Eva Peron példáját felhoznám :roll: :(

Elküldve
Te nem figyelsz. Ezért volt ott az első hozzászólásom legeslegelején a piruló pofi ( :oops: tudod).

Aham ! Legközelebb kicsit egyértelműbben az olyan gyenge felfogásúak kedvéért mint én vagyok jóóóóóóóó ? Kösziiii :wink: :( :( :lol: :D

Elküldve
Azért mielött nagyon belelódultok Eva Peron példáját felhoznám :roll: :(

Vagyis? Hogy jön ide az ő példája? Mindig jó helyen "lódult bele...a témába.." :( :lol:

Énnem lódultam bele semmibe.

Elküldve
Aham ! Legközelebb kicsit egyértelműbben az olyan gyenge felfogásúak kedvéért mint én vagyok jóóóóóóóó ? Kösziiii

Rendben. :wink: Tehát: Kedves Mélykék és Warwolf! Nagyon köszönöm a bókjaitokat, olyan zavarba hoztok vele! :oops: :( Így okés? :wink:

Elküldve

Kösszziiiiiii :D :D :D :D :D

De ha lehet inkább István, vagy Isti jóóóó ?

Téged hogyan szólíthatunk ?

ui: most úgy csinálok, mintha nem néztem volna meg az adataidnál megadott mail címet jóóóóóóóóóó ? :oops: B) B) B)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.