corsarulez Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Kavics, te hogy-hogy nem adtad el a Corsát? Mégiscsak a szívedhez nőtt? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 bár megint off. most láttam egy vw motort turbó+kompresszor 170le.... ja és 1.4es Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Az asszem 135-140 körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 férfinemiszerv kivan! Polohoz lehet kapni beépíthető túrót, meg kompresszort. Egynyóchoz mér nincs semmi ilyesmi?! Ja és amit én láttam opelhez az 2000 ajró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 na ez egy komlex feladat, több megoldással.... mondhatjuk hogy a szívemhez nőtt... bár mostanában nem annyira.... már 1 hete nem is láttam :( igazából nem tudom mi lesz még vele.... lehet hogy jövőre eladósorba kerül... (cégautó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 férfinemiszerv kivan! Polohoz lehet kapni beépíthető túrót, meg kompresszort. Egynyóchoz mér nincs semmi ilyesmi?! Ja és amit én láttam opelhez az 2000 ajró. ez a turbó+kompresszor most vadi új asszem mondjuk azon én is csak pislogtam, hogy az off vwhez mindent megkapsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Én is elhatároztam, hogy legközelebb 1.8 alá nem megyek! ;9 2 liter alatt nem autó az autó :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 :wink: Csorgassuk együtt a nyálunkat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Kedves Adminok! Kérem Fószert átnevezni Michael Knight-ra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 ez igencsak bejövős :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Kedves Adminok! Kérem Fószert átnevezni Michael Knight-ra! :rabbit: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 :wink: Csorgassuk együtt a nyálunkat Jópofa oldal :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Tud valaki arról, hogy a Corsa OPC-ből végülis került forgalomba vagy sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 Szia Voszi! :P Rég nem láttunk!(olvastunk) A kérdésedre viszont sajna nem tudok válaszolni.... :D A sajtó állandóan az Astra OPC-vel van tele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 van... :twisted: Corsa C OPC Corsa OPc Magyarul Corsa OPC oldalról Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 Szeritem Voszi autója ennél sokkal szebb! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 viszont ahogy nézem nem biztos, hogy került kereskedelmi forgalomba, mert eladó darabot még nem találtam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tepy Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Sziasztok! Hamarosan beszerzek egy Corsa B-t. Tatán láttam egy vonzó ajánlatot, vasárnap lehet, hogy el is hozom. A fogyasztása, a megbízhatósága és persze az ára miatt döntöttem mellette. Nekem tökéletesen meg fog felelni. Feri Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Hali! Végre megcsináltam a riasztómat :P Most már telefonon is felhív, ha riaszt a kocsi! :D De akár ajtó nyitásra is be lehet kötni. Most jön majd az, hogy távolrol egy sms-el bármit kapcsolhatok a kocsin..:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Hali! Végre megcsináltam a riasztómat :P Most már telefonon is felhív, ha riaszt a kocsi! :D De akár ajtó nyitásra is be lehet kötni. Most jön majd az, hogy távolrol egy sms-el bármit kapcsolhatok a kocsin..:D Csak vigyázz valaki meg ne tudja a számot... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Csak vigyázz valaki meg ne tudja a számot... Jaja! erre vigyázni kell. Bár sajnos a barátnőm már tudja a riasztó számát..Meg ugye néha a szolgáltató is küld egyenleg értesítőt.. így könnyen épp akkor állítják le a kocsit, mikor épp száguldozom :P Ezért aztán most olyanon dolgozom, ami kiolvassa az sms szövegét és a szerint kapcsol bármit. Na akkor már igazi lesz! :D Azt is meg akarom oldani, hogy ha odaadom a barátnőmnek a kocsit, akkor ha már 140-el megy akkor küld nekem egy sms-t, amire én akár vissza is foghatom a sebességet ...(Mert szerencsére elektromos a pedál a corsán:) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Szegény, ezek után még be mer ülni a kocsiba??!!! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Jaja! erre vigyázni kell. Bár sajnos a barátnőm már tudja a riasztó számát..Meg ugye néha a szolgáltató is küld egyenleg értesítőt.. így könnyen épp akkor állítják le a kocsit, mikor épp száguldozom :P Ezért aztán most olyanon dolgozom, ami kiolvassa az sms szövegét és a szerint kapcsol bármit. Na akkor már igazi lesz! :D Azt is meg akarom oldani, hogy ha odaadom a barátnőmnek a kocsit, akkor ha már 140-el megy akkor küld nekem egy sms-t, amire én akár vissza is foghatom a sebességet ...(Mert szerencsére elektromos a pedál a corsán:) ) Ez szerinem nem jó 5let. Lehet azért repeszt, mert beleezdett egy necces előzésbe és éppen befér még padlón, erre te, mit sem sejtve lekorlátozod az autót... Mellesleg semminemű biztosítás nem fizet szerintem, ha a krszakértő ilyen mértékű beavatkozásokat talál az autón, sőt. Akár közveszély okozást, vagy gondatlanságból elkövetett akámit is rádveretnek... Persze ez csak egy magánvélemény Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Persze én sem gondoltam, hogy így használjam. Csak a lehetőség megvan. Ilyenre én is gondoltam. ez elsősorban és inkább csakis arra megy, ha esetleg ellopnák a kocsit! Ilyenkor megoldhato, hogy a telefon elküldi sms-ben hogy melyik város környékén jár. illetve mennyi ideig haladt a kocsi magasabb sebességben. S netán még aki ellopta is, akkor sem lesz csak ugy hirtelen leállás, elötte legalább fél perces figyelmeztetés kapcsol be. Amugy ezt az egész rendszert ugy tervezem, hogy az egész rendszert ki lehessen kapcsolni egy koddal. Így ismerős eleve ki tudja kapcsolni a telefon felé bejövő irányítást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 egy dologra vigyázz... nehogy aztán azok lopják el a kocsit akik a riasztót csinálták bele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts