Gelko Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 één az uccsó képre szavazok inkább :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 :unsure: nem lehetett közelebb fotózni a napot a villámhoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Asszem félreértettem...Azt hittem, hogy valami baja volt és meg lett javitva. Vagy nem tudom mit hittem. De már kialudtam magam... :unsure: Télleg jók a képek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Asszem félreértettem...Azt hittem, hogy valami baja volt és meg lett javitva. Vagy nem tudom mit hittem. De már kialudtam magam... :unsure: Télleg jók a képek!!! Nemcsalódtam benned. :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Elvittem nemrég a klímáshoz a jószágot, hogy nézze meg, mi van vele, hátha megúszom annyival, hogy csak fel kell tölteni gázzal. Fújkálta mindennel, majd 20 perc múlva megállapította, hogy lyukas a hűtő. Otthon megnéztem én is apámmal, erre látjuk hogy keresztbe van csavarova a hűtő két helyen, valami nem tudom mi van oda felfogatva. Hát persze, hogy lyukas!!!! Gondolom annak a cuccnak nem ott van a helye. Vagy igen? Szóval vagy a klímás hülye, vagy ennyire hülyének nézett és megért neki egy ezrest az a pár perc bohóckodás.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 vagy ennyire hülyének nézett és megért neki egy ezrest az a pár perc bohóckodás.. :unsure: Én v.mi ilyesmire gondolok+ nem ismerte a típust senem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 .....nem ismerte a típust senem. :D Én ezt azért zárnám ki, mert nem hiszem, hogy van olyan hűtő, amire keresztben fel van valami csavarozva... :unsure: csak mi vagyunk a hülyék, hogy nem figyeltük meg ezt előtte. Mind1, projekt őszre eltolva, (gyári 100, utángyártott 50, bontott 25) amikor már nincs rá szükség, addig meg veszek egy japán legyezőt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Nemcsalódtam benned. :D :lol: :D Elnézést kérek!! :unsure: A humorodra gondoltam nem az értelmi képességeidre. Tudom,hogy okos lány vagy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Csak, hogy ne haljon meg a topic, felteszem Nektek a nagy kérdést, bár Tigrafüggetlen: Mééé van az, hogy el kezdett többet enni a dög? Eddig is megette a 10 litert, ha odaléptem, de mostanában anélkül is...Döglődik valamelyik alkatrész? Vagy ez már kitárgyalásra került más topicban? :unsure: ezesetben sztornó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Csak, hogy ne haljon meg a topic, felteszem Nektek a nagy kérdést, bár Tigrafüggetlen: Mééé van az, hogy el kezdett többet enni a dög? Eddig is megette a 10 litert, ha odaléptem, de mostanában anélkül is...Döglődik valamelyik alkatrész? Vagy ez már kitárgyalásra került más topicban? :) ezesetben sztornó Gepárd X14XE-je télen kajolt ennyit.......... Lehet haldoklik a lambdád? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Nem tudom, de most is néztem és zabál, mint a dög, pedig csak néha lépek oda neki. Klímát meg nem is használtam egész nyáron... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 10 liter? omg :unsure: de a tiéd 1.4 ugye? (akkor én kussolok a 12-vel :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Még jó, hogy kussolsz. A Te kocsidban közel kétszer annyi ló is van :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Még jó, hogy kussolsz. A Te kocsidban közel kétszer annyi ló is van :unsure: Az enyém is egynégyes. Már mentem néccáz kilométert teletankolás óta és még félig van az üzemanyagtartály. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Az utóbbi időben az én Corsám is többet fogyasztott, mint mikor megvettem (4 éve). Akkor 5.3-as fogyi is volt, de ez felment 7-8ra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Nekünk 3 éves a kicsike de egy teli tankkal kb 500km-t lehet megtenni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Nekünk 3 éves a kicsike de egy teli tankkal kb 500km-t lehet megtenni... :unsure: Kicsi motor-nagyláb kapcsolata! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Autópályán nem megyek vele többet 140nél és pontosan fél tank Gyöngyös-Balatonfűzfő távolsága. (és csak 1.2es) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 (és csak 1.2es) Mondom én, hogy kicsi az a motor! :) Nekem is 1.2S volt a Corsám, de már dolgozom a megoldáson! :D Amúgy az ígért képeket az Astrában lévő direktszűrőről a tar.hu még mindig konvertálja, hogy a macska rúgja meg. :unsure: Pedig még aznap este megcsináltam, ahogy megígértem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Nekem is 1.2S volt a Corsám, de már dolgozom a megoldáson! :) Ha sikerült rájönni akkor mond majd el nekem is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Ha sikerült rájönni akkor mond majd el nekem is :unsure: Szerintem Wolfi megodása a C20NE. :) Nagy motor, kis kasztni, hasonló fogyi, ám hatalmas élvezet. Ez a legjobb recept! :D Nekem is a 16S-ről 22E-re váltás sokkal jobb fogyasztást, kellemesebb menetteljesítményt, és nem utolsó sorban kellemes vezetési élményt adott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 A Corsa-ba bele lehetne rakni egy calibra turbós mocit?(ami esetleg 4x4-es is? :) ) (ez most lehet hogy hülye hsz. volt :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Hát, vannak itt szakértők, majd ők megmondják a frankót. De szerintem a motort be lehet passzírozni. Ha Demónak bement a C20XE, akkor már a turbó se lehet túl nagy akadály. De az osztómű, meg a hátsóhíd már tényleg nagy falat lenne. A Corsa alá szerintem nincs ilyen keskeny hátsó híd, faragni meg nem tudom, hogy lehet-e? Nomeg a kardánt elvezetni, meg ilyenek... Cifra lenne, de ha valaki megcsinálná, az tuti, hogy még a külföldi tuningmagazinokon is címlapon lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Minden csak helyfüggő... meg anyagi... :unsure: de szerintem a 4x4 felejtős, a turbós moci viszont lehet bemegy. De majd tényleg a szakértők mondják ki a tutit... és persze C corsára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus12, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2006 Persze, a 2000-es turbómotorok passzolnak a Corsákba, persze kisebb-nagyobb átalakításokkal. C Corsában viszont már nem a C20LET-et szokták beszerelni, hanem a Z20LET-et a G Astrából, vagy a Zafirákból. A 4X4-et nem egyszerü átépíteni, mert a teljes hátsó hidat át kell heggeszteni. A és B Corsábol már van ilyen is, de általában nem éri meg, mert rengeteg munka és a Opel 4X4-es hajtása elég érzékeny jószág. Nem szokott hosszúéletü lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts