ENDYKA Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Tigra enjoy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Tigra enjoy! ÁÁÁÁ a vége a legjobb :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Hú, de kihalt ez a topik... :lol: Mindenki el van veszve? vagy csak nem írkál ide senki...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Hú, de kihalt ez a topik... :) Mindenki el van veszve? vagy csak nem írkál ide senki...:) Inkább utóbbi....... De hogy én is "megtörjem a csendet", tegnap kedvenc újságomat olvasgatva egy cikkre akadtam, amiben a TopTuning c. újságból ragadtak ki egy cikket, és Nyuszmusz cartársnő Tigrájáról esett szó.Voszi nagyon jól kitörpölte, hogy hogyan is lehet megizmosítani a kis TwinTop Tigrist... Meg eddig kicsit mindig elsiklottam az új Corsa D OPC-ről szóló cikkek felett, mert eléggé amolyan öszvérnek tartom alapból azt az autót.De azon azért erősen csodálkoztam, hogy előre 302mm-es féktárcsát tettek..... Nemsemmi fék lehet rajta banyek.......... :) Mondjuk súly az van hozzá, amit meg kell fognia minden körülmények között. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 ráadásul 308 mm-es fék van rajta elől, mint az Astra G OPC-n. de ha jól megnézzük, ez a járgány éppen az én G OPC-mmel azonos súlycsoport, 10 centivel rövidebb, és a súlya is csak 25 kg-mal kevesebb. nem csoda, hogy méretét tekintve minden ebből a gépből lett oda származtatva. pl. a kereke is 215/45 R17 (ami az enyém esetén ráadásul csak 215/40 R17), stb., stb. az új modellek elbuflákosodnak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Kacsero!!!! Itt az embered! :lol: :) na jah.. :) már csak az anyagi oldallal van 1 kis probléma... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 na jah.. :lol: már csak az anyagi oldallal van 1 kis probléma... :) Na. Akkó kő, vagy nem kő??? :) Van egy ismerősöm az Intercargo-nál, intézünk konténert. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Itt a tuning :lol: http://www.renes-tuningparts.de/ext/umbau_diesel.htm Corsa B + 1.9CDTi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Na. Akkó kő, vagy nem kő??? :) Van egy ismerősöm az Intercargo-nál, intézünk konténert. :) Hát nem is tudom... :lol: A jobbkormányos megoldás kicsit visszariaszt! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Hát nem is tudom... :) A jobbkormányos megoldás kicsit visszariaszt! :) :) Nem kell.Greg is életben van még................... :) Amúgy lehet, hogy egy próbát megérne, hogy bemész egy autóker.be, és megkérded a dolgot................. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Amúgy lehet, hogy egy próbát megérne, hogy bemész egy autóker.be, és megkérded a dolgot................. :lol: :) Végül is, 1 próbát tényleg megér... :) :) Majd ha otthon leszek, "tesztelni" fogom a reakciót a Tormásinál... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Végül is, 1 próbát tényleg megér... :lol: :) Majd ha otthon leszek, "tesztelni" fogom a reakciót a Tormásinál... :) Előtte azért én még bekérdeznék márkafüggetlen kereskedőhöz is, hátha........... Amúgy mijapálya a Corsa A hátsó spoilerrel?Hogy áll a dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Előtte azért én még bekérdeznék márkafüggetlen kereskedőhöz is, hátha........... Amúgy mijapálya a Corsa A hátsó spoilerrel?Hogy áll a dolog? Jaja, majd 1X csak... de szerintem elég horror ára lehet megrendelni 1 olyan ótó... :lol: A spiler még nem jött meg... :) a pénztet elutaltam, várom a csomagot :) Ha megjön, fogod tudni.. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 A spiler még nem jött meg... :) a pénztet elutaltam, várom a csomagot :) Ha megjön, fogod tudni.. :) :) Okhaj! :D Nézelődtem Itt de nem találok utalást a Corsa C Caravan verziójára...... Mert nekem meg az bejövős........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Nézelődtem Itt de nem találok utalást a Corsa C Caravan verziójára...... Mert nekem meg az bejövős........ :lol: Igen, az naon tetszik nekem is :) Csak tényleg az a kár, hogy ezeket Dél-Amerikába gyártják,forgaémazzák! :) pedig szerintem az itthoni, vagyis az európai piacon is lenne kereslet rá... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Igen, az naon tetszik nekem is :) Csak tényleg az a kár, hogy ezeket Dél-Amerikába gyártják,forgaémazzák! :) pedig szerintem az itthoni, vagyis az európai piacon is lenne kereslet rá... :lol: Megpróbálok utánajárni a dolognak................... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Megpróbálok utánajárni a dolognak................... Kírály... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát ez gázzz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát ez gázzz.... Kicsit felelőtlen volt a srác, hogy benne hagyta a kulcsot... :unsure: Na de ki gondolná, hogy már a szerelőnél sincs biztonságban a gépe... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát ez gázzz.... Kemény az tuti! Most mikor kint voltam Tirolban, a szálloda autóiban mindig benne voltak az ülésen a kulcsok/nem zárt és nem felügyelt parkolóban/. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Ma itt Kméten a Barnevál előtt jött velem szembe egy C Corsa.Idáig okés is volna, de rossz oldalon volt a kormány, és a jel sem stimmelt.Olyan Vauxhallos volt...... Néztük is 1mást! :unsure: Én az övét, Ő pedig az enyémet! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Ma itt Kméten a Barnevál előtt jött velem szembe egy C Corsa.Idáig okés is volna, de rossz oldalon volt a kormány, és a jel sem stimmelt.Olyan Vauxhallos volt...... Néztük is 1mást! :huh: Én az övét, Ő pedig az enyémet! :lol: Gondolom a "kis" pirossal voltál... :lol: Itt kint is láttam már olyant, hogy messziről azt hittem opel, és mikor közelebb jött derült ki, hogy megsenem az... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február14, 2007 bár csak itthon is igy lehetne venni autot, 300.000 forintért... az összes papirja... 1991 es az autó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Banyek....... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Ezen elgondolkodtam. Nem tudom, hogy zseni vagy hülye az illető, de bejött neki. Mondjuk lehet hülye, mert 1-et megtartott, holott a bevételből vehetne egy OPC-t is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts