Tom Elküldve Március16, 2006 Elküldve Március16, 2006 mekkorát röhögtem múlt héten :) nyálas havas idő volt, és a corsával nyomattam a témát éppen, mire nincsen ugye téli gumma, ezért télen csak ritkán kerül elő. mindenesetre nyomtattunk egy próbát. pug 206 téligummákkal, (új, matador ;) ) nekem nyári michelin kopott, mondjuk annyira azért nem.. láss csodát... éln hamarabb megálltam ;) ergo. jó dolog a téligumi csak nem épp a matador :D na következő szezonban kell már rá téligumi :lol: Milyen matador? Én úgytom azok nem rossz gumák, főleg az MP58, vagy melyik... Nekem még a régebbi van, de teljesen meg vagyok vele elégedve. ;)
kavics Elküldve Március16, 2006 Elküldve Március16, 2006 nem tudom igazából.. téligumik... :) megnézem majd....
szabot Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Sziasztok! A motor rendbe rakása után megy festésre a járgány (mondjuk ez lehet, hogy kitolódik nyárra, mert édesapám nem tudom mikor ér rá, ugyanis ő festi). Az autó fekete-piros-fekete színben fog "tündökölni". Ehhez ez a felni feketén vagy fehéren nézne ki jobban? Persze nekem a közepe is megvan a felninek.
rtomi Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 . Ehhez ez a felni feketén vagy fehéren nézne ki jobban? Persze nekem a közepe is megvan a felninek. Szerintem a 3 ágú felni sehogy sem néz ki jól. Főleg kis autón. Én nem tenném fel. :blink: De ha neked annyira tetszik akkor inkább feketére festesd. B)
tgabika76 Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Szerintem a 3 ágú felni sehogy sem néz ki jól. Főleg kis autón. Pontosítanék: sztem is ritka a szép 3 ágú felni, de nekem ez pl. kifejezetten tetszik: Amúgy egyetértek Tomival a színválasztással kapcsolatban, szvsz sokkal inkább fekete, mint fehér. Mondjuk én hazabeszélek, mert nekem is fekete alufelnim van.
rtomi Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Amúgy egyetértek Tomival a színválasztással kapcsolatban, szvsz sokkal inkább fekete, mint fehér. Mondjuk én hazabeszélek, mert nekem is fekete alufelnim van. Háát mint írta:"piros-fekete-piros" lesz a kocsi. Ahhoz meg inkább illika fekete mint a fehér. :blink:
Ricky Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Lehet szavazni? Fekete :blink: (csak, hogy női véleményt is hallj)
szabot Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Nekem tetszik ez a 3 küllős és én is a feketére gondoltam. Mondjuk arra is gondoltam, hogy fűrész mintát festetek a küllők "hátsó" élére. Így egy picit keskenyebbnek fog tűnni és még egyedibb lesz. De előtte úgyis csinálok látványterve(ke)t. Ha nem veszitek tolakodásnak, akkor majd feltenném véleményezésre.
rtomi Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Nekem tetszik ez a 3 küllős és én is a feketére gondoltam. Mondjuk arra is gondoltam, hogy fűrész mintát festetek a küllők "hátsó" élére. Így egy picit keskenyebbnek fog tűnni és még egyedibb lesz. De előtte úgyis csinálok látványterve(ke)t. Ha nem veszitek tolakodásnak, akkor majd feltenném véleményezésre. Shimán megmondjuk a frankót. B) Aztán ugyis te döntesz. :blink:
mélykék76 Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Sziasztok! A motor rendbe rakása után megy festésre a járgány (mondjuk ez lehet, hogy kitolódik nyárra, mert édesapám nem tudom mikor ér rá, ugyanis ő festi). Az autó fekete-piros-fekete színben fog "tündökölni". Ehhez ez a felni feketén vagy fehéren nézne ki jobban? Persze nekem a közepe is megvan a felninek. Szerintem ez a felni "őregíteni" fogja a kocsid kinézetét + fekete verzióra voksolnék én is.
szabot Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Hm, csak nekem tetszik a felni? Ok, akkor mutassatok olyan felnit, ami illene a Corsa alá és feketén is jól néz ki.
mélykék76 Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Hm, csak nekem tetszik a felni? Ok, akkor mutassatok olyan felnit, ami illene a Corsa alá és feketén is jól néz ki. Hát de a te kocsiiiiiiiiiiid, neked kell hogy tessen :blink: Szerintem ezek jól néznk ki pl.:
Gugu Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Hm, csak nekem tetszik a felni? Ok, akkor mutassatok olyan felnit, ami illene a Corsa alá és feketén is jól néz ki. Én fekete felnit nem tennék fel, mert többek közt úgy néz ki mint egy lemezfeni. Ezalol azért 18-20 colban már vannak kivételek, de az nem nekünk van.
szabot Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Ez az utolsó, a kék alatt lévő felni, ez tetszik...
Demó Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Ez az utolsó, a kék alatt lévő felni, ez tetszik... Én is erre szavazok, mert B Corsán szerintem a 8x14-es felnik 195-ös gumikkal a legszebbek. Persze szép nagy peremmel. :blink: Ezekhez viszont eléggé le kellene ültetni a kocsit.
szabot Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Én is erre szavazok, mert B Corsán szerintem a 8x14-es felnik 195-ös gumikkal a legszebbek. Persze szép nagy peremmel. B) Ezekhez viszont eléggé le kellene ültetni a kocsit. Az ültetés nem lehetséges, mert még így is alig tudok leállni a garázsba. :blink:
Gio... Elküldve Április15, 2006 Elküldve Április15, 2006 Ez az utolsó, a kék alatt lévő felni, ez tetszik... Nekem is ilyen van mint a kéken csak 15"os ban 195/50/15 gumikkal A Corzikán
kmário Elküldve Április15, 2006 Elküldve Április15, 2006 milyen corsán van? GSI n? itt van nektek fekete felni..... http://img.tar.hu/uralosm/size2/20426614.jpg http://img.tar.hu/uralosm/size2/20997863.jpg ;) ;) B) :D :blink: Én is erre szavazok, mert B Corsán szerintem a 8x14-es felnik 195-ös gumikkal a legszebbek. Persze szép nagy peremmel. :D Ezekhez viszont eléggé le kellene ültetni a kocsit. borbet t 8×14... :D :P :D ;) Pontosítanék: sztem is ritka a szép 3 ágú felni, de nekem ez pl. kifejezetten tetszik: http://www.einszweidrei.de/opel/kscorgsi1992-1.jpg Amúgy egyetértek Tomival a színválasztással kapcsolatban, szvsz sokkal inkább fekete, mint fehér. Mondjuk én hazabeszélek, mert nekem is fekete alufelnim van. gyári opel alufelni..nekem is van ilyen....
Demó Elküldve Április15, 2006 Elküldve Április15, 2006 Gio..., hogy állsz a motor átépítésével? Milyen váltóval, féltengelyekkel akarod megoldani? Marad a kis F13, gyári féltengelyekkel, vagy F16-os váltót akarsz belerakni? Fölraknál esetleg pár képet a Corsádról? Biztos nem csak engem érdekelne. :blink:
redline Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 Az ültetés nem lehetséges, mert még így is alig tudok leállni a garázsba. B) akkor viszont sajna ez a tipusu felni felejtős, mert ez tényleg csak ültetéssel meg szélesítéssel néz ki vadul...de ugy nagyon :blink:
Ricky Elküldve Április23, 2006 Elküldve Április23, 2006 http://cgi.ebay.de/Opel-Tigra-A-Motorhaube...1QQcmdZViewItem Na egy ilyet birnék :blink:
*Fószer* Elküldve Április23, 2006 Elküldve Április23, 2006 http://cgi.ebay.de/Opel-Tigra-A-Motorhaube...1QQcmdZViewItem Na egy ilyet birnék :blink: Beleesik az eső B)
Ricky Elküldve Április23, 2006 Elküldve Április23, 2006 Nem is az a része tetszik igazán, hanem, hogy az angyalhoz van alakitva
Recommended Posts