Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Board Computer

PetiGSI

Recommended Posts

Köszi szépen!

(esetleg még arra gondolok, hogy megállapítható-e hogy milyen autóba volt eredetileg. C18NZ-ből szereltük ki, de ki tudja, lehet másfajtából örökölte az is. :lol: )

Csak ha beindítod. Akkor lehet megnézni benne a kódot, ami alapján beazonosítható, mihez van éppen programozva.

Megosztás:

A 16111 az útjeladó száma.

Van a BC-n egy szám, az jelöli hány nyelven tud:

434 120 D, NL I, F,

434 121 GB, E, S,

434 474 ALL

434 425 ALL

Ha támogatja azt a nyelvet, amit szeretnél, akkor kódtáblázatból kinézed melyik való hozzá és Tech1-el át lehet állítani.

Szerk.: miért van az, hogy 10-15 perc késéssel jelenik meg, amit írtok? :lol:

De rendes vagy. Nagyon köszönöm. Holnap megnézem, és leírom mi a helyzet.

Ja és mi az a tech 1? ;)

Megosztás:

Fotózgattam, méregettem.

Ennek simán ennyinek kell lennie? :lol: Azt a karikát mozgatnia kéne az úszónak, igaz?

Méregettem multiméterrel. Szóval akkor zár az áramkör, amikor a karika fent van, ebben az állapotban.

Itt már nem jelez folytonsságot a műszer.

Honnan lehetne szerezni ablakmosó folyadék szintjelzőt? :D Nem tudtok valami cikkszámot, vagy ilyesmit? :devlish:

Megosztás:

Fotózgattam, méregettem.

Ennek simán ennyinek kell lennie? :lol: Azt a karikát mozgatnia kéne az úszónak, igaz?

Méregettem multiméterrel. Szóval akkor zár az áramkör, amikor a karika fent van, ebben az állapotban.

Itt már nem jelez folytonsságot a műszer.

Honnan lehetne szerezni ablakmosó folyadék szintjelzőt? :D Nem tudtok valami cikkszámot, vagy ilyesmit? :devlish:

Erről hiányzik az úszó, legalábbis nekem az a karika egy habszivacs-szerű anyagban van benne. Így nem igazán úszna a víz tetején.

Megosztás:

Hát nem... :lol: kipróbáltam. :D

Kb hogyan kéne kinéznie? (véletlenül nincs képed róla? nehogy kiszedd csak ezért, csak gondoltam hátha van kép róla beszerelés előttről)

Nekem is van rajta egy bumszli szivacs. Az maga az úszó. De ez meg lehet, hogy meg van mókolva és épp ezért működik. De normális állapotban kell rá egy habszivacs szerű úszó.. Ami az idők alatt persze rendesen szétmállik. :devlish:

Megosztás:

Nekem is van rajta egy bumszli szivacs. Az maga az úszó. De ez meg lehet, hogy meg van mókolva és épp ezért működik. De normális állapotban kell rá egy habszivacs szerű úszó.. Ami az idők alatt persze rendesen szétmállik. :lol:

Ja, így néz ki a szétmállott:

DSCN2818__512_x_384__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Megosztás:

Nekem a GSiben annó, mikor után akartam tölteni a hűtővíznek, lecsavartam a kupakot és kiemeltem. Marha sok vízkő volt összegyűlve ezen az úszón, gondoltam leszedem. Alig hogy hozzáértem, a vízkő az úszóval együtt 50darabra tört és visszaesett a tartályba és csak ez a karika maradt fent. Kényszermegoldásként én is kábelkötegelővel rögzítettem a legfelső állásba. Akartam csinálni úszót neki, de nem tudtam rájönni hogy mivel lehetne pótolni a szivacsot. Én arra gondoltam hogy vékony benzincsőből csinálok egy karikát, aminek a végét lezárom és simán ráhúzom a szárra, úgy hogy ne szoruljon, a ferrit alá. Így ha az úszik, a ferritet is felviszi. Csak aztán sosem valósítottam meg ezt a tervet. :lol:

Megosztás:

Nekem a GSiben annó, mikor után akartam tölteni a hűtővíznek, lecsavartam a kupakot és kiemeltem. Marha sok vízkő volt összegyűlve ezen az úszón, gondoltam leszedem. Alig hogy hozzáértem, a vízkő az úszóval együtt 50darabra tört és visszaesett a tartályba és csak ez a karika maradt fent. Kényszermegoldásként én is kábelkötegelővel rögzítettem a legfelső állásba. Akartam csinálni úszót neki, de nem tudtam rájönni hogy mivel lehetne pótolni a szivacsot. Én arra gondoltam hogy vékony benzincsőből csinálok egy karikát, aminek a végét lezárom és simán ráhúzom a szárra, úgy hogy ne szoruljon, a ferrit alá. Így ha az úszik, a ferritet is felviszi. Csak aztán sosem valósítottam meg ezt a tervet. :lol:

Sztem legegyszerűbb esztergályos ismerőssel csináltatni pl. danamidból egy ilyen gyárihoz hasonló gyűrűt, amibe passzentosan belemegy a mágneskarika.

Megosztás:

hohó!!! 1000 FT? és melyik szervíz volt ez? én holnap vinném, de nekem 6000-et mondtak.

Ez Győrben volt, az Opel Gymesnél, a kasszás ember nem nagyon volt képben a BC-vel kapcsolatos áraikkal, kérdezte telefonon nem beszéltünk-e róla, ekkor mondtam neki, hogy egy ismerősöm pár hónapja 1000 Ft-ot fizetett ugyanezért, erre azt mondta hogy akkor rendben van :D

Amúgy tényleg 1000 Ft-ot fizetett ő is :lol:

Megosztás:

Ja, így néz ki a szétmállott:

http://kepfeltoltes.hu/110102/DSCN2818__51...ltoltes.hu_.jpg

Így néz ki, amíg egyben van az úszó (bocs a képminőségért, telóval készült):

http://kepfeltoltes.hu/111220/K_p027_www.k...ltoltes.hu_.jpg

ilyen volt az enyém is, mire hazaértem, eltűnt róla ez a cucc, azt hittem csak piszok, vagy ilyesmi akadt rá. :lol:

Köszi szépen a képeket, valami ilyesmit kell mókoljak én is.

Megosztás:

Ez Győrben volt, az Opel Gymesnél, a kasszás ember nem nagyon volt képben a BC-vel kapcsolatos áraikkal, kérdezte telefonon nem beszéltünk-e róla, ekkor mondtam neki, hogy egy ismerősöm pár hónapja 1000 Ft-ot fizetett ugyanezért, erre azt mondta hogy akkor rendben van :devlish:

Amúgy tényleg 1000 Ft-ot fizetett ő is :lol:

ja, győr, az ok, én pesten vagyok :D

Megosztás:

Mi van akkor, ha azt írja ki a BC-m, hogy:

21 15

A#

16530

(a # most egy teljes karaktert jelent, minden LCD pont világít abban a karakterben, csak olyant nem tudok írni billentyúzettel :D )

Az impulzusszám világos, de a többi...

Amúgy 8-as jeladó van a műszeregységekben, nem 15-ös, vagy tévedek? :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.