nyuszmusz Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Sziasztok! Nagyon jó volt a tali. ;) :lol: Nagyon-nagyon szép volt Nyuszmusz és Voszi Tigrája, Corsája! :lol: :( Persze, mi is megnéztük a GOMBOT..... :D :D Gratulálunk a díjhoz is! ;) Köszönjük szépen :D :D :D Igen, a gomb, ami lassan legenda lesz :D :D Köszönöm szépen, nagy megtiszteltetés ért, hogy első lettem. Nagyon örültem neki :D :D
nyuszmusz Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Milyen díjat kapott? :oops: :roll: Szia! Első lett a Tigi a szépségverseny széria kategóriájába ;) :lol: :lol: Kaptunk róla szép kupát :( :D
nyuszmusz Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Tyűűűűű!!! Gratulálok!!! ;) :wink: Köszönjük szépen :lol: :lol: :( Láttam a találkozón a te Tigidet és nagyon szép állapotban van, gratulálok hozzá!
Ricky Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Mostmár nincs annyira szép állapotban, de köszönöm! :? Nemsokára meggyógyítjuk. Nekem annyira tetszik most az új Tigrincs, mint amennyire nem tetszett, amikor először megláttam :roll: Szóal étted...naon ;)
nyuszmusz Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Nekem annyira tetszik most az új Tigrincs, mint amennyire nem tetszett, amikor először megláttam :roll: Szóal étted...naon ;) Értem :lol: :lol: :( Több embertől hallottam már, hogy elsőre nem tetszett neki. Én első látásra beleszerettem :D :D
Ricky Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 A Tijedébe én is, talán a szín is rájátszott. Amit először láttam, nagyon csúúúnya kék volt.
nyuszmusz Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 A Tijedébe én is, talán a szín is rájátszott. Amit először láttam, nagyon csúúúnya kék volt. Igen, nagyon jól áll neki a fekete ;) :lol: A piros-fekete belső is feldobja. Amúgy is feketepárti vagyok :lol: :(
corsarulez Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 Nyuszmusz, és hogy tetszettek az Opeles emberkék? Mármint a klubtagok és a többiek? Nekem például csak pozitív élményeim vannak! ;) :lol: Igaz, én már elég sok embert ismertem, és tudtam, mire számíthatok! :lol:
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 ....Persze, mi is megnéztük a GOMBOT..... ;) :lol:.... :lol: :( :D :D Te mentél oda úgy Nikihez, hogy a "Gombot szeretném megnézni !" ? ;)
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2005 Elküldve Szeptember5, 2005 ....Első lett a Tigi a szépségverseny széria kategóriájába ;) :lol: :lol:.... A Fekete Párduc szerintem megérdemelten nyert, gazdijához méltó a kocsi :( :D :D ;) ui: 1 tábla sima Milka csokit kérek :wink: :D :D :D :D 8)
nyuszmusz Elküldve Szeptember6, 2005 Elküldve Szeptember6, 2005 Üdvözletem mindenkinek! Nyuszmusz, és hogy tetszettek az Opeles emberkék? Mármint a klubtagok és a többiek? Nekem például csak pozitív élményeim vannak! ;) :lol: Igaz, én már elég sok embert ismertem, és tudtam, mire számíthatok! ;) Nagyon sok kedves, jófej emberkével találkoztam :lol: Nekem is csak pozitív élményeim vannak :( :D :D
nyuszmusz Elküldve Szeptember6, 2005 Elküldve Szeptember6, 2005 A Fekete Párduc szerintem megérdemelten nyert, gazdijához méltó a kocsi ;) :lol: :lol: :( ui: 1 tábla sima Milka csokit kérek :wink: :D :D ;) :D 8) Sziaaaaaaaaaaaaa :D :D Köszönöm szépen :smt058 ::oops: ui.: A Milkát a köv. talin megkapod :D
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2005 Elküldve Szeptember6, 2005 ....ui.: A Milkát a köv. talin megkapod ;).... Te is tudod jól, hogy nem a csokin volt/van a lényeg :wink: Pezsgőtabletaaaaaaaaaaaa rulez :lol: :lol: :( :D Képeiteket mikor lehet megtekinteni ?
nyuszmusz Elküldve Szeptember6, 2005 Elküldve Szeptember6, 2005 Te is tudod jól, hogy nem a csokin volt/van a lényeg :wink: Pezsgőtabletaaaaaaaaaaaa rulez ;) :lol: :lol: :( Képeiteket mikor lehet megtekinteni ? Tudom, tudom :D :D ;) És köszönöm szépen :wink: Az Oszi most nincs az irodába, de ha megérkezik fel fogja tölteni őket :D :D
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2005 Elküldve Szeptember6, 2005 ....Az Oszi most nincs az irodába, de ha megérkezik fel fogja tölteni őket ;) :lol:.... Gyóóóóóó. Remélem, jó sok lesz :lol:
Ricky Elküldve Szeptember7, 2005 Elküldve Szeptember7, 2005 Nézd csak Rulezke: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...and=ugras&p=ceg
corsarulez Elküldve Szeptember7, 2005 Elküldve Szeptember7, 2005 JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! Itt az autóm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) :lol: Bár kissé sok km van benne..... lehet, hogy most bevallják azt, ami múltkor csak 98000 volt??
corsarulez Elküldve Szeptember7, 2005 Elküldve Szeptember7, 2005 Igen, kiskunhalasi, megismerem a háztömböt! De most mrt nevű fórumozónk tett fel egy olyan szép tigrist, hogy olyan már nincs is! Óceánkék fehér felnikkel..... hmmmmmmmmmmmmmmmmm! És nem is drága!
corsarulez Elküldve Szeptember7, 2005 Elküldve Szeptember7, 2005 Itt - hmmmmmmmmmmmmmmmmm...... sürgősen pénzt kell szereznem! Ez a gyöngyszem kell nekem! http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280
Korzika Elküldve Szeptember7, 2005 Elküldve Szeptember7, 2005 Ez tényleg szép és nemis drága.Erre mifelénk a 98-99-es Corsákat adják ennyiért.
corsarulez Elküldve Szeptember12, 2005 Elküldve Szeptember12, 2005 Nyuszmusz! Nézz be a társalgó Jókivánságok rovatba! ;):D
Recommended Posts