ceramic Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 :( :( :lol: :D :D :D :D :D B) Kösz fiúk, nagyon jól szorakoztam ezeken a hozzászólásokon!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 bizony! Csak próbáltalak a tolatási komplexusaid által az ellenkező nem táborának aktív tagjának tituálni, de nem sikerült :( off off Megint gyenge volt amit írtál :lol: Nincsenek tolatási komplexusaim, csak nem erőltetem az olyan parkolást, amit leírtam, de így mondjuk nem is fogom megtanulni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Kössziiiiii :( Sokkal aranyosabbak ezek, mitha leírnád : haha :wink: Azt megen honnan tudjam, hogy mennyire vagy mosolygós ? :lol: Gyere el egy talira és bizonyítsd be mennyire vagy az :wink: :D :D :D :( az szoktam lenni. Általában. A köv. tali mikor lesz? Lust voltam informálódni..Ha úgy alalkul hogy el tudok menni, ott leszek.Ja, és a kép is meglesz a napokban. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Kiváncsi vagyok a képekre :D Hogy mely településen laksz, azt megkérdezhetem ? Következő nagy buli ::arrow: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=835&start=90 De szokott lenni elég sok lokális, vagy országos szintű mozgolódás is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Kiváncsi vagyok a képekre :( Hogy mely településen laksz, azt megkérdezhetem ? Következő nagy buli ::arrow: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=835&start=90 De szokott lenni elég sok lokális, vagy országos szintű mozgolódás is. oké, meglesznek. Köszi a linket. Nem titok hogy hol lakom, de forumokban nem akarom nyilvanosságra hozni. Veszprém és Zala megyében mozgolódok a legtöbbet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nem az utcára és a házszámra gondoltam ám :( Csak azért kérdeztem a települést, mert ha valaki azt írja mondjuk, hogy gyere ekkor + ekkor moziba a Lurdy-ba, ha van kedved talizni a társasággal, akkor azért nem mindegy milyen messze található tőled az említett műintézmény :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nem az utcára és a házszámra gondoltam ám :D Csak azért kérdeztem a települést, mert ha valaki azt írja mondjuk, hogy gyere ekkor + ekkor moziba a Lurdy-ba, ha van kedved talizni a társasággal, akkor azért nem mindegy milyen messze található tőled az említett műintézmény tudoooooooooooooom. csak mégis..vannak ilyen berögzült hülyeségeim. Na igen a Lurdy nincs a szomszédban. De a Balaton észak-nyugati partján otthon vagyok. :( :lol: És a Bakonyban is.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 De ha mondjuk lenne Corsa-Tigra közös tali Budapesten, akkor ellégogatnél rá ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 De ha mondjuk lenne Corsa-Tigra közös tali Budapesten, akkor ellégogatnél rá ? persze. Ha semmi nem jön közbe, biztosan! Jó kis autóval nincsenek távolságok :( :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 De ha mondjuk lenne Corsa-Tigra közös tali Budapesten, akkor ellégogatnél rá ? de nem lesz asszem, majd csak összel.... addig van program rendesen....... asszem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nahát, ennyi Opeles lány és én ebből a topicból edig kimaradtam! :shock: Igaz, nekem csak Corsám van :( Ceramic: én is sokáig para voltam az internettel kapcsolatban, pl. folyton álneveken jelentkeztem be, meg tudlak érteni. :wink: Parkolás: én általában nagyon pici helyekre is be szoktam állni a kocsival, főleg tolatva hátrafelé, az nagyon megy. (pedig mindenki ettől fél a legjobban a rutinvizsgán) Az egy vonalban álló két kocsi közé, az nekem se jön be, mindig azt hiszem, nem férek be, de mikor kiszállok, látom, hogy 2x is befértem volna..... :( A fóti talin viszont pont Uhuhu mester szólt rám (asszem), hogy álljak már közelebb a másik kocsihoz, de azért nem álltam közelebb, mert ki volt nyitva az ajtaja és álltak mellette!!!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Nahát, ennyi Opeles lány és én ebből a topicból edig kimaradtam! :shock: Igaz, nekem csak Corsám van :( Ceramic: én is sokáig para voltam az internettel kapcsolatban, pl. folyton álneveken jelentkeztem be, meg tudlak érteni. :wink: Parkolás: én általában nagyon pici helyekre is be szoktam állni a kocsival, főleg tolatva hátrafelé, az nagyon megy. (pedig mindenki ettől fél a legjobban a rutinvizsgán) Az egy vonalban álló két kocsi közé, az nekem se jön be, mindig azt hiszem, nem férek be, de mikor kiszállok, látom, hogy 2x is befértem volna..... :D A fóti talin viszont pont Uhuhu mester szólt rám (asszem), hogy álljak már közelebb a másik kocsihoz, de azért nem álltam közelebb, mert ki volt nyitva az ajtaja és álltak mellette!!!!! :wink: A Corsa az nem "csak". az is nagyon szuper járgány!!Lehet hogy kimaradtál eddig a topicból, én viszont nem ismerek még senkit, nem úgy mint Te :( Úgy néz ki nem lesz tali mostanában...szóval ez még egy darabig így is marad. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 Úgy néz ki nem lesz tali mostanában...szóval ez még egy darabig így is marad. :( tali lesz, csak nem kifejezetten corsás. a talik topikban vannak az infók.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Szerintem ez az üdvös hozzállás ! :wink: :( :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Én is először csak igy a fórumon beszélgettem az emberekkel, de szerintem nagyon jó csapat, és "élőben" is nagyon jó fejek! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Egy hipotetikus felvetés volt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Most akkor feltevés vagy felvetés? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 bazzeg én egy butacsávó vagyok. milyen feltevés vót? :oops: :shock: Egy "mi lenne ha" tipusú felvetés volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 :shock: jaaaaaaaaaaaaa :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Most akkor feltevés vagy felvetés? :( Tegyük fel, hogy felvetés volt :wink: :( :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 A fóti talin viszont pont Uhuhu mester szólt rám (asszem), hogy álljak már közelebb a másik kocsihoz, de azért nem álltam közelebb, mert ki volt nyitva az ajtaja és álltak mellette!!!!! :wink: Nem, az én voltam. Neked még könnyű dolgod volt, Rickyt 1/2 órán át irányítottam... :( Még mielőtt elásnám magam: Nem azért mert nem jól állt be, hanem mert ő kezte a sort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 ....Nem, az én voltam. Neked még könnyű dolgod volt, Rickyt 1/2 órán át irányítottam... :(.... Látod ez mondjuk nem csodálom, hogy jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó hosszan elnyújtottad egy valódi eszétikai élmények, közelről történő szemlélését, parkoltatás címszó alatt :wink: :( :lol: :D :D :D 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Látod ez mondjuk nem csodálom, hogy jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó hosszan elnyújtottad egy valódi eszétikai élmények, közelről történő szemlélését, parkoltatás címszó alatt :( :( :lol: :D :D :D Kétségtelen! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 tali lesz, csak nem kifejezetten corsás. a talik topikban vannak az infók.... Én nem Corsás vagyok, hanem Tigrás. :( :( :lol: :D :D :D :D 8) 8) 8) 8) 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts