bazs Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 http://index.hu/totalcar/magazin/hirek/?main&251379 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 http://index.hu/totalcar/magazin/hirek/?main&251379 egy pici astra hátulró kissé seatos beütéssel...de sztem tecceni fog nekem.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 egy pici astra hátulró kissé seatos beütéssel...de sztem tecceni fog nekem.. :) Szerintem meg ronda pont mint az új Puntó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Szerintem meg ronda pont mint az új Puntó :) Hát nekem hátulról egy elba...ltázott Bravo jutott eszembe....nem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 mindig is különc voltam ;) vagy izlésficamos ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Nekem ez most kicsit "összelopkodott" hatást keltett bennem. Nem rossz, de nem Opel az biztos... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 mindig is különc voltam ;) vagy izlésficamos ? :) :D Ezt nem mondanám rólad. Aki a GDZ-t szereti, rossz ember nem lehet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Ezt nem mondanám rólad. Aki a GDZ-t szereti, rossz ember nem lehet :) köszííí...februárban meg kell ejteni a közös koncertet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 köszííí...februárban meg kell ejteni a közös koncertet :D Sűrű lesz a február, de benne vagyok, csak beszéljük meg időben :) Akinek van kedve még, jöjjön!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 http://index.hu/totalcar/magazin/hirek/?main&251379 Háát ha ez a végleges verzió, akkor ezt most elcseszték.Nem szép.Ami a tanulmány volt, na az még talán Corsa volt.De EEEEZZZ???? Ez egy öszvér.Minden van benne, s pont ezért semilyen.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Oszinten ez az uj corsa ritka ronda...SzVSz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 http://index.hu/totalcar/magazin/hirek/?main&251379 grande puntó... mentem a puntóval jó, szép kénylemes, de nem teccc annyira jellegtelen lesz.. a clio is ilyen randa, a puntó is lassan minden kiskocsi ilyen lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 ÁÁÁ,ezek nem jó képek. :) Én próbáltam,vagy két lappal ezelőtt ide belinkelni képet az új Corsa-ról az automotorundsport.de lapról,(sajnos nem sikerült csaknem tom mér,biztos nem jól idéztem)ott van az ezévben bemutatandó új tipusok között asszem juliusban.Szép kép van róla ezüstben,pont olyan mint 1 H Astra csak mindenfelé kisebb 10-15 centivel.Nekem borzalmasan bejön,és már megkezdtem fűzni az asszonyt,hogy a mostani kissé gyengécske 1000-es Twinport helyet jó lenne,legalább az 1.2 -es.Persze,ha nem teszik túl magasra az árát.Sztem nézzétek meg ott is,ezek a képek télleg nem túl előnyösek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 A képek alapján nekem sem tetszik. Olyan "ebből is meg abból is egy kicsit" konstrukciónak tűnik. Miért kell a másikat majmolni? Miért nem lehet kijönni egy olyan autóval, amire ha ránézel, akkor rögtön megmondod, hogy Opel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Szia Szabot!Régen találkoztunk. :) Figyeljétek meg,hogy élőben sokkal szebb lesz mint így képen.Akkor majd kiderül,hogy igazi OPEL. Amúgy meg az autógyárak próbálják leszorítani költségeiket azért vannak ilyen közös padlólemez meg motor stb akcióik,aztán van akinek tettszik van akinek nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Szia Szabot!Régen találkoztunk. :) Figyeljétek meg,hogy élőben sokkal szebb lesz mint így képen.Akkor majd kiderül,hogy igazi OPEL. Amúgy meg az autógyárak próbálják leszorítani költségeiket azért vannak ilyen közös padlólemez meg motor stb akcióik,aztán van akinek tettszik van akinek nem. Szia! Úgy legyen! Nem akarjuk letörni a lelkesedésed. A nemtetsziés tényleg a saját véleményünk és ráadásul csak képek alapján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Szia Szabot!Régen találkoztunk. :) Figyeljétek meg,hogy élőben sokkal szebb lesz mint így képen.Akkor majd kiderül,hogy igazi OPEL. Apróféta szóljob belőled! ;) Amúgy meg az autógyárak próbálják leszorítani költségeiket azért vannak ilyen közös padlólemez meg motor stb akcióik,aztán van akinek tettszik van akinek nem. Ezzel nincs semmi gond, csak mostmár szinte minden kiasutó egy sémra készül, és ez szerintem nemjó. :D Régebben volt bennük egyediség, de mára már......... Túlságosan hasonlítanak egymásra.S, ez szvsz baj. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Igen, a tervezéskor nem az egyediséget veszik előre, hanem a költségcsökkentést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Nekem tetszene, de mikor tudom majd megvenni? majd ha 8 éves lesz, mint az enyém volt, mikor megvettem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraf Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Szevasztok nem tudna valaki egy B Corsa 94-es, 3-ajtós kapcsolási rajzot valahonnan sos be kéne ha lenne valakinek az nagyon jó lenne köszi!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Az enyém pont ilyen, én is örültem volna a rajznak egy évvel ezelőtt, mikor a csomagtartó -és kesztyűtartó világítást fabrikáltuk. De sajna, azóta sincs ilyen rajzom. (viszont ennek kapcsán találtam rá és ragadtam itt a klubban! :) :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraf Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Az enyém pont ilyen, én is örültem volna a rajznak egy évvel ezelőtt, mikor a csomagtartó -és kesztyűtartó világítást fabrikáltuk. De sajna, azóta sincs ilyen rajzom. (viszont ennek kapcsán találtam rá és ragadtam itt a klubban! :) :D) Ok azért köszi, még bizakodom h lesz vkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Nekem van kapcsolási rajzom több típushoz is. Holnap behozom a céghez és átküldöm. Pü-ben dobjatok mail-t, amire küldhetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...and=ugras&p=ceg Ha ez 103 lóerős, akkor nekem 180-as az IQ-m :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...and=ugras&p=ceg Ha ez 103 lóerős, akkor nekem 180-as az IQ-m :rolleyes: Hát csak a direktszűrővel és a kipuffdobbal még nem fog tudni +13LE-t.Legfeljebb azt mondották neki! :blink: De ez a beltér, meg az a xarrá koptatott kormány.Háááát............... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts