mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Cabrióóóóóóóóóóóóóóóóóó... és fekete... :shock: Ez nem Cabrio, TTT :wink: Ugye milyen széphhhhhhhhh ? :lol: :) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Há pedig nincs teteje... Vagy ez mindennek a teteje????? :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Felénk van egy piros, de ez azért sokkal szebb! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Ez tényleg jól néz ki, csak kár hogy offroad változat. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Felénk van egy piros, de ez azért sokkal szebb! :lol: Én is egy pirosat szoktam látni BP-en :) 1etértek veled ez sokkal szebbbbbh :( Te milyen színt választanál ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Ez tényleg jól néz ki, csak kár hogy offroad változat. :wink: Tudom már felednéd, nem is emlékszel már rá, de ezt hívják gyári futóművek te nagyonlökött :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Sziasztok! Előkerült a gazdi is:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Sziasztok! Előkerült a gazdi is:) Sziaaaaaaaaaaaaa :lol: Mesélehtnél kicsit a kocsiról, milyen érzés vele hastani, tapasztalatok stb. Tudom, megoldod, hogy 1 pillanat alatt rögtönözz 1 kis élménybeszámolót :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 A Fekete Párduc puha, nesztelen léptek kiséretében már közelít !!!! Milllyen PÁRDUC TEEEE???? Az egy másik állat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Sziaaaaaaaaaaaaa :lol: Fantasztikusan jó menni vele. Igaz, hogy még nem lehet hajtani a kicsikét a koránál fogva, de most már lehet vele szépen haladni. A GSi futóműve van alatta, így áll az úton és a kanyarba, mint a szög :) :( A lehúzott tető pedig egy külön élmény :D Imádom a kicsikét! A belseje majdnem teljesen C corsa. Fel van szerelve nagyon sok hasznos dologgal is :D A teteje pedig teljesen automatikusan nyílik-zárodik 18 másodperc alatt. A csomagtartó is gombnyomásra működik. Van rajta szélterelő, így 130-ig lehet menni vele lehúzott tetővel. Bebarangoltuk vele az egész Isztriát, szuper volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Milllyen PÁRDUC TEEEE???? Az egy másik állat! Hjúúúúúúúúúúúúúszton, Hjúszton van 1 kis problémánk :lol: Nem érteni mire gobdolsz :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Vétel! Ez egy Tigris! Vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Sziaaaaaaaaaaaaa :lol: Fantasztikusan jó menni vele. Igaz, hogy még nem lehet hajtani a kicsikét a koránál fogva, de most már lehet vele szépen haladni. A GSi futóműve van alatta, így áll az úton és a kanyarba, mint a szög :) :( A lehúzott tető pedig egy külön élmény :D Imádom a kicsikét! A belseje majdnem teljesen C corsa. Fel van szerelve nagyon sok hasznos dologgal is :D A teteje pedig teljesen automatikusan nyílik-zárodik 18 másodperc alatt. A csomagtartó is gombnyomásra működik. Van rajta szélterelő, így 130-ig lehet menni vele lehúzott tetővel. Bebarangoltuk vele az egész Isztriát, szuper volt :D Jóóóóól hangzik, köszi a beszámolót :wink: Aztán ha van valamilyen friss tapasztalat, akkor azt is tessék ám bevésni ! Meg esetleg képeket gyártani a motortérről, felcsukott csigaházzal, meg a belsejéről ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Vétel! Ez egy Tigris! Vége. Macsek-macsek :) Bár lehet, hogy át kell írni a biólógi könyveket mert úgy tűnik van fekete Tigris :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Átírjuk a biológia könyvet, nem probléma :lol: Ezen nem fog múlni :yawinkle: Természetesen leírom, ha új tapasztalat lesz, remélem nem probléma. Motortérről? Én nő vagyok ám! De a belsejéről és felcsukott tetővel csinálok róla. Talán a motortérről is menni fog Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Én nő vagyok ám! És milyen jó izlésed van :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 És milyen jó izlésed van Köszönöm szépen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Tényleg szép brájzli. 1.4 vagy 1.6? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Tényleg szép brájzli. 1.4 vagy 1.6? Ő 1.4-es. 1.6-os nincs belőle, csak 1.4 és 1.8. A Maxaboba 1.4-est rendeltek a szalonba. Rendelésnél 1/2 évet kell várni rá. De szépen megy ezzel az 1.4-es twinporttal is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Jogos, még a régi tigrincsek világában élek. :oops: Használd egészséggel, meg sok-sok örömmel!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Használd egészséggel, meg sok-sok örömmel!! Köszönöm szépen, remélem így lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 ....Motortérről? Én nő vagyok ám!.... Tudod, ami a kocsi orrában van és ha nyomványolod a gázpedált, akkor egyre erősebb brummogás hallatszik az irányából :wink: Na legyetek jók én lépek. ui: aztán ne morcosítsátok a TTT tulajt, ha rosszat hallok felőletek irgumburgum lesz :lol: :) :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Tudod, ami a kocsi orrában van és ha nyomványolod a gázpedált, akkor egyre erősebb brummogás hallatszik az irányábólMegkeresm a hang irányába :lol: ui: aztán ne morcosítsátok a TTT tulajt, ha rosszat hallok felőletek irgumburgum lesz :) :( :D :D :yawinkle: Szia, jó hétvégét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Péntek lévén úgy látom mindenki eltűnt. :lol: Jó hétvégét mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Én is egy pirosat szoktam látni BP-en :) 1etértek veled ez sokkal szebbbbbh :( Te milyen színt választanál ? Nehéz kérdés! Ebből a gyönyörűségből bármilyen szin jöhetne...... :wink: :wink: Gratula a tulajnak! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts