Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,6k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
  opeltomi írta:
Attól még lehet,hogy 180 az Intelligencia Qvociensed csak rosszul csoportosítod néha. :blink:

Nem az a baj, a felét elhagytam kiskoromban... :rolleyes:

Elküldve

Nemrég a Győzike akart venni egy Merci CLS-t a Peti főnökétől, de aztán mégse jött le, sokallta a távolságot Salgótarjánból. 3 napig tiszta izgalomban voltak az alkalmazottk, élesítették a fényképezőket! :rolleyes: :blink:

Elküldve

Amúgy én is rendszeresen nézegetem a használt Tigrákat, és feltűnt, hogy a legtöbb "megkimélt, hölgy tulajtól" van! :rolleyes:

Namármost, ennyire női autó a tigra vagy ennyire lódítanak?

Elküldve

Helló mindenki!

Lehet hogy már nem emlékszik rá senki de azért írom hogy kész a karosszéria munka az autón.

Nagyon király főleg az új tetőm, egyébként nem kellett levágni a tetőt csak a tetőlemezt cserélte ki a csávó.

A festés még hátra van. Gyöngyházmetál fekete.

Megjöttek hozzá az új alkatrészek is: Fekete Angel Eyes, Króm index, Króm indexes M3-as tükör, króm ajtópöcök, króm ablaktörlő, belső neonok, króm kilincs, váltógomb, váltókeret, fehér számlap stb.

DE amiért irok az az lenne, hogy szeretnék rá komolyabb felnit is venni és a 17"-hoz húzok.

Rámegy? És ha igen a gumi milyen peres legyen?

Köszi a segítséget.

Elküldve
  corsarulez írta:
Namármost, ennyire női autó a tigra vagy ennyire lódítanak?

kavics írta:
alapjában véve szerintem női autónak számít...

mondjuk anno én is ezt akartam venni... :blink:

A Corsát is női autónak mondják. :rolleyes: Pedig nem is!!!

Elküldve

Szias Johnnyp!

Nem felejtettünk el!

Örülök, hogy alakul a kocsi, tegyél fel majd róla képeket is!!!!!

Hogy női autó-e a Corsa/Tigra? Nálunk szinte az összes G Astra (a munkahelyemen) nőké! :blink: ;) (pedig az nagyobb!)

Corsás meg csak én vagyok. :rolleyes:

Elküldve
  Johnnyp írta:
Megjöttek hozzá az új alkatrészek is: Fekete Angel Eyes, Króm index, Króm indexes M3-as tükör, króm ajtópöcök, króm ablaktörlő, belső neonok, króm kilincs, váltógomb, váltókeret, fehér számlap stb.

DE amiért irok az az lenne, hogy szeretnék rá komolyabb felnit is venni és a 17"-hoz húzok.

Rámegy? És ha igen a gumi milyen peres legyen?

Köszi a segítséget.

Szabad tudni, hogy ezeket honnan vásároltad be? Én úgy tudom, rámegy a 17-es. Ahhoz már biztos 45-ös gumi kell. http://www2.reifen.com/openshop?0000000000...000000233127ff5

Szerintem a Corsa nem, de a Tigra határozottan csajos autó. Már csak azért is, mert én a 170 cm-mel sokszor még a mai napig beverem a fejem be- és kiszállásnál :rolleyes:

Elküldve
  Johnnyp írta:
A Tigra 100%-osan női autó. (női bevásárlókocsi)

A nevében is benne van mivel a Tigra azt jelenti hogy nőstény tigris.

Akkor beszéljünk pl. *Fószer* Tigrincséről.Azzal pl. elég gyorsba be lehetne vásárolni! :rolleyes:

Elküldve
  szabot írta:
A Corsát is női autónak mondják. :rolleyes: Pedig nem is!!!

és ha női autó? nekem teccik :blink: ill elvagyok vele...

az enyém 2xeresen nőinek látszik mert piros is ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.