uhuhu Elküldve November3, 2005 Szerző Elküldve November3, 2005 kavicska, irtam neked PÜ-t .. kukucs!! és engedélyezd ennél a weblapnál a felugró ablakokat, és akkor látod ha jött...
Mancs27 Elküldve November3, 2005 Elküldve November3, 2005 egy dologra vigyázz... nehogy aztán azok lopják el a kocsit akik a riasztót csinálták bele.... Ezzel nem lesz gond, mert én csináltam, csinálom bele a riasztot..:P
tepy Elküldve November3, 2005 Elküldve November3, 2005 Sziasztok! 93-as és 94-es B Corsa közt van valami érdemi különbség (pl. gyári hibák kiküszöbölése, stb.)? Mert most ez a kettő van célkeresztben. Kösz Tepy
voszi Elküldve November3, 2005 Elküldve November3, 2005 Köszi Rulez, a Morzsa nevében is! Nincs köze a kérdésemhez, de az a helyzet, hogy jelentenem kell Nektek, hogy a Corsa C GSI-m (az imént dicsért "Morzsa") eladó. Azért írom ide Nektek, mert szeretném, ha jó kezekbe kerülne. Az árára nincs szükségem, semmi sem sürget. Szóval valami jó gazdi kellene a Morzsának! Azért adom el, mert veszek egy Astra OPC turbo-t, valamikor a hetekben jön meg. Szóval, ha lehet, repüljön rá valaki rendes Opel-es skac, mert nem bánnám, ha láthatnám még egyszer-egyszer. Nagyon a szívemhez nőtt. Egyébként 96e van benne. Iszonyat sokat költöttem rá, 75 és 90e-nél 250-250e volt a ceh. A kocsi abszolút fullos (már Corsa léptékkel), belül nagyon megkímélt. A motorjára, fődarabokra személyes a jótállásom. A részletekért keressetek meg. Szép estét mindenkinek!
mélykék76 Elküldve November4, 2005 Elküldve November4, 2005 ....Azért adom el, mert veszek egy Astra OPC turbo-t, valamikor a hetekben jön meg.... Király :P :D :D :P Véshetnél némi infót itt róla : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=1023&start=255 :wink:
FBalazs Elküldve November4, 2005 Elküldve November4, 2005 Hmmm... ideje GTC szekciót alakítani :twisted:
voszi Elküldve November4, 2005 Elküldve November4, 2005 A'nem úgy van, mer' nem tudok semmit, mer' én nem vótam ott... :-) Szóval, ez egy Astra G OPC turbo lesz. A végleges gépszörny még nincs meg, három maradt, majd kint döntöm el, hogy melyik lesz.
mélykék76 Elküldve November4, 2005 Elküldve November4, 2005 A'nem úgy van, mer' nem tudok semmit, mer' én nem vótam ott... :-) Szóval, ez egy Astra G OPC turbo lesz. A végleges gépszörny még nincs meg, három maradt, majd kint döntöm el, hogy melyik lesz. Jaaaaaaaaah G :D Aztán szóljál ám ha megvan ! :P ui: ja és akkor megen majd ide véshetnél : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=717&start=4455 :wink:
mrt Elküldve November10, 2005 Elküldve November10, 2005 [glow=red:e7503a3196]Átraktam az eladó gumik topicba Blitz[/glow:e7503a3196]
szabot Elküldve November18, 2005 Elküldve November18, 2005 Sziasztok! 93-as és 94-es B Corsa közt van valami érdemi különbség (pl. gyári hibák kiküszöbölése, stb.)? Mert most ez a kettő van célkeresztben. Kösz Tepy Szia! Tudtommal nincs. 97-ben volt egy kisebb módosítás.
warwolf Elküldve November18, 2005 Elküldve November18, 2005 Szia! Tudtommal nincs. 97-ben volt egy kisebb módosítás. Amolyan ráncfelvarrás.
corsarulez Elküldve November19, 2005 Elküldve November19, 2005 A 94-es évjáratot nagyon tudom ajánlani! :D :P
szabot Elküldve November20, 2005 Elküldve November20, 2005 Amolyan ráncfelvarrás. Ja, de így azért szebb lett a Corsa (legalábbis nekem)! Első lökösön szélesebb a "száj", hátsó lökösön a vonószem takarva, sztem a motorháztető íve is másabb (vagy csak nekem tűnik úgy?), stb. Tényleg, tudja valaki pontosan, hogy mik változtak a látható dolgokon kívül?
tepy Elküldve November28, 2005 Elküldve November28, 2005 A 94-es évjáratot nagyon tudom ajánlani! :D :lol: 94-es lefoglalózva, holnap viszem. :lol: 150000 km van benne, ami a korának megfelelő (eddig amelyik kevesebb km-rel volt meghírdetve, valahogy gyanús volt). Még nehéz róla bármit is mondanom. A színe nem tetszik, ezért ezt hagytam utolsónak. Aztán kipróbáltam és lefoglalóztam. Barátnőmnek legalább tetszik a színe. Ez is valami ;) Garázsban tartották 8 éven át, ami meg is látszik rajta. sak belül vannak szépséghibák, de üsse kavics. Nem rohad, húz, megy, jó lesz. Remélem. Majd gyakoribb vendég leszek itt. :lol:
corsarulez Elküldve November28, 2005 Elküldve November28, 2005 Gratulálok! Miylen a szine? Ha megadod a megfelelő gondoskodást, sokáig örömöd leled benne!:lol: :lol: Azért javaslok egy vezérműszij+feszitőgörgő+olajcserét vétel után. Milyen mocija van? Irj róla egy-két dolgot.
tepy Elküldve November29, 2005 Elküldve November29, 2005 Gratulálok! Miylen a szine? Ha megadod a megfelelő gondoskodást, sokáig örömöd leled benne!:lol: :lol: Azért javaslok egy vezérműszij+feszitőgörgő+olajcserét vétel után. Milyen mocija van? Irj róla egy-két dolgot. Mélytürkiz metál 1.2i 45LE Nekem tökéletes lesz. Azért a fogyasztásra kiváncsi leszek. Futóműveshez még elvinném, mert nagy a holtjáték és ha elngedem a kormányt sima úton, akkor szerintem nagyon ficánkol, bár egyenesben marad. Egyes kicsit nehézkes, gyakran kiugrik vagy ha nem vigyázok, 3-asba pattan és égek a piros lámpánál :lol: Ezt még szokni kell. Fotókat nyomom fel a profilomba.
corsarulez Elküldve November29, 2005 Elküldve November29, 2005 Nekem is ugyanilyen a motorom. :lol: Hálás és tartós jószág! Én nagyon szeretem a váltót, bár a másik autóm után szokni kellett a kis váltóutat, na meg persze a hátramenetet nem mindig veszi be elsőre, de ez (talán) minden autónál gyenge pont. Fogyasztás: nyáron 5.5 körül, sok várossal 6 liter, télen sok szivató, város: 7.2......
tepy Elküldve November29, 2005 Elküldve November29, 2005 Fotókat nyomom fel a profilomba. nyomnám, ha tudnám, hogy lehet-e egyáltalán...
corsarulez Elküldve November29, 2005 Elküldve November29, 2005 Most már látom a képet is, nagyon széééép! :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve November29, 2005 Elküldve November29, 2005 nyomnám, ha tudnám, hogy lehet-e egyáltalán... Személyes galériába úgy tudsz feltölteni képet, hogy az egyik saját hozzászólásodnál a "gallery" gombra klikkelsz, ott a bal felső sarokban van a "upload pic" gomb, klikk reá. Kiválasztod a képet, nevet adsz neki, majd ismételt klikk most az "elküld" gombra.
tepy Elküldve November29, 2005 Elküldve November29, 2005 Nekem is ugyanilyen a motorom. :lol: Hálás és tartós jószág! Én nagyon szeretem a váltót, bár a másik autóm után szokni kellett a kis váltóutat, na meg persze a hátramenetet nem mindig veszi be elsőre, de ez (talán) minden autónál gyenge pont. Fogyasztás: nyáron 5.5 körül, sok várossal 6 liter, télen sok szivató, város: 7.2...... Azért kiváncsi leszek, hogy 4 utassal, csomagokkal hányasban fogok tudni felmenni az autópálya emelkedőjén. Faterom (aki karosszériás) szerint lószarnyi a holtjátéka a kormánynak, és megy, mint az állat. Szerintem is megy rendesen. Egyébként imádom a Corsák kormányát. Szervó nélkül is kisujjal forgatható. Nyílván a súlyelosztás miatt.
kavics Elküldve November29, 2005 Elküldve November29, 2005 4 esben simán.. legalábbis az én c orsámmal meglepően jól lehet akár 4 emberrel közlekedni... arról nem is beszélve, hogy elég sok csomag el is fér benne... a mélynyomóm terhére :lol:
corsarulez Elküldve November30, 2005 Elküldve November30, 2005 Az én 3 ajtósomban utazott már ebédlőasztal +3 szék (lecsukott ajtóval! :lol: :lol:), szóval nem panaszkodom. :lol:
Recommended Posts