Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Látod én mondtam neked,erre azt mondtad nekem minden bejön csak a sajátom nem :huh:

Hát azért abban akkor is egyetértettem Veled, hogy nagyon szép az A Corsa és iszonyat brutál autót lehet belőle építeni. Lásd Rábaring. :lol:

• Hozzászólások 1,6k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Hát azért abban akkor is egyetértettem Veled, hogy nagyon szép az A Corsa és iszonyat brutál autót lehet belőle építeni. Lásd Rábaring. :lol:

Légyszi ne kanyarodjunk el a témától , mert ez ez autós topic, nem pedig vadászrepülőgépes! :D :huh:

Nem kell annak a Corsának annyira állat módon mennie, olyan 90LE-120-130LE-vel már igenszépeket lehet autózni egy ilyen kicsi kasztnival.CSak a megállásra is rá kell számolni. :)

Elküldve
Ha még valaki vágyik egy A Corsára, akkor lassan megalakíthatnánk az "1x úgyis lesz egy A corsám - szekciót". Ha jól számolom, már 4-en vagyunk! :huh: :lol: :D

Legyen öt! :) Mondjuk én nem csak szeretnék, de be is van tervezve egy.

Elküldve
Legyen öt! :huh: Mondjuk én nem csak szeretnék, de be is van tervezve egy.

Nah, a végére egész korekt kis társaság jönne össze Corsa A-sokból.De legyen ám közte TR-es is! :lol:

Egyébként beszéltem tegnap Kiskasza cartárssal, úgy tűnik, hogy a jelenlegi Corsa A, 1.5D mellé beújít majd egy Corsa A GS-i-t, 1.4Si motorral.Néztem is nagyot, hogy ilyen is létezik, de Demó megerősítette az infót mert létezik, bár v.mi határtalanul kevés volt, van belőle.

Elküldve

Videót nézve kicsit nehezen tud egyenesen menni :huh:

Elküldve
Ez egy begázozott Tigra akárhogy is nézem, de engem inkább a gazdája érdekelne, mert az nagyon nincs tisztában az árakkal...

Legalább lelkes............ :huh:

:lol: :) :D :D

Elküldve
Ez egy begázozott Tigra akárhogy is nézem, de engem inkább a gazdája érdekelne, mert az nagyon nincs tisztában az árakkal...

Én is így érzem...

Elküldve
Papíron... Nézd meg, a legtöbb ott dumáló csak szereti a csajokat! :huh:

Az biztos. De én most erre reagáltam, és ez nem illik oda :lol:

-"vagy a férj adja el a női tulajdonossal együtt! "

- "De az még úgy is drága!"

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.