Stefan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Nyilván egyedi dolog, de felettébb kellemetlen..... :huh: Érdekes, hogy az első szériás C-Corsákkal voltak gondok. Persze lehet, hogy amit én tudok az is egyedi, de unokatesómnak volt easytronikos aminek a kapcsolójával lett valami. Nem mechanikailag, hanem a computer mondta, hogy nem jó és csak automatában lehett használni és csak 3-asig váltott fel. Arra elég volt, hogy a szervízbe eljusson vele, de elgondolkodtató. Utána volt neki újabb, szintén 'C' igaz rendes váltós (megjött az esze :) :lol: ) és azzal semmi gondja nem volt, pedig ABS, meg mindenféle elektromos kütyü abban is volt. Szerintem valami nagyon béta verziókat adhattak ki először (gondolom a marketingosztály meggyőzte a vezetést, hogy jó lesz az...) és ezért nem volt még tökéletes. De igazából tényleg az a rossz az egészben, hogy a pórul jártak helyében lehet, hogy én is más márka után néznék, ha előtte nem lett volna még Opelem és nem lennék elfogult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Érdekes, hogy az első szériás C-Corsákkal voltak gondok. Persze lehet, hogy amit én tudok az is egyedi, de unokatesómnak volt easytronikos aminek a kapcsolójával lett valami. Nem mechanikailag, hanem a computer mondta, hogy nem jó és csak automatában lehett használni és csak 3-asig váltott fel. Arra elég volt, hogy a szervízbe eljusson vele, de elgondolkodtató. Utána volt neki újabb, szintén 'C' igaz rendes váltós (megjött az esze :lol: :huh: ) és azzal semmi gondja nem volt, pedig ABS, meg mindenféle elektromos kütyü abban is volt. Szerintem valami nagyon béta verziókat adhattak ki először (gondolom a marketingosztály meggyőzte a vezetést, hogy jó lesz az...) és ezért nem volt még tökéletes. De igazából tényleg az a rossz az egészben, hogy a pórul jártak helyében lehet, hogy én is más márka után néznék, ha előtte nem lett volna még Opelem és nem lennék elfogult. Másik hozzászólásokban van sz az easyről is, voltak vele szív@sok.De volt ott még sok más kellemetlen dolog is.S, nem csak az első szériás Corsáknál sajnos. Viszont kicsit úgy megoszlanak a vélemények.Egyiknek bejön, és elfogadja minden hibájával együtt, viszont van olyan, aki rögtön másik márkába akar átülni pl. rönó, ami talán még nagyobb kapufa lenne.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Asszem 250e.ft-ért vette a tag, liciten. Ér vagy max. 3K-t..........ha a motornak nincs ki a lelke, mert a banki képeken a belseje kuka volt........szal...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kosza1 Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Sziasztok! A következő problémám lenne: Egy 94-es B Corsam van. Ha leveszem a gyújtást (kulcs ki), és kinyitom az ajtót a belső világítás világít. Ez még rendben is van, de ha bezárom bár kisebb fényerővel, de tovább világit. Tehát valahonnan továbbra is áramot kap (teljesen lemerítve reggelre az aksit) Az ajtónál lévő megszakítók és az utastér-világítás kapcsoló rendeben van, azok nem hibásak. Ha ráadom a gyujtást akkor rendben működik, ahogy kell. Mi lehet a gond???? Létezhet hogy egy relé bekavar? Esetleg valami ötlet? Hozzáértők sűrgős segítségét várnám!!! Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pupi gt Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Halihó!! S.O.S segítségre lenne szükségem!!!! Valaki tudna segíteni bekötési tanácsokkal mert vettem a b corsámba egy fordulatszám mérős km órát és a fordulat része nem megy!A motor x10xe 12 szelepes!!! az óra teljesen elektromos nem spirálos! köszi a segítséget.pleas help:( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Halihó!! S.O.S segítségre lenne szükségem!!!! Valaki tudna segíteni bekötési tanácsokkal mert vettem a b corsámba egy fordulatszám mérős km órát és a fordulat része nem megy!A motor x10xe 12 szelepes!!! az óra teljesen elektromos nem spirálos! köszi a segítséget.pleas help:( :D Helló Azzal hogy beírod három helyre nem fogsz előbb választ kapni, ha valaki tud úgyis segít ha csak egyszer írod be. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Über Tigra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Über Tigra! A gyári felnivel jobban tetszene,de még úgy is necces... Link to comment Megosztás: More sharing options...
logantigra Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Sziasztok Van egy tigrám megállt a kilóméter óra , ezért ég a motorlámpa. azt hallottam hogy ki kell cserélni az óracsoportot, ha igen akkor tud- e valaki köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Sziasztok Van egy tigrám megállt a kilóméter óra , ezért ég a motorlámpa. azt hallottam hogy ki kell cserélni az óracsoportot, ha igen akkor tud- e valaki köszi Először a bowdent nézném meg,ha pedig nem bowdenes,akkor az útjeladót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
logantigra Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Először a bowdent nézném meg,ha pedig nem bowdenes,akkor az útjeladót. Nem bowdenes. A váltó adja a jelet csak ami veszi az nem működik. Ilyenkor mit kell csinálnom? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 A váltó adja a jelet csak ami veszi az nem működik. Mondjuk kicserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
logantigra Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Mondjuk kicserélni. A jeladót külön tudom cserélni vagy az egész óracsoportot kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 A jeladót külön tudom cserélni vagy az egész óracsoportot kell? A jeladó lent van a váltóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
logantigra Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 A jeladó lent van a váltóban. Azzal nincs probléma . Akkor marad az óracsoport. Nincs opel bontós ismerősöd mert már kérdeztem egy pár helyen de elektromos nincs sehol ˝97˝-es a tigra Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Azzal nincs probléma . Akkor marad az óracsoport. Nincs opel bontós ismerősöd mert már kérdeztem egy pár helyen de elektromos nincs sehol ˝97˝-es a tigra Köszi Keresd kiskaszat itt a fórumon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Keresd kiskaszat itt a fórumon. Sztem meg inkább teló.0620/918-15-85 Hatékonyabb..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
logantigra Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Sztem meg inkább teló.0620/918-15-85 Hatékonyabb..... :blush: köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 köszi NM Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Azzal nincs probléma . Akkor marad az óracsoport. Nincs opel bontós ismerősöd mert már kérdeztem egy pár helyen de elektromos nincs sehol ˝97˝-es a tigra Köszi Ennél a tagnál szokott lenni spirálos meg elektronyos is. http://www.vatera.hu/opel_tigra_ora_157729442.html Írjál neki. Egyébként Alsónémediben lakik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sashi Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Sziasztok!Corsa B Gsi ködlámpás első lököst vásárolnék!Ajánlatokat sms-ben várom a 30/658-8119-es számon várom!Éjjel-Nappal!Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Sziasztok!Corsa B Gsi ködlámpás első lököst vásárolnék!Ajánlatokat sms-ben várom a 30/658-8119-es számon várom!Éjjel-Nappal!Köszi! Nem pont Gsi, de ködlámpás van! Tessék csemegézni: Főnixtuning.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Hello! VAlaki nem tudja hogy corsa B esetében a hátsó vontató fedelet azt hogy lehet vissza tenni? mert beléjöttek s csak az pattant ki de akárhogy feszgetem nem adja meg magát. Milyen minőségü és árú pollenszürőt ajánlott belerakni a kocsiba??? Nagyon párásodik Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Sziasztok! OFF on: A figyelmetekbe ajánlanám: ELADÓ 175/65 R13 Continental WinterContact 4 db OFF off :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 elnéztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts