rtomi Elküldve Február24, 2006 Elküldve Február24, 2006 Ricky írta: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...and=ugras&p=ceg Ha ez 103 lóerős, akkor nekem 180-as az IQ-m :rolleyes: A lángnyelves váltógomb is rátesz vagy tizet. :blink: Attól még lehet,hogy 180 az Intelligencia Qvociensed csak rosszul csoportosítod néha. ;)
Ricky Elküldve Február24, 2006 Elküldve Február24, 2006 opeltomi írta: Attól még lehet,hogy 180 az Intelligencia Qvociensed csak rosszul csoportosítod néha. :blink: Nem az a baj, a felét elhagytam kiskoromban... :rolleyes:
rtomi Elküldve Február24, 2006 Elküldve Február24, 2006 Ricky írta: Nem az a baj, a felét elhagytam kiskoromban... :rolleyes: Beszélj egy kéményseprővel hátha nagykoromban megtalálod. :blink:
Ricky Elküldve Február24, 2006 Elküldve Február24, 2006 opeltomi írta: Beszélj egy kéményseprővel hátha nagykoromban megtalálod. :blink: hüle :rolleyes:
Ricky Elküldve Február24, 2006 Elküldve Február24, 2006 kavics írta: a párducmintás üléshuzat kapásból +13 le De legalább Tigrismintás lenne, az még eredetibb ötlet lett volna, mint ez.
corsarulez Elküldve Február24, 2006 Elküldve Február24, 2006 Gondolták, hogy macska-macska.... :rolleyes: De lehetne roszabb is: tehénmintás!!!
corsarulez Elküldve Február24, 2006 Elküldve Február24, 2006 Nemrég a Győzike akart venni egy Merci CLS-t a Peti főnökétől, de aztán mégse jött le, sokallta a távolságot Salgótarjánból. 3 napig tiszta izgalomban voltak az alkalmazottk, élesítették a fényképezőket! :rolleyes: :blink:
kavics Elküldve Február24, 2006 Elküldve Február24, 2006 muahaha :rolleyes: megvette volna a nagymutternak?
corsarulez Elküldve Február24, 2006 Elküldve Február24, 2006 Amúgy én is rendszeresen nézegetem a használt Tigrákat, és feltűnt, hogy a legtöbb "megkimélt, hölgy tulajtól" van! :rolleyes: Namármost, ennyire női autó a tigra vagy ennyire lódítanak?
kavics Elküldve Február24, 2006 Elküldve Február24, 2006 alapjában véve szerintem női autónak számít... mondjuk anno én is ezt akartam venni... :rolleyes:
ccorsa Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Sziasztok! A5.hu oldalán vannak fent szerintem az eredetihez már nagyon hasonló képek. Nekem nagyon tetszik. Alsó képen látni, hogy egy mini Astra. http://www.a5.hu/cikkek/1/14167.shtml ccorsa
Korzika Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Igen valóban szép,én már fenem rá a fogam régóta.Főleg azóta,hogy a fiuk a C Corsás részben lebeszéltek a mocicseréről.
Johnnyp Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 Helló mindenki! Lehet hogy már nem emlékszik rá senki de azért írom hogy kész a karosszéria munka az autón. Nagyon király főleg az új tetőm, egyébként nem kellett levágni a tetőt csak a tetőlemezt cserélte ki a csávó. A festés még hátra van. Gyöngyházmetál fekete. Megjöttek hozzá az új alkatrészek is: Fekete Angel Eyes, Króm index, Króm indexes M3-as tükör, króm ajtópöcök, króm ablaktörlő, belső neonok, króm kilincs, váltógomb, váltókeret, fehér számlap stb. DE amiért irok az az lenne, hogy szeretnék rá komolyabb felnit is venni és a 17"-hoz húzok. Rámegy? És ha igen a gumi milyen peres legyen? Köszi a segítséget.
szabot Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 corsarulez írta: Namármost, ennyire női autó a tigra vagy ennyire lódítanak? kavics írta: alapjában véve szerintem női autónak számít... mondjuk anno én is ezt akartam venni... :blink: A Corsát is női autónak mondják. :rolleyes: Pedig nem is!!!
Johnnyp Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 A Tigra 100%-osan női autó. (női bevásárlókocsi) A nevében is benne van mivel a Tigra azt jelenti hogy nőstény tigris.
corsarulez Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 Szias Johnnyp! Nem felejtettünk el! Örülök, hogy alakul a kocsi, tegyél fel majd róla képeket is!!!!! Hogy női autó-e a Corsa/Tigra? Nálunk szinte az összes G Astra (a munkahelyemen) nőké! :blink: ;) (pedig az nagyobb!) Corsás meg csak én vagyok. :rolleyes:
Ricky Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 Johnnyp írta: Megjöttek hozzá az új alkatrészek is: Fekete Angel Eyes, Króm index, Króm indexes M3-as tükör, króm ajtópöcök, króm ablaktörlő, belső neonok, króm kilincs, váltógomb, váltókeret, fehér számlap stb. DE amiért irok az az lenne, hogy szeretnék rá komolyabb felnit is venni és a 17"-hoz húzok. Rámegy? És ha igen a gumi milyen peres legyen? Köszi a segítséget. Szabad tudni, hogy ezeket honnan vásároltad be? Én úgy tudom, rámegy a 17-es. Ahhoz már biztos 45-ös gumi kell. http://www2.reifen.com/openshop?0000000000...000000233127ff5 Szerintem a Corsa nem, de a Tigra határozottan csajos autó. Már csak azért is, mert én a 170 cm-mel sokszor még a mai napig beverem a fejem be- és kiszállásnál :rolleyes:
warwolf Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 Johnnyp írta: A Tigra 100%-osan női autó. (női bevásárlókocsi) A nevében is benne van mivel a Tigra azt jelenti hogy nőstény tigris. Akkor beszéljünk pl. *Fószer* Tigrincséről.Azzal pl. elég gyorsba be lehetne vásárolni! :rolleyes:
rtomi Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 warwolf írta: Azzal pl. elég gyorsba be lehetne vásárolni! :blink: Ha egyszer kész lesz. :rolleyes:
warwolf Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 opeltomi írta: Ha egyszer kész lesz. :blink: Márciusra konkrét ígéretet kapott!!Ha jók az infóim, bár nem most p.ü.ztünk. :rolleyes: ;)
kavics Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 szabot írta: A Corsát is női autónak mondják. :rolleyes: Pedig nem is!!! és ha női autó? nekem teccik :blink: ill elvagyok vele... az enyém 2xeresen nőinek látszik mert piros is ;)
rtomi Elküldve Február27, 2006 Elküldve Február27, 2006 warwolf írta: Márciusra konkrét ígéretet kapott!!Ha jók az infóim, bár nem most p.ü.ztünk. :rolleyes: :blink: Én drukkolok neki. ;)
Recommended Posts