Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,6k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Megkérném szépen az itt csicsergő klubtagokat, a helyi/ szuzukigyárlátogatás topikba fáradjon át szavazni, hogy érdekli e a autógyár látogatás.

Csak klubtagok!!!

Elküldve

Jaj de jó hogy felvilágosítottál. Olyan béna vagyok az ilyesmikhez és nem akartam itt égetni magam a rákérdezéssel, de úgy látom mégiscsak sikerült. :oops:

Ugyan mánnnnnnn semmi égésről nincs szó, ha nem lenne valami egyértelmű nyugodtan kérdezz ! :wink: :(

Elküldve

Háj Tom!

Vasárnap mentek ki a cuccokért, gondolom már haza kellett érniük, úgyhogy holnap megcsörgetem őket. Amúgy a régi moci már kint van, és nekiláttak a másiknak. Kiderült, hogy kell új váltó is, még ki kell okoskodni, hogy mit lenne érdemes felrakni.

Ha sikerült összeszedni mindent, akkor már csak össze kell legózni, meg kell egy marék szerencse is, hogy ne legyen gond semmivel és aztán már el is hozhatom a gépet. :(

Május elejére mondták, hogy elkészül.

Ha az elmúlt 2 hónapot kibírtam nélküle, akkor ez a pár hét már hamar el fog múlni!

Elküldve

Hát a május eleje tényleg jól hangzik! Remélem nem lesz semmi komplikáció. :wink:

És milyen okosságok lesznek az új motoron? Váltó a C20LET-ből nem jó?

Elküldve

Nagy bánatom, hogy én nem vágom ezeket a dolgokat, milyen mocihoz milyen váltó meg hasonlók. Abszolút rábíztam mindent a tunerre, én csak az elképzelést mondtam.

Tudnál esetleg egy ilyen váltót vagy csak kíváncsiságból kérdezted?

Elküldve

Csak kíváncsiságból. Szerintem nyugodtan érdeklődj körbe mondjuk a GSi topicban, ott jobban vágják ezeket. Én a váltóban nagyon nem vagyok otthon csak az alapokkal vagyok úgy-ahogy tisztában! :oops:

Elküldve
és 100,h fék?

me ac is lehet pl...

Igen-igen.

Mondjuk az AC is rá van kötve a fékköre és a hátsó fékeknek nyomatja fékolajat. Hideg motornál kicsit több benyát is kell szállítania, nehezem bírja mindkét feladatot ellátni, ezért morog :(

Mondjuk :(

Elküldve

de az volt a téma, nemde?

nem csesztetésből mondottam kivételesen....

csak azé' írtam ,me' életemben először hallottam ilyet he :wink:

Elküldve

Ceramic: "Ricky, ha pasi lennél, nem felételezték volna az egyesbe váltást 90-nél. Bár így sem értem...hiszen mi nők is tudunk vezetni!!!Pláne egy jó kis Tigrincset!!na jóóóóóóóóó a parkolás...az néha kicsit túl nőies...

de akkoris háborodjunk fel"

FEL VAGYOK HÁBORODVA!!! A parkolással kapcs.-ban igazad van. De nem is merem leírni, hogy mit csináltam. :oops: :oops:

Elküldve
FEL VAGYOK HÁBORODVA!!! A parkolással kapcs.-ban igazad van. De nem is merem leírni, hogy mit csináltam. :oops: :oops:

haha, nem baj!!Előfordul. Sokminden mást meg jobban tudunk!!Nagy lett a kár?

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.