uhuhu Elküldve November3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2005 kavicska, irtam neked PÜ-t .. kukucs!! és engedélyezd ennél a weblapnál a felugró ablakokat, és akkor látod ha jött... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 egy dologra vigyázz... nehogy aztán azok lopják el a kocsit akik a riasztót csinálták bele.... Ezzel nem lesz gond, mert én csináltam, csinálom bele a riasztot..:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tepy Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Sziasztok! 93-as és 94-es B Corsa közt van valami érdemi különbség (pl. gyári hibák kiküszöbölése, stb.)? Mert most ez a kettő van célkeresztben. Kösz Tepy Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Köszi Rulez, a Morzsa nevében is! Nincs köze a kérdésemhez, de az a helyzet, hogy jelentenem kell Nektek, hogy a Corsa C GSI-m (az imént dicsért "Morzsa") eladó. Azért írom ide Nektek, mert szeretném, ha jó kezekbe kerülne. Az árára nincs szükségem, semmi sem sürget. Szóval valami jó gazdi kellene a Morzsának! Azért adom el, mert veszek egy Astra OPC turbo-t, valamikor a hetekben jön meg. Szóval, ha lehet, repüljön rá valaki rendes Opel-es skac, mert nem bánnám, ha láthatnám még egyszer-egyszer. Nagyon a szívemhez nőtt. Egyébként 96e van benne. Iszonyat sokat költöttem rá, 75 és 90e-nél 250-250e volt a ceh. A kocsi abszolút fullos (már Corsa léptékkel), belül nagyon megkímélt. A motorjára, fődarabokra személyes a jótállásom. A részletekért keressetek meg. Szép estét mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 ....Azért adom el, mert veszek egy Astra OPC turbo-t, valamikor a hetekben jön meg.... Király :P :D :D :P Véshetnél némi infót itt róla : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=1023&start=255 :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Hmmm... ideje GTC szekciót alakítani :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 A'nem úgy van, mer' nem tudok semmit, mer' én nem vótam ott... :-) Szóval, ez egy Astra G OPC turbo lesz. A végleges gépszörny még nincs meg, három maradt, majd kint döntöm el, hogy melyik lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 A'nem úgy van, mer' nem tudok semmit, mer' én nem vótam ott... :-) Szóval, ez egy Astra G OPC turbo lesz. A végleges gépszörny még nincs meg, három maradt, majd kint döntöm el, hogy melyik lesz. Jaaaaaaaaah G :D Aztán szóljál ám ha megvan ! :P ui: ja és akkor megen majd ide véshetnél : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=717&start=4455 :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Kitettem őket oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrt Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 [glow=red:e7503a3196]Átraktam az eladó gumik topicba Blitz[/glow:e7503a3196] Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Sziasztok! 93-as és 94-es B Corsa közt van valami érdemi különbség (pl. gyári hibák kiküszöbölése, stb.)? Mert most ez a kettő van célkeresztben. Kösz Tepy Szia! Tudtommal nincs. 97-ben volt egy kisebb módosítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Szia! Tudtommal nincs. 97-ben volt egy kisebb módosítás. Amolyan ráncfelvarrás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 A 94-es évjáratot nagyon tudom ajánlani! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 Amolyan ráncfelvarrás. Ja, de így azért szebb lett a Corsa (legalábbis nekem)! Első lökösön szélesebb a "száj", hátsó lökösön a vonószem takarva, sztem a motorháztető íve is másabb (vagy csak nekem tűnik úgy?), stb. Tényleg, tudja valaki pontosan, hogy mik változtak a látható dolgokon kívül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tepy Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 A 94-es évjáratot nagyon tudom ajánlani! :D :lol: 94-es lefoglalózva, holnap viszem. :lol: 150000 km van benne, ami a korának megfelelő (eddig amelyik kevesebb km-rel volt meghírdetve, valahogy gyanús volt). Még nehéz róla bármit is mondanom. A színe nem tetszik, ezért ezt hagytam utolsónak. Aztán kipróbáltam és lefoglalóztam. Barátnőmnek legalább tetszik a színe. Ez is valami ;) Garázsban tartották 8 éven át, ami meg is látszik rajta. sak belül vannak szépséghibák, de üsse kavics. Nem rohad, húz, megy, jó lesz. Remélem. Majd gyakoribb vendég leszek itt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Gratulálok! Miylen a szine? Ha megadod a megfelelő gondoskodást, sokáig örömöd leled benne!:lol: :lol: Azért javaslok egy vezérműszij+feszitőgörgő+olajcserét vétel után. Milyen mocija van? Irj róla egy-két dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tepy Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Gratulálok! Miylen a szine? Ha megadod a megfelelő gondoskodást, sokáig örömöd leled benne!:lol: :lol: Azért javaslok egy vezérműszij+feszitőgörgő+olajcserét vétel után. Milyen mocija van? Irj róla egy-két dolgot. Mélytürkiz metál 1.2i 45LE Nekem tökéletes lesz. Azért a fogyasztásra kiváncsi leszek. Futóműveshez még elvinném, mert nagy a holtjáték és ha elngedem a kormányt sima úton, akkor szerintem nagyon ficánkol, bár egyenesben marad. Egyes kicsit nehézkes, gyakran kiugrik vagy ha nem vigyázok, 3-asba pattan és égek a piros lámpánál :lol: Ezt még szokni kell. Fotókat nyomom fel a profilomba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tepy Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Nekem is ugyanilyen a motorom. :lol: Hálás és tartós jószág! Én nagyon szeretem a váltót, bár a másik autóm után szokni kellett a kis váltóutat, na meg persze a hátramenetet nem mindig veszi be elsőre, de ez (talán) minden autónál gyenge pont. Fogyasztás: nyáron 5.5 körül, sok várossal 6 liter, télen sok szivató, város: 7.2...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tepy Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Fotókat nyomom fel a profilomba. nyomnám, ha tudnám, hogy lehet-e egyáltalán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Most már látom a képet is, nagyon széééép! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 nyomnám, ha tudnám, hogy lehet-e egyáltalán... Személyes galériába úgy tudsz feltölteni képet, hogy az egyik saját hozzászólásodnál a "gallery" gombra klikkelsz, ott a bal felső sarokban van a "upload pic" gomb, klikk reá. Kiválasztod a képet, nevet adsz neki, majd ismételt klikk most az "elküld" gombra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tepy Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Nekem is ugyanilyen a motorom. :lol: Hálás és tartós jószág! Én nagyon szeretem a váltót, bár a másik autóm után szokni kellett a kis váltóutat, na meg persze a hátramenetet nem mindig veszi be elsőre, de ez (talán) minden autónál gyenge pont. Fogyasztás: nyáron 5.5 körül, sok várossal 6 liter, télen sok szivató, város: 7.2...... Azért kiváncsi leszek, hogy 4 utassal, csomagokkal hányasban fogok tudni felmenni az autópálya emelkedőjén. Faterom (aki karosszériás) szerint lószarnyi a holtjátéka a kormánynak, és megy, mint az állat. Szerintem is megy rendesen. Egyébként imádom a Corsák kormányát. Szervó nélkül is kisujjal forgatható. Nyílván a súlyelosztás miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 4 esben simán.. legalábbis az én c orsámmal meglepően jól lehet akár 4 emberrel közlekedni... arról nem is beszélve, hogy elég sok csomag el is fér benne... a mélynyomóm terhére :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Az én 3 ajtósomban utazott már ebédlőasztal +3 szék (lecsukott ajtóval! :lol: :lol:), szóval nem panaszkodom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts