uhuhu Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Itt egy chat topik..... kéretik ezt használni a beszélgetéshez..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2005 Megkérném szépen az itt csicsergő klubtagokat, a helyi/ szuzukigyárlátogatás topikba fáradjon át szavazni, hogy érdekli e a autógyár látogatás. Csak klubtagok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Jaj de jó hogy felvilágosítottál. Olyan béna vagyok az ilyesmikhez és nem akartam itt égetni magam a rákérdezéssel, de úgy látom mégiscsak sikerült. :oops: Ugyan mánnnnnnn semmi égésről nincs szó, ha nem lenne valami egyértelmű nyugodtan kérdezz ! :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 még jó, hogy te is elrontottad, Pista! :( Ha egy kicsit gondolkoztál volna mielőtt írsz, tudahatnád, hogy minden változtatás nélkül idéztem ceramic hozzászólását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 tudom én de gondolkozni nem szoktam, ezt meg te tudhatnád :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Foszer! Hogy áll a project, ha meg szabad kérdezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Háj Tom! Vasárnap mentek ki a cuccokért, gondolom már haza kellett érniük, úgyhogy holnap megcsörgetem őket. Amúgy a régi moci már kint van, és nekiláttak a másiknak. Kiderült, hogy kell új váltó is, még ki kell okoskodni, hogy mit lenne érdemes felrakni. Ha sikerült összeszedni mindent, akkor már csak össze kell legózni, meg kell egy marék szerencse is, hogy ne legyen gond semmivel és aztán már el is hozhatom a gépet. :( Május elejére mondták, hogy elkészül. Ha az elmúlt 2 hónapot kibírtam nélküle, akkor ez a pár hét már hamar el fog múlni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Hát a május eleje tényleg jól hangzik! Remélem nem lesz semmi komplikáció. :wink: És milyen okosságok lesznek az új motoron? Váltó a C20LET-ből nem jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Nagy bánatom, hogy én nem vágom ezeket a dolgokat, milyen mocihoz milyen váltó meg hasonlók. Abszolút rábíztam mindent a tunerre, én csak az elképzelést mondtam. Tudnál esetleg egy ilyen váltót vagy csak kíváncsiságból kérdezted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Csak kíváncsiságból. Szerintem nyugodtan érdeklődj körbe mondjuk a GSi topicban, ott jobban vágják ezeket. Én a váltóban nagyon nem vagyok otthon csak az alapokkal vagyok úgy-ahogy tisztában! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 ....tunerre.... :shock: :shock: :shock: Bazz má majnem aszittem Turnerre! :( :( na ott jó helyen járnál ebben az ügyben! :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2005 Jelentem, én már feltettem a matrinyámat!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Te vagy a lassú én gyorsabban beírtam ugyanazt :wink: :( 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 és 100,h fék? me ac is lehet pl... Igen-igen. Mondjuk az AC is rá van kötve a fékköre és a hátsó fékeknek nyomatja fékolajat. Hideg motornál kicsit több benyát is kell szállítania, nehezem bírja mindkét feladatot ellátni, ezért morog :( Mondjuk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 De nem konkrétizáltál, hibafeltártál meg ilyenek! :twisted: :twisted: :twisted: Nah' mind1.Majd megírja a tapasztalatokat a hölgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 ....De nem konkrétizáltál, hibafeltártál meg ilyenek! :twisted: :twisted: :twisted:.... Nem volt mindenkinek Suzija :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Nem volt mindenkinek Suzija Valahol L kell kezdeni! :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 vááááááá megint magasrepültök, mi???? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 vááááááá megint magasrepültök, mi???? :( Te kezdted a nyomjuk a fékpedált és morog az AC témával :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 de az volt a téma, nemde? nem csesztetésből mondottam kivételesen.... csak azé' írtam ,me' életemben először hallottam ilyet he :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Ceramic: "Ricky, ha pasi lennél, nem felételezték volna az egyesbe váltást 90-nél. Bár így sem értem...hiszen mi nők is tudunk vezetni!!!Pláne egy jó kis Tigrincset!!na jóóóóóóóóó a parkolás...az néha kicsit túl nőies... de akkoris háborodjunk fel" FEL VAGYOK HÁBORODVA!!! A parkolással kapcs.-ban igazad van. De nem is merem leírni, hogy mit csináltam. :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2005 ne is ird le. még a végén én kérnék elnézést :oops: :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Az biztos! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 http://www1.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...creenwidth=1024 Most, hogy megláttam ezt, egy kicsit felidegesedtem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ceramic Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 FEL VAGYOK HÁBORODVA!!! A parkolással kapcs.-ban igazad van. De nem is merem leírni, hogy mit csináltam. :oops: :oops: haha, nem baj!!Előfordul. Sokminden mást meg jobban tudunk!!Nagy lett a kár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts