warwolf Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Mi lehet vajh' Ricky és Fószer cartárssal?Kicsit régen írogattak ide a fórumra! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Lejárt a klubtagságijuk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Lejárt a klubtagságijuk? Ricky sokat dolgozik és nincs ideje fórumozni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Ricky sokat dolgozik és nincs ideje fórumozni. :huh: Turbó Tigra?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Fószernek meg még nincs kész a Tigra, ha jól emlékszem. Bár ettől még fórumozhatna. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Üdv mindenkinek! Bocs, hogy eltűntem, tényleg nem volt idő olvasni, de ha lett is volna, a jófej cégünk kitalálta, hogy figyelni fogják, hogy melyik dolgozó mit olvasgat a neten, és a legtöbbet látogatott oldalakat letiltják...Itthon meg nem mindig fér hozzá az ember, de igyexem pótolni a lemaradást :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Húha, most találtam ezt a topikot! Nem is tudtam, hogy van ilyen is! :huh: Akkor ide is beköszönök! :lol: Sziasztok! Corsa-sok, Tigra-sok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Szia Csabi! No igen, kissé kihült ez a topic... kevés Corsás-Tigrás jár errefelé. Egyébként érdekes, hogy a klub nagy töbsége Astrás. Pedig kis hazánkban szerintem legalább annyit Corsa van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Lehet, de még nem számoltam meg! :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Lehet, de még nem számoltam meg! :huh: :lol: :) Eltartana egy darabig... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Eltartana egy darabig... :huh: Na látod, pont ezért nem is kezdtem bele! :lol: :) Majd ha lesz időm... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Bár még én sem számoltam meg,de valószínűleg Astrából azért több van.Pedig én 2 Corsával is erősítem a tábort,van egy 1991-es A és egy 2003-as C Corsánk a családban. :lol: Már csak 1 B-t kellene szerezni! :huh: Utána megy egy D -t. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Még nem is láttam az A-dat! (igaz, a C-det sem :huh: ) teszel fel ide képet róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Ez azért jó kép mert mind a kettő rajta van,akkor készült amikor Mackosajt segítségével megvettük az A-T. :huh: .Igaz,hogy a C -nek csak a hátulja látszik kicsit. :lol: http://kep.tar.hu/mackosajt/50266959/21334462#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Ez nagyon patent kis gépnek tűnik... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Mostmár 2 hónapja,hogy megvettük,még baj nem volt vele.Csak 1 szer nem indult reggel,de az a fater hibája volt,rajta felejtette a belső világítást :huh: .Lecseréltük az olajat ,szűrőket,szíjakat.... azóta sokkal finomabban jár.Még egy kis küszöb csere meg taposólemez javítás a jobb első ülésnél és sokáig elgurul a kicsike. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Hű, én is elfogadnám ezt a szép autót! Gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Egyre inkább kezd körvonalazódni bennem a gondolot, hogy egyszer még lesz egy A Corsam... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Egyre inkább kezd körvonalazódni bennem a gondolot, hogy egyszer még lesz egy A Corsam... :huh: Bennem már régóta körvonalazódik, csak az a baj hogy egyelőre a pénztárcámnak is csak körvonala van, tartalma zéró... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Egyre inkább kezd körvonalazódni bennem a gondolot, hogy egyszer még lesz egy A Corsam... :huh: Látod én mondtam neked,erre azt mondtad nekem minden bejön csak a sajátom nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Egyre inkább kezd körvonalazódni bennem a gondolot, hogy egyszer még lesz egy A Corsam... :huh: Kivulről jópofa dolog, meg nagyonjót lehet belőle építeni, látod Wolfi kocsiján is mekkorát dobott már egy fény (még ha piros is volt) meg egy stricifelni :lol: De a belső részük amivel nem tudok kiegyezni, nekem nagyo nnem tetszik a muszerfal, a hosszu botváltó....pl ez volt az egyik kőkemény érv a Kadett GSi ellen is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Wolfi kocsiján is mekkorát dobott már egy fény (még ha piros is volt) meg egy stricifelni :) Remélem gondolod, hogy ÉN mire gondolok! :huh: :lol: De a belső részük amivel nem tudok kiegyezni, nekem nagyo nnem tetszik a muszerfal, a hosszu botváltó..... A belsejét is úgy alakítod, ahogyan csak akarod.Rövidíthetsz a váltón, rakhatsz bele másik műszerfalat, némi faragással talán még a B Corsáé is belemegy, stb. stb. stb. A sportülés meg már etalon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Egyre inkább kezd körvonalazódni bennem a gondolot, hogy egyszer még lesz egy A Corsam... :huh: ezzel én is így vagyok...-főleg mostanság -de ami bajom vna vele az az h picike :lol: Ricky miért nem veszed meg a morcitőt ? szép lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Ha még valaki vágyik egy A Corsára, akkor lassan megalakíthatnánk az "1x úgyis lesz egy A corsám - szekciót". Ha jól számolom, már 4-en vagyunk! :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Én meg pont Kadett GSi-re pályáznék, ha lenne pénzem (meg persze Mantára is :huh: ), nekem nagyon tetszenek. A Daewoo Racer változat is. De ez itt már picit off... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts