Kacsero Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Sziasztok? Van itten valakinek C Corsajában Angel eyes, ha van a yardok mit szóltak hozzá? Igaz minednfelé mások a rendőrök de ált. nem jószívűek... Én pont most hétvégén építettem be a gépembe! Tehát még nem tudom, mit szólna a rend őrei, otthon! :lol: De sztem, nem szólhatnak érte, mert végül is minden világító berendezés működik, és onnan már nem tudnak mit tenni! Jogszabályban, meg nem hiszem, hogy ki lenne kötve, hogy Angel Eyes, nem lehet a gépbe! Pl.: a bömbölőkben gyárilag van benne! :huh: Mindenesetre, itt kint németben, még nem szóltak érte! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Ha nem kék a helyzetjelző karika benn, akkor nem szólhat semmi, mert a búrában ott van az e betü...szal no para... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 A Tigráshoz semmit nem szóltak...Pedig már megbámulta egy-két rendőr, meg a Lexust is, de nem volt semmi.. sztem nem azt bámulták :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 sztem nem azt bámulták :) :huh: ha-ha-ha :lol: Egyébként talán egy dologba köthet bele: az én Lexusomat 10-es izzókkal küldték, elég vakító valójában, persze jobban néz ki így...Azokat egyszerűen 5-ösre kell cserélni és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 ha-ha-ha :huh: Egyébként talán egy dologba köthet bele: az én Lexusomat 10-es izzókkal küldték, elég vakító valójában, persze jobban néz ki így...Azokat egyszerűen 5-ösre kell cserélni és kész. Amúgy Kméten van egy detto olyan Tigra, mint a tiéd,Ezüst, Lexus, Angel Eye, szép felnik, és még a hölgy hajszíne, és formája is u.a.. De itt kb. vége is.Ezért kevertelek anno össze vele, de csak távolról láttam a kollekciót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Hívjátok meg egy cp-talira. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Na akkor mi is lemegyünk again... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Amúgy Kméten van egy detto olyan Tigra, mint a tiéd,Ezüst, Lexus, Angel Eye, szép felnik, és még a hölgy hajszíne, és formája is u.a.. De itt kb. vége is.Ezért kevertelek anno össze vele, de csak távolról láttam a kollekciót. :lol: Én is láttam múltkor egy ugyanolyat, csak azt egy pali vezette. Szóval muszáj lesz vmit újítanom, mert ez így már nem jó :huh: És még a bébi is ugyanolyan? Lilára festem a hajam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Inkább legyetek egyformák... :huh: Végül is nem lenne baj, ha az emberből kettő lenne néha... :D Hát még két szösziből.. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Végül is nem lenne baj, ha az emberből kettő lenne néha... :huh: Nem mindíg jó az. Nekem elhiheted. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Na jó persze nem mindig...de gondolom azért volt párszor, hogy előnyt kovácsoltatok belőle...mármint az ikerségből... :huh: corsa-tigra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Én nem tudnám a Tomiékat összekeverni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Amúgy Kméten van egy detto olyan Tigra, mint a tiéd,Ezüst, Lexus, Angel Eye, szép felnik, és még a hölgy hajszíne, és formája is u.a.. De itt kb. vége is.Ezért kevertelek anno össze vele, de csak távolról láttam a kollekciót. Azt a gépet én is láttam már párszor,skubiztam is ezerrel hogy mi a fenét keres Ricky kecsón? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 ...skubiztam is ezerrel hogy mi a fenét keres Ricky kecsón? :lol: Vagy kit? :) :D Sose tudni ki merre jár! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Nem is olyan régen beszélgettem újdonsült szomszédainkkal, és a hölgytag éppen most rakja le a jogsit.S, milyen verdát akar venni?Háátt persze, hogy egy Tigrát! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Nem is olyan régen beszélgettem újdonsült szomszédainkkal, és a hölgytag éppen most rakja le a jogsit.S, milyen verdát akar venni?Háátt persze, hogy egy Tigrát! :lol: Helyes, helyes. Kéne még egy-két Tigrás tag, mert nagyon magányos vagyok... :huh: Nekem Nagykőrösön vannak őseim, úgyhogy arra még járhatok. Fogok is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Ha nagyon unatkozol, nézz fel többször Pestre... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Ha nagyon unatkozol, nézz fel többször Pestre... :lol: Ezt nevezem, igazán szívéjjjjes invitálálás volt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Ha nagyon unatkozol, nézz fel többször Pestre... :huh: Minden nap fent vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Hiszem ha látom... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Hiszem ha látom... :huh: Mondom, hogy kellene neked az a hemüveg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Szombaton nagyon kemény volt...szakáll nélkül, másnaposan nem ismertelek meg... :huh: Benéztem a szobába reggel Siófokon, majd megkérdeztem a Dettit, hogy ki az a csávó ott a sarokban az ágyon, mert este még tutkó nem volt itt...bizti valamelyik csaj szedte össze... Aztán a felvilágosítottak, hogy Te az a Piiiista... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Hiszem ha látom... :huh: Ha esetleg meglátogatsz a melóhelyen (csak, hogy lásd), tedd meg, hogy hozol egy doboz cigit is :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Szombaton nagyon kemény volt...szakáll nélkül, másnaposan nem ismertelek meg... :huh: Benéztem a szobába reggel Siófokon, majd megkérdeztem a Dettit, hogy ki az a csávó ott a sarokban az ágyon, mert este még tutkó nem volt itt...bizti valamelyik csaj szedte össze... Aztán a felvilágosítottak, hogy Te az a Piiiista... :lol: Te figyelj mánnnnn. Jogosan merül fel a kérdés, hogy egyáltalán a Dettivel aludtál, ha nem volt rajtad szemüveg ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Helyes, helyes. Kéne még egy-két Tigrás tag, mert nagyon magányos vagyok... :lol: Nekem Nagykőrösön vannak őseim, úgyhogy arra még járhatok. Fogok is. Háát ha éppen egy pénteki napon jársz erre, akár be is ugorhatnál adott esetben a CP-be.Szívesen látunk.! :D A hölgynek, és párjának rögtön figyelmébe ajánlottam az autómra felragasztott webcímet!Jó társaság, klassz autók, stb. .................. :) Meg ugye hasznos infók!!!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts