Atommanó Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Azt hiszem nekem is kell egy Cabrióóóóóóóóóóóóóóó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 nagyon szép..és cabrio is :lol: :wink: ha a tulaj netán pesti lenne és nem szégyenlős akkor rendezhetnénk egy tigrincskukkoló lurdy talit :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 csütörtök után bármelyik este akár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 csütörtök után bármelyik este akár... Hűha, itt valaki nagyon provokatív! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 ha a tulaj netán pesti lenne és nem szégyenlős akkor rendezhetnénk egy tigrincskukkoló lurdy talit :wink: És/Vagy jöjjön el Szemesre! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 Én is egy pirosat szoktam látni BP-en :lol: 1etértek veled ez sokkal szebbbbbh :) én is rendszeresen látok egy pirosat reggelente, de ez a fekete télleg sokkal szebb aranyos ez a kisautó :D :D de télleg van egy kis off road kinézete :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 Vétel! Ez egy Tigris! Vége. Te Fekete Tigris mániásssssssssssssss. Ím :lol: :) :( :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 ....Nehéz kérdés! Ebből a gyönyörűségből bármilyen szin jöhetne...... :wink: :wink:.... Segítek :lol: Az első körben melyik a "győztes" ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 A sötétzöld! :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 A fekete.....! :lol: :) De elfogadnám az égszinkéket is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Sziasztok! Oly kérdésem lenne hogy mennyire lehet lehetettlen dolog hogy LSD (LamboStyleDoors) ajtókat csináltassak v. szerezzek a C corsámhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 A fekete.....! :lol: :) De elfogadnám az égszinkéket is! Edittttttttttttt :( Ez még csak első kör volt, van még pár szín :wink: Akkor első körben a második a "nyerő" ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Egyébként bármelyiket elfogadnám, ha lenne 4 millám..... :lol: :) A hétvégén büszke voltam a Corsámra! 4 emberrel megrakva könnyedén szökkent felfelé a meredek hegyi emelkedőkön! Pedig azt hittem, kierölködi a lelkét is! De csak a víz melegedett egy kicsit, nem vészesen. Most nagyot nőtt a szememben.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Sziasztok! Oly kérdésem lenne hogy mennyire lehet lehetettlen dolog hogy LSD (LamboStyleDoors) ajtókat csináltassak v. szerezzek a C corsámhoz? Szerintem megoldható a dolog, de arra készülj fel, hogy kb. annyiba fog kerülni, mint a Corsád. :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Szerintem megoldható a dolog, de arra készülj fel, hogy kb. annyiba fog kerülni, mint a Corsád. :oops: :oops: kb. :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Szerintem megoldható a dolog, de arra készülj fel, hogy kb. annyiba fog kerülni, mint a Corsád. :oops: :oops: ha mindenáron LSD-t akarsz akkor inkább vegyél bélyeget ajtó helyett :lol: :) :( :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 :lol: :) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 ....Egyébként bármelyiket elfogadnám, ha lenne 4 millám..... :lol: :).... Gyóvan akkor ne járszunk :( :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 De, játszhatunk! :lol: Most pont szín kérdésében kell döntetnem, hogy millen színt kapjon a Skoda (ez egy kicsit off). Akinek sötét színű autója van, esetleg megírhatná, hogy mennyire melegszik a napon (az utastér). Az én sötétezüst autóm elég tűrhető, de mi van a fekete kocsikkal?! Nemrég ültem egy szürke Tigrában, ami 35 fok melegben egész nap az udvaron állt és meglepő módon nem volt benne az a fullasztó meleg: fóliázva volt egy pár ablaka. Tényleg sokat számít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Majd fotózok neked pár Rapidot a B.oldalról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Kösziiii! :lol: És utána kérdezd meg tőlük, hogy melegük van-e abban a színben! :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 ....De, játszhatunk! :)....:lol: Itt a következő kör. Ezek közül melyiket választanád ? ....Most pont szín kérdésében kell döntetnem, hogy millen színt kapjon a Skoda (ez egy kicsit off). Akinek sötét színű autója van, esetleg megírhatná, hogy mennyire melegszik a napon (az utastér). Az én sötétezüst autóm elég tűrhető, de mi van a fekete kocsikkal?!.... A sötétkék eszméletlenül felmelegszik, ha kinn áll a napon. Gondolom a fekete legalább annyira, vagy még jobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Akkor marad a citromsárga! :lol: És ezt választanám a tigrincsek közül is! :) Bár az meg bogárvonzó szín..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Sztem a sötét színt inkább tisztántartani nehezebb. Ha süt a nap mindegy milyen a szín mert az ablakokon úgyis felmelegszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Az enyém is sötétkék és nagyon felmelegszik,és még az is probléma a sötét szinekkel,hogy akár naponta 2szer is moshatod,ha azt akarod,hogy szép legyen,mert mosás után azonnal poros lesz és lehet kezdeni elölről!Amikor én vettem nem volt aranyszinű,mert olyat akartam.Ez a royalkék nagyon szép,csak a legkisebb por,piszok szennyeződés is azonnal meglátszik rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts