Tom Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 mekkorát röhögtem múlt héten :) nyálas havas idő volt, és a corsával nyomattam a témát éppen, mire nincsen ugye téli gumma, ezért télen csak ritkán kerül elő. mindenesetre nyomtattunk egy próbát. pug 206 téligummákkal, (új, matador ;) ) nekem nyári michelin kopott, mondjuk annyira azért nem.. láss csodát... éln hamarabb megálltam ;) ergo. jó dolog a téligumi csak nem épp a matador :D na következő szezonban kell már rá téligumi :lol: Milyen matador? Én úgytom azok nem rossz gumák, főleg az MP58, vagy melyik... Nekem még a régebbi van, de teljesen meg vagyok vele elégedve. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 nem tudom igazából.. téligumik... :) megnézem majd.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Sziasztok! A motor rendbe rakása után megy festésre a járgány (mondjuk ez lehet, hogy kitolódik nyárra, mert édesapám nem tudom mikor ér rá, ugyanis ő festi). Az autó fekete-piros-fekete színben fog "tündökölni". Ehhez ez a felni feketén vagy fehéren nézne ki jobban? Persze nekem a közepe is megvan a felninek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 . Ehhez ez a felni feketén vagy fehéren nézne ki jobban? Persze nekem a közepe is megvan a felninek. Szerintem a 3 ágú felni sehogy sem néz ki jól. Főleg kis autón. Én nem tenném fel. :blink: De ha neked annyira tetszik akkor inkább feketére festesd. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Szerintem a 3 ágú felni sehogy sem néz ki jól. Főleg kis autón. Pontosítanék: sztem is ritka a szép 3 ágú felni, de nekem ez pl. kifejezetten tetszik: Amúgy egyetértek Tomival a színválasztással kapcsolatban, szvsz sokkal inkább fekete, mint fehér. Mondjuk én hazabeszélek, mert nekem is fekete alufelnim van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Amúgy egyetértek Tomival a színválasztással kapcsolatban, szvsz sokkal inkább fekete, mint fehér. Mondjuk én hazabeszélek, mert nekem is fekete alufelnim van. Háát mint írta:"piros-fekete-piros" lesz a kocsi. Ahhoz meg inkább illika fekete mint a fehér. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Lehet szavazni? Fekete :blink: (csak, hogy női véleményt is hallj) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Nekem tetszik ez a 3 küllős és én is a feketére gondoltam. Mondjuk arra is gondoltam, hogy fűrész mintát festetek a küllők "hátsó" élére. Így egy picit keskenyebbnek fog tűnni és még egyedibb lesz. De előtte úgyis csinálok látványterve(ke)t. Ha nem veszitek tolakodásnak, akkor majd feltenném véleményezésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Nekem tetszik ez a 3 küllős és én is a feketére gondoltam. Mondjuk arra is gondoltam, hogy fűrész mintát festetek a küllők "hátsó" élére. Így egy picit keskenyebbnek fog tűnni és még egyedibb lesz. De előtte úgyis csinálok látványterve(ke)t. Ha nem veszitek tolakodásnak, akkor majd feltenném véleményezésre. Shimán megmondjuk a frankót. B) Aztán ugyis te döntesz. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Sziasztok! A motor rendbe rakása után megy festésre a járgány (mondjuk ez lehet, hogy kitolódik nyárra, mert édesapám nem tudom mikor ér rá, ugyanis ő festi). Az autó fekete-piros-fekete színben fog "tündökölni". Ehhez ez a felni feketén vagy fehéren nézne ki jobban? Persze nekem a közepe is megvan a felninek. Szerintem ez a felni "őregíteni" fogja a kocsid kinézetét + fekete verzióra voksolnék én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Hm, csak nekem tetszik a felni? Ok, akkor mutassatok olyan felnit, ami illene a Corsa alá és feketén is jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Hm, csak nekem tetszik a felni? Ok, akkor mutassatok olyan felnit, ami illene a Corsa alá és feketén is jól néz ki. Hát de a te kocsiiiiiiiiiiid, neked kell hogy tessen :blink: Szerintem ezek jól néznk ki pl.: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Hm, csak nekem tetszik a felni? Ok, akkor mutassatok olyan felnit, ami illene a Corsa alá és feketén is jól néz ki. Én fekete felnit nem tennék fel, mert többek közt úgy néz ki mint egy lemezfeni. Ezalol azért 18-20 colban már vannak kivételek, de az nem nekünk van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Ez az utolsó, a kék alatt lévő felni, ez tetszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Ez az utolsó, a kék alatt lévő felni, ez tetszik... Én is erre szavazok, mert B Corsán szerintem a 8x14-es felnik 195-ös gumikkal a legszebbek. Persze szép nagy peremmel. :blink: Ezekhez viszont eléggé le kellene ültetni a kocsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Én is erre szavazok, mert B Corsán szerintem a 8x14-es felnik 195-ös gumikkal a legszebbek. Persze szép nagy peremmel. B) Ezekhez viszont eléggé le kellene ültetni a kocsit. Az ültetés nem lehetséges, mert még így is alig tudok leállni a garázsba. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gio... Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 Ez az utolsó, a kék alatt lévő felni, ez tetszik... Nekem is ilyen van mint a kéken csak 15"os ban 195/50/15 gumikkal A Corzikán Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2006 milyen corsán van? GSI n? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 milyen corsán van? GSI n? itt van nektek fekete felni..... http://img.tar.hu/uralosm/size2/20426614.jpg http://img.tar.hu/uralosm/size2/20997863.jpg ;) ;) B) :D :blink: Én is erre szavazok, mert B Corsán szerintem a 8x14-es felnik 195-ös gumikkal a legszebbek. Persze szép nagy peremmel. :D Ezekhez viszont eléggé le kellene ültetni a kocsit. borbet t 8×14... :D :P :D ;) Pontosítanék: sztem is ritka a szép 3 ágú felni, de nekem ez pl. kifejezetten tetszik: http://www.einszweidrei.de/opel/kscorgsi1992-1.jpg Amúgy egyetértek Tomival a színválasztással kapcsolatban, szvsz sokkal inkább fekete, mint fehér. Mondjuk én hazabeszélek, mert nekem is fekete alufelnim van. gyári opel alufelni..nekem is van ilyen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 Gio..., hogy állsz a motor átépítésével? Milyen váltóval, féltengelyekkel akarod megoldani? Marad a kis F13, gyári féltengelyekkel, vagy F16-os váltót akarsz belerakni? Fölraknál esetleg pár képet a Corsádról? Biztos nem csak engem érdekelne. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Az ültetés nem lehetséges, mert még így is alig tudok leállni a garázsba. B) akkor viszont sajna ez a tipusu felni felejtős, mert ez tényleg csak ültetéssel meg szélesítéssel néz ki vadul...de ugy nagyon :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 http://cgi.ebay.de/Opel-Tigra-A-Motorhaube...1QQcmdZViewItem Na egy ilyet birnék :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 http://cgi.ebay.de/Opel-Tigra-A-Motorhaube...1QQcmdZViewItem Na egy ilyet birnék :blink: Beleesik az eső B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Nem is az a része tetszik igazán, hanem, hogy az angyalhoz van alakitva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts