Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,6k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Ez tényleg nagyon durva :rolleyes: .Eszembe nem jutna 3milkáért sms-t küldeni,hátha nyerek pár autót.

szvsz sugtak neki, kis ország ez:). szvsz nem egyedül osztozik ezen.

Elküldve
Kivi leszek az árára........... :rolleyes:

Feltételezem, hogy az OPC alatt marad kb: 800ezer forinttal, talán 1 millióval...de jó lenne!

Elküldve
Hát az csekélység! :rolleyes:

Az teljesen jó..a különbözetből veszel egy Dízel 3as golfot és akkor a káposzta is megmarad meg a kecske is jól lakik!! <_<

Elküldve
Az teljesen jó..a különbözetből veszel egy Dízel 3as golfot és akkor a káposzta is megmarad meg a kecske is jól lakik!! ;)

:rolleyes: Óccsójé sportolsz.

Amúgy tegnap felajánlottak cserére a Corsáért egy Golf II. 1.9TDi-t 160LE-vel, de bármennyire is kecsegtető, nem éltem a lehetőséggel.Pont ugyanott lennék, ahol jelenleg a part szakad! <_<

Elküldve
:rolleyes: Óccsójé sportolsz.

Amúgy tegnap felajánlottak cserére a Corsáért egy Golf II. 1.9TDi-t 160LE-vel, de bármennyire is kecsegtető, nem éltem a lehetőséggel.Pont ugyanott lennék, ahol jelenleg a part szakad! <_<

Papiros volt?

Elküldve
Hát akkor tényleg nem lettél volna vele sokkal beljebb...

A múlt 7n az autópiacon ajánlottak cserét.Kérdezték, hogy érdekel-e.Mondtam igen.Vectra B Caravan, Omega B2 Caravan.Nekik csak egy Swiftjük lett volna cserére........karcsú......

Elküldve
A múlt 7n az autópiacon ajánlottak cserét.Kérdezték, hogy érdekel-e.Mondtam igen.Vectra B Caravan, Omega B2 Caravan.Nekik csak egy Swiftjük lett volna cserére........karcsú......

Nem is AUTÓ-t akartak cserébe kínálni?! :rolleyes: <_<

Elküldve

alapfelszerelés 400 literes medence hátul káddugókkal <_<

igen ######a masina. múltkor beálltunk a mekdrájvhoz, úgy hogy heten ültünk a hátsó részben. volt kis csodálkozás ;)

azt nem tudom most mennyire "komoly" a szándék... mindenesetre ennyiért elég egyedi kocsi.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.