Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Szóval G feltöltő felejtős. No, akkor felveszem én is a kapcsolatot az egyik komámmal, aki Merci szalon műhelyében dolgozik szerelőként, és jól kifaggatom erről a kompresszorról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Az utóbbi időben az én Corsám is többet fogyasztott, mint mikor megvettem (4 éve). Akkor 5.3-as fogyi is volt, de ez felment 7-8ra is. Én asszem, hogy ha valami komolyabb alkatrészprobléma lenne, azt a műszerfalon is meglátnánk...Szal részemről úgy érzem, hogy nekem a vezetési stílusommal van télleg a baj. Mindenki ezt mondja. :unsure: Megyek vissza az oktatóhoz órákat venni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Én asszem, hogy ha valami komolyabb alkatrészprobléma lenne, azt a műszerfalon is meglátnánk...Szal részemről úgy érzem, hogy nekem a vezetési stílusommal van télleg a baj. Mindenki ezt mondja. :unsure: Megyek vissza az oktatóhoz órákat venni... pedig sztem tök jól vezetsz -legalábbis nem volt gond mikor melletted ültem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Én asszem, hogy ha valami komolyabb alkatrészprobléma lenne, azt a műszerfalon is meglátnánk... az élet sajna nem ilyen egyszerű :) nem minden WYSIWYG sztem egy 1.4es mocitól +2 liltert csak nagyon drasztikus "Tom style" stilussal lehet kihozni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 pedig sztem tök jól vezetsz -legalábbis nem volt gond mikor melletted ültem :) :unsure: JÖVÖK EGY NAAAGY PUSZIVAL! az élet sajna nem ilyen egyszerű :D nem minden WYSIWYG Igyexem tudásban utólérni a Rallyscsajt, de még nem ment. Miarákaz???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 RCS utólérhetetlen! :unsure: Azt a tudáshalmazt, amit Ő (szándékos a nagy ő :)) birtokol, halandó ember meg se közelítheti. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 :unsure: JÖVÖK EGY NAAAGY PUSZIVAL! behajtom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 behajtom :) Hajtsad is ,ha már én lemaradtam róla Pénteken. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 az élet sajna nem ilyen egyszerű :) nem minden WYSIWYG Ez tuti valamilyen számítógépes kódnyelv.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Ma láttam Edit corsáját Szabadszálláson,még rajta van a corsaclubos matrinya! tök furán néz ki az alupapucsok nélkül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Jajjjjjjjj, szegény kis gépem!!!! :) :D Hát igen, oda került a Corsa, remélem, jó kezekbe. Sokáig hűséges társa lesz majd a gazdinak. :unsure: A matricát le akartam szedni előtte, de aztán úgy gondoltam, maradjon, legalább mindig megismerem, ha látom! Egyébként nem tudom, írtam-e, de múltkor, mikor Tőserdőn jártunk, láttam életem első autóját, a Pandát. Tök jó, még egyben volt!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Jajjjjjjjj, szegény kis gépem!!!! :) :D Hát igen, oda került a Corsa, remélem, jó kezekbe. Sokáig hűséges társa lesz majd a gazdinak. :unsure: A matricát le akartam szedni előtte, de aztán úgy gondoltam, maradjon, legalább mindig megismerem, ha látom! Egyébként nem tudom, írtam-e, de múltkor, mikor Tőserdőn jártunk, láttam életem első autóját, a Pandát. Tök jó, még egyben volt!!! :lol: Akkor ez a kismasina elég gyorsan jó kezekbe került....................... Vagy csak jó helyen volt jó időben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 melyik a kettő közül? :unsure: A Pandát annó két hétig árultam, a Corsát pedig rögtön megvették mikor meglátták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 melyik a kettő közül? :unsure: A Pandát annó két hétig árultam, a Corsát pedig rögtön megvették mikor meglátták. Igen, de előtte meddig is volt fent a használtautón?? (most Corsában beszélünk! :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 na, ja onnan egy teremtett lélek se hívott.... Bizti a nagy kínálat volt az oka, meg az, hogy élőben látszik igazán, hogy néz ki egy autó. :unsure: egyébként, miután eladtam, 10 percre rá (!) hívott egy ismerősöm, hogy jönne megnézni az autót, meg utána két nappal is keresett két ismerősöm. Murphy-törvénye! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Na meg ott volt az én ismerősöm is... azóta se vett ótót! :) Pedig én már úgy örültem... aztán... :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Jaj, ugyan már! :) nem hozzá akart kerülni a kisautó. :unsure: Tuti Suzukit fog venni, elhiszed? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Nem fog venni semmit... már elmúlt neki az autót veszek, mert a t.köm kivan, hogy másoktól függök érzése. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 egyébként, miután eladtam, 10 percre rá (!) hívott egy ismerősöm, hogy jönne megnézni az autót, és mielött tudtad volna, hogy eladtad az autót, egy jóismerősöd is megvette volna, és szólt, hogy már eladták, mert nem tudta megvenni :) :D remélem érthető :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Így már értem, miért hívott akkor engem Uhu bácsi! :unsure: Ja, Edit! Tőlem tudta Uhu bácsi a számod! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 és mielött tudtad volna, hogy eladtad az autót, egy jóismerősöd is megvette volna, és szólt, hogy már eladták, mert nem tudta megvenni :D :lol: remélem érthető :unsure: Kristálytisztán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 A corsásoknak: 1,3 Tuning :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 A corsásoknak: 1,3 Tuning :-) Nem is rossz az ára! Csak a szállítása lenne kicsit problémás, de végül is, az is megoldható! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Szal részemről úgy érzem, hogy nekem a vezetési stílusommal van télleg a baj. Mindenki ezt mondja. :unsure: ezt nekem is mondták, hogy azért eszik sokat mert....és itt jött aki azt mondta fordulton kell tartani, volt aki egész mást mondott...kipróbáltam mind2-t de szinte cnetire ugyanaz lett a fogyi :) de egy próbát megér másként vezetni, motorféket használni állandóan, nem ejteni 2000 rpm alá és figyelni mi lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 ezt nekem is mondták, hogy azért eszik sokat mert....és itt jött aki azt mondta fordulton kell tartani, volt aki egész mást mondott...kipróbáltam mind2-t de szinte cnetire ugyanaz lett a fogyi :) de egy próbát megér másként vezetni, motorféket használni állandóan, nem ejteni 2000 rpm alá és figyelni mi lesz Egyszer kipróbáltam még régebben, de olyaaan nehéz :lol: Ma is odavertem egy Micrát, mert már meguntam, hogy pirostól pirosig janizik. Szerintem csak a ma reggeli akciótól megevett a dög 5 litert :unsure: :D Amúgy tegnap 100-as (nikkelmentes) benzint tankoltam, mert mondta egy kollégám, hogy neki hosszú távon megérte a használata. Kíváncsi leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts