Gelko Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Szombaton nagyon kemény volt...szakáll nélkül, másnaposan nem ismertelek meg... :huh: Benéztem a szobába reggel Siófokon, majd megkérdeztem a Dettit, hogy ki az a csávó ott a sarokban az ágyon, mert este még tutkó nem volt itt...bizti valamelyik csaj szedte össze... Aztán a felvilágosítottak, hogy Te az a Piiiista... :) készül róla egy baromi jó kép csak kitörölte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Te figyelj mánnnnn. Jogosan merül fel a kérdés, hogy egyáltalán a Dettivel aludtál, ha nem volt rajtad szemüveg ? :huh: Hát nem mindegy??? Lényeg, hogy jóóó volt... :D :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Hát nem mindegy??? Lényeg, hogy jóóó volt... ;) :lol: :) :D Akkor most ki aludt kivel? :huh: Mer' elvesztettem a fonalat........... :D :) :) Anti, akkor nem te aludtál a Pistával? B): Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Bizti nem mert nem a Piiiista mellett ébredtem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 készül róla egy baromi jó kép csak kitörölte :lol: Van rólam elég kajla kép, illetve jellemzően csak az van, az nem tetszett :huh: Biztos lesz még hasonló alkalom, amikor kiélheted alkoholgőzös fotózási hajlamod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Igen épp mondani akartam, hogy azért maradt még kééép Piiistáról :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Igen épp mondani akartam, hogy azért maradt még kééép Piiistáról :huh: jah mikor fekszik a Szandrán :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 jah mikor fekszik a Szandrán :huh: Ez 1re vadabb!! :lol: :) :D Na Goo to 18+ ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 A dizsiszerűségben kár, hogy nem készültek képek...vagy hála istennek??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 A dizsiszerűségben kár, hogy nem készültek képek...vagy hála istennek??? :huh: az utóbbit támogatom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 az utóbbit támogatom :huh: Soltvadkerti barátkozzunk a fűtéscsövekkel tipusú találkozásról készült képet/képeket úgyis nehéz überelni. Bár nem lehetetlen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Az igyekezet azért megvolt...díjjazzuk... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Az igyekezet azért megvolt...díjjazzuk... :) :lol: Köszi Mr. Sematikus aka Miszter Spy the ghost :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Soltvadkerti barátkozzunk a fűtéscsövekkel tipusú találkozásról készült képet/képeket úgyis nehéz überelni. Bár nem lehetetlen :lol: közkincsé tennétek ? vagy jöjet püben is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 közkincsé tennétek ? vagy jöjet püben is :huh: Emlékeim szerint a magazin oldalon tán fent van, asszem Ákos képe. Soltvadkert vol. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 sztem nagyon szép lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Igazi, prospektusba illő kép! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 sztem nagyon szép lett... Ez most az, amire gondolok, vagy nem az, amire gondolok? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Ez most az, amire gondolok, vagy nem az, amire gondolok? :unsure: Mire gondolsz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 a kép bal felső részén mi áll ki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Ez most az, amire gondolok, vagy nem az, amire gondolok? :unsure: Deakkor ki fényképezett? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 a kép bal felső részén mi áll ki ? :D :lol: a kép bal felső részén egy kalász áll ki. itt a kép nagyban: Tigra TT + naplemente :unsure: Igazi, prospektusba illő kép! :D köszi! sztem is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Tíínyleg gyóóó kis kíííp lett... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 elcsíptük a naplementét. nagyon szép volt, és én meg mesterkedtem, amíg a Niki nézelődött... :unsure: itt van még pár: szép kocsi ez a Tigra TT, eltalálta az Opel nagyon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts