corsarulez Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 és ha női autó? nekem teccik :rolleyes: ill elvagyok vele... az enyém 2xeresen nőinek látszik mert piros is ;) SzaboT-é is! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Szabad tudni, hogy ezeket honnan vásároltad be? Én úgy tudom, rámegy a 17-es. Ahhoz már biztos 45-ös gumi kell. http://www2.reifen.com/openshop?0000000000...000000233127ff5 Szerintem a Corsa nem, de a Tigra határozottan csajos autó. Már csak azért is, mert én a 170 cm-mel sokszor még a mai napig beverem a fejem be- és kiszállásnál :rolleyes: Egy Dreamtuning nevezetű Sárospataki tuningos boltban. A srác jó ismerősöm lett a közelmúltba így eléggé akciósan kaptam a cuccokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Én drukkolok neki. :blink: Milyen egyszerű lenne, ha csak ezen múlna :rolleyes: Már rég falná Laci Tigrincse a kmeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Valaki mondja már meg hogy a Tigra alá fel tudok e tenni 7,5x17"-os felnit 205/45 v. 205/40-es gumival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 SzaboT-é is! :rolleyes: Hé, hé! Bordó, nem piros! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Valaki mondja már meg hogy a Tigra alá fel tudok e tenni 7,5x17"-os felnit 205/45 v. 205/40-es gumival? Nézd már meg a linket, amit küldtem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Nézd már meg a linket, amit küldtem! Bocs, lehet hogy béna vagyok de én ezen a linken nem tudok elmenni. Nem derül ki belőle hogy a Tigrára felmegy e a 7,5x17"-os felni 205/40-es gumival. Annyit már kiderítettem (kiszámoltam), hogy a 17"-os felni 205/40-es gumival a külső átmérője az 1cm-rel nagyobb mint ami most van rajta (185/55 R15). Tehát tökéletesen megfelel. Még azt azt is kiszámoltam hogy csak 1km/h-t fog csalni a mutatóm. CSAK AZT NEM TUDOM HOGY A 7,5 SZÉLES FELNI JÓ E??? Mert a 7 széles az jó. De nekem Alessio F1-es felni kell és az csak 7,5 szélesben van:( Na ebben segítsen valaki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Bocs, lehet hogy béna vagyok de én ezen a linken nem tudok elmenni. Nem derül ki belőle hogy a Tigrára felmegy e a 7,5x17"-os felni 205/40-es gumival. Annyit már kiderítettem (kiszámoltam), hogy a 17"-os felni 205/40-es gumival a külső átmérője az 1cm-rel nagyobb mint ami most van rajta (185/55 R15). Tehát tökéletesen megfelel. Még azt azt is kiszámoltam hogy csak 1km/h-t fog csalni a mutatóm. CSAK AZT NEM TUDOM HOGY A 7,5 SZÉLES FELNI JÓ E??? Mert a 7 széles az jó. De nekem Alessio F1-es felni kell és az csak 7,5 szélesben van:( Na ebben segítsen valaki. Megnéztem, sajnos, ahogy linkeltem, úgy tényleg nem látható, mert nem azt mutatja, amit kéne. Abból gondolom, hogy rámegy, hogy ha rákeresel úgy, hogy www.felgen.de és azon belül választod a Felgen-t, azon belül az Alu-t, + Opel Tigrát, felajánlja a 7,5-ös méretet is (17"), tehát ha nem férne rá, akkor nem ajánlaná fel ezt a méretet...De azért kérdezz meg mást is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Megnéztem, sajnos, ahogy linkeltem, úgy tényleg nem látható, mert nem azt mutatja, amit kéne. Abból gondolom, hogy rámegy, hogy ha rákeresel úgy, hogy www.felgen.de és azon belül választod a Felgen-t, azon belül az Alu-t, + Opel Tigrát, felajánlja a 7,5-ös méretet is (17"), tehát ha nem férne rá, akkor nem ajánlaná fel ezt a méretet...De azért kérdezz meg mást is. Nagyon köszi. Ez szerintem is megmutatja minden típusra. Kipróbáltam több autóra is és szerintem csak azokat hozza fel ami jó is a kocsira. Még a gumit is megadja a felni méretéhez. A legkisebb gumi amit felajánlott 205/40R17. Pont ezt számoltam én is. 215/35R17 a következő amit ajánlott de szerintem az már durva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Nincs mit! Szívem szerint én is ilyesmit tennék fel, de gyilkosság lenne ezekre az utakra, amiken én nap, mint nap járok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Nincs mit! Szívem szerint én is ilyesmit tennék fel, de gyilkosság lenne ezekre az utakra, amiken én nap, mint nap járok. :rolleyes: Ettől félek én is. Na mindegy még ez a felni belefér. Az ültetést viszon pont emiatt nem csináltatom meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Kíváncsi leszek a Tiédre, biztos komolyan fog kinézni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Bocs, lehet hogy béna vagyok de én ezen a linken nem tudok elmenni. Nem derül ki belőle hogy a Tigrára felmegy e a 7,5x17"-os felni 205/40-es gumival. Annyit már kiderítettem (kiszámoltam), hogy a 17"-os felni 205/40-es gumival a külső átmérője az 1cm-rel nagyobb mint ami most van rajta (185/55 R15). Tehát tökéletesen megfelel. Még azt azt is kiszámoltam hogy csak 1km/h-t fog csalni a mutatóm. CSAK AZT NEM TUDOM HOGY A 7,5 SZÉLES FELNI JÓ E??? Mert a 7 széles az jó. De nekem Alessio F1-es felni kell és az csak 7,5 szélesben van:( Na ebben segítsen valaki. Hat igen bator vagy ha Mo.n egy 17es alessio felnit 205/40es gumival bevallaltsz. Szerintem igen sokat fogsz a felnisekhez/gumisokhoz jarni. (Az ET szamotol is fugg hogy elfer e) Valoszinu elmegy, de en mar a 16tol is felek, pedig nem alessio... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 1 kis virtuális játék : http://www.alushow.dk/faelgdisplay04/contr...580&TypeId=2679 Most csentem az "F Astra tuning" témakörből :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 1 kis virtuális játék : http://www.alushow.dk/faelgdisplay04/contr...580&TypeId=2679 Most csentem az "F Astra tuning" témakörből :) Köszi. Nagyon király, így rá tudom nézni az F1-es felnit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Köszi. Nagyon király, így rá tudom nézni az F1-es felnit. Nem gyengusz F1-el :) Esetleg 1 fekete telefelni ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Nem gyengusz F1-el :) Esetleg 1 fekete telefelni ? ;) http://www.alushow.dk/faelgdisplay04/Image...lue/optigra.jpg Így milyen szép ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Tessen a HSZ.t kicsit átszerkeszteni, és az -ket kivenni a végéből.MErt képpel nem idézünk! ;) Amúgy téli keréknek ideális! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Tessen a HSZ.t kicsit átszerkeszteni, és az -ket kivenni a végéből.MErt képpel nem idézünk! ;) Amúgy téli keréknek ideális! :) oké, de én nem értek hozzá. De most már tudom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Amúgy téli keréknek ideális! :) Mi a baj a fekete felnikkel? ;) Nekem is olyan lesz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 De a fentebbi képen ugye EZ afelni közepe nem éppen látszik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 De a fentebbi képen ugye EZ afelni közepe nem éppen látszik! ;) Ja hogy az egy új design. Na akkor AZ télleg jó téli keréknek. Egy úthengerre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Ilyen felniket én is elfogadnék! Naon szépek..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Ja hogy az egy új design. Na akkor AZ télleg jó téli keréknek. Egy úthengerre. :) Akkor a közös nevező már meg is van! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 mekkorát röhögtem múlt héten :) nyálas havas idő volt, és a corsával nyomattam a témát éppen, mire nincsen ugye téli gumma, ezért télen csak ritkán kerül elő. mindenesetre nyomtattunk egy próbát. pug 206 téligummákkal, (új, matador ;) ) nekem nyári michelin kopott, mondjuk annyira azért nem.. láss csodát... éln hamarabb megálltam ;) ergo. jó dolog a téligumi csak nem épp a matador ;) na következő szezonban kell már rá téligumi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts