tgabika76 Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 sztem egy 1.4es mocitól +2 liltert csak nagyon drasztikus "Tom style" stilussal lehet kihozni :unsure: Ezt mondjuk nem tudom alátámasztani mert nem ismerem az 1.4-et, de nekem a C20NE-ből már 6.3 és 17 liter között mindent sikerült kihoznom. Hálistennek az átlag azért megáll 10 liter körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Most nekem is kicsit megnőtt a fogyasztásom, mióta felkerült a gépre a sport kipufogó! Mondták is, ha hangra autózom akkor ez így is lesz! :unsure: :) De nem bánom... :D De már kezdem megszokni a hangját, és kezdek visszatérni a régi megszokott váltásokhoz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Ezt el se hiszem... Úgyis tudat alatt mindig a hangra fogsz autózni! :) Tudom... tapasztalatból... olyan jól esik hallani! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Ezt el se hiszem... Úgyis tudat alatt mindig a hangra fogsz autózni! :lol: Tudom... tapasztalatból... olyan jól esik hallani! :D Jó van na...néha tényleg jó hangra autózni, de azért mostmár jobban odafigyelek! :) asszem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Én annak örülök,hogy nincsen hangja csak huzatáskor. Szoktam is mondani Boogie-nak,hogy tök jó,hogy nem hallani a hangját. A Rekord meg a Manta persze más tészta. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Megnyugodtam. A vezetési stílusommal volt a probléma. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Ti hogy méritek a fogyasztást? Én sosem tudom rendesen megsaccolni, mert a benzinmutatóm mindig "táncol", így sosem bízom benne. Vagy csak az én Corsa-mban ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Televered a tankot, mész 100 Km-t, újra kút, és meglesed a végén a kút óráját. Én így szoktam. Persze a Mantával más, mert ott a kilóméteróra a gyenge pont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Ti hogy méritek a fogyasztást? Én sosem tudom rendesen megsaccolni, mert a benzinmutatóm mindig "táncol", így sosem bízom benne. Vagy csak az én Corsa-mban ilyen? minden tankolásnál nullázom a napi számlálót (sőt a bc-t is) és általában világító sárga lámpáig megyek, tankolásnál igy majdnem mindig teli kell tankolni Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Televered a tankot... Itt meg is dőlt a mutatvány. Ugyanis kérdés hogy mikor van tele a tank? Mert ez attól is függ hogy mennyire habzik fel a benzin. Én miután lekattant a pisztoly a kúton, ha elég türelmes vagyok, akkor 5 percnyi piszmogás után még legalább 3 litert bele tudok tölteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 minden tankolásnál nullázom a napi számlálót (sőt a bc-t is) és általában világító sárga lámpáig megyek, tankolásnál igy majdnem mindig teli kell tankolni Nekem max a motorkontroll lámpa világít sárgán. Szerencsére az is csak gyújtás alatt. :wub: Asszem a Sanyi módszere lesz kipróbálva, mert mostanság hamar kifogy a benya a kocsiból. Kicsit túl hamar... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 mostanság hamar kifogy a benya a kocsiból. Kicsit túl hamar... :wub: Mennyit eszik a jószágod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Mennyit eszik a jószágod? Ezt szeretném megtudni. Előzetes becslések alapján 8-10 körül. A moci 1.4 16V. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Ja igen........Máááááááááááááámegiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiintbeééééééé ééééégtem!!!!!!!!!!! :wub: Megyek festeni a fodrászhoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Ja igen........Máááááááááááááámegiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiintbeééééééé ééééégtem!!!!!!!!!!! :wub: Megyek festeni a fodrászhoz Miért, szobafestő vagy? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 4 elemivel nem hiszem, hogy felvennének :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Miért, szobafestő vagy? :wub: Tagadhatatlan, hogy Ricky jól fest. Nézz meg róla 1 képet :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Tagadhatatlan, hogy Ricky jól fest. Nézz meg róla 1 képet :P Még nem küldött magáról... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Hmmmm... :wub: Ejnye fiúk, ez nem a lovebox :P Ha talizunk Szemesen, lehull a lepel :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 ....Ha talizunk Szemesen, lehull a lepel :wub: :D.... Ilyen sokat változtál volna múlt csütörtök óta ? :P Még nem küldött magáról... B) Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hogy nem küldött magától ? :lol: Hát mi lenne, ha megkérnéd szépen, hogy tegye meg :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Ilyen sokat változtál volna múlt csütörtök óta ? :wub: Nem Neked lesz új, hanem Szabotnak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Nem Neked lesz új, hanem Szabotnak :P Nekem sajnos anyagi okokból felejtős Szemes. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Nem Neked lesz új, hanem Szabotnak :P Én is néztem Fóton mondjuk így kb. : :wub: Akkor addig képtelen lesz a tisztelet Corsa gazdi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Akkor majd legközelebb összehozzuk. Lesz még rá alkalom. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Nekem sajnos anyagi okokból felejtős Szemes. :wub: Kárrrrrr :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts