spzoli Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Bazee én sem hittem el,de tényleg -3 volt kint. :lol: Ma én is erőteljesen zoomoltam a -8ra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Ma én is erőteljesen zoomoltam a -8ra... Csömörön -11 volt reggel..... :lol: A BC felett van 1-2 centi hely, vagy passzos felül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Csömörön -11 volt reggel..... :lol: A BC felett van 1-2 centi hely, vagy passzos felül? Mi a célod ezzel a kérdéssel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Mi a célod ezzel a kérdéssel? :lol: Gyári kék csati hiányában más megoldást keresek..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Gyári kék csati hiányában más megoldást keresek..... IDE kábel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 IDE kábel :D A túrót. Van 26p-s csatim egy marékkal, meg szalagkábel hozzá. Csinálok egy adaptert, amit simán összedugok a BC-vel, de kell neki vagy 2 centi hely, nem akarom, hogy a kábel végén fityegjen. Nem kókányolom össze belül, mert az idegesít, meg így kívülről elérek mindent ami később kellhet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 A túrót. Van 26p-s csatim egy marékkal, meg szalagkábel hozzá. Csinálok egy adaptert, amit simán összedugok a BC-vel, de kell neki vagy 2 centi hely, nem akarom, hogy a kábel végén fityegjen. Nem kókányolom össze belül, mert az idegesít, meg így kívülről elérek mindent ami később kellhet. :lol: Ezen én is agyaltam egyébként.... Lesz új púp is, Csergőből megrendeltük. :D Thx Vktr! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dane Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Sziasztok! Találtam egy BC-t vaterán egész kellemes áron: BC Kérdésem az hogy életre lehet-e kelteni ezt egy 98-as F Astra CL-ben különösebb átalakítás nélkül. Illetve ha vannak szükséges módosítások akkor mit kell tenni? :lol: Elkezdtem olvasni a fórumot az elejétől, de egy összefoglaló leírást még nem találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Sziasztok! Találtam egy BC-t vaterán egész kellemes áron: BC Kérdésem az hogy életre lehet-e kelteni ezt egy 98-as F Astra CL-ben különösebb átalakítás nélkül. Illetve ha vannak szükséges módosítások akkor mit kell tenni? :lol: Elkezdtem olvasni a fórumot az elejétől, de egy összefoglaló leírást még nem találtam. Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Sziasztok! Találtam egy BC-t vaterán egész kellemes áron: BC Kérdésem az hogy életre lehet-e kelteni ezt egy 98-as F Astra CL-ben különösebb átalakítás nélkül. Illetve ha vannak szükséges módosítások akkor mit kell tenni? :lol: Elkezdtem olvasni a fórumot az elejétől, de egy összefoglaló leírást még nem találtam. Ha jól emlékszem a GYIK ban van róla leírás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dane Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 spzoli, mrbis köszi szépen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Sziasztok! Találtam egy BC-t vaterán egész kellemes áron: Kérdésem az hogy életre lehet-e kelteni ezt egy 98-as F Astra CL-ben különösebb átalakítás nélkül. Illetve ha vannak szükséges módosítások akkor mit kell tenni? :lol: Elkezdtem olvasni a fórumot az elejétől, de egy összefoglaló leírást még nem találtam. hm. A kijelző önmagában elég kevés. Kell a nagy kék csati hozzá + ablaktörlő bajuszkapcsoló. Szerintem nem 1.4esből való így át kell kódolni. És a kijelzőre az ár sem baráti 8ezerért. Ha 12-13-15 ezrekért szokták vesztegetni KOMPLETTEN. 15ésrt már komplett kábelkorbácsot is adnak. Legalább is mikor haveromnak vittem 15ből meg volt a pakk. + egy komplett gsi, külső-belső, első-hátsó kábelkorbács járt hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 hm. A kijelző önmagában elég kevés. Kell a nagy kék csati hozzá + ablaktörlő bajuszkapcsoló. Szerintem nem 1.4esből való így át kell kódolni. És a kijelzőre az ár sem baráti 8ezerért. Ha 12-13-15 ezrekért szokták vesztegetni KOMPLETTEN. 15ésrt már komplett kábelkorbácsot is adnak. Legalább is mikor haveromnak vittem 15ből meg volt a pakk. + egy komplett gsi, külső-belső, első-hátsó kábelkorbács járt hozzá. Te hány autót szedtél már szét? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Te hány autót szedtél már szét? :lol: Nem értem a kérdést... De nem az én autóim.... voltak. Csak jó helyről vannak a cuccok. :D ennyi. De a utóbbihoz tényleg volt komplett kábel köteg. Az első lámpa csatitól a hátsóig. ezzel együtt van már itthon 3fastra madzagja. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Nem értem a kérdést... De nem az én autóim.... voltak. Csak jó helyről vannak a cuccok. :lol: ennyi. De a utóbbihoz tényleg volt komplett kábel köteg. Az első lámpa csatitól a hátsóig. ezzel együtt van már itthon 3fastra madzagja. :D Külsőbelsőelsőhátsó B) Azért nem mindegyik külön karika... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Külsőbelsőelsőhátsó :lol: Azért nem mindegyik külön karika... :D Ennyire ne nézz márt verébnek, hogy enyivel nem vagyok tisztába, hogy hogy van a kötél a kocsiba. Csak hosszú lett volna leírni. De akkor megteszem. Motortérben lévő majd tűzfalnál eltűnő és ismételten a beltérben a műszerfal alatt előbukkanó. Majd bal küszöb burkolattól és motorvezérlőig közlekedő Kábelkorbács volt a bc-hez. + a bal küszöb burkolattól közlekedő hátrafelé haladó lámpáknál végződő kábel köteg, ami magában foglalja a kasztni csatlakozókat az ajtó nyílásoknál, és az ülések előtt elmenő kábelrengeteget is. B) Így jobb ? :D Lehet nem 100%ban pontos de 90%-ban biztos. :D De lényeg, hogy tényleg minden. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Ennyire ne nézz márt verébnek, hogy enyivel nem vagyok tisztába, hogy hogy van a kötél a kocsiba. Csak hosszú lett volna leírni. De akkor megteszem. Motortérben lévő majd tűzfalnál eltűnő és ismételten a beltérben a műszerfal alatt előbukkanó. Majd bal küszöb burkolattól és motorvezérlőig közlekedő Kábelkorbács volt a bc-hez. + a bal küszöb burkolattól közlekedő hátrafelé haladó lámpáknál végződő kábel köteg, ami magában foglalja a kasztni csatlakozókat az ajtó nyílásoknál, és az ülések előtt elmenő kábelrengeteget is. :lol: Így jobb ? :D Lehet nem 100%ban pontos de 90%-ban biztos. B) De lényeg, hogy tényleg minden. :D Akkor így írjad, mert az ember bemegy a bontóba, és kér egy bal első felső kábelköteget, akkor kiröhögik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Akkor így írjad, mert az ember bemegy a bontóba, és kér egy bal első felső kábelköteget, akkor kiröhögik... Hát az nem az én saram. :lol: Mindenki járjon a dolga után, tudja meg mi van, aztán menjen bontóba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Ha esetleg valakit érdekelne! Opel Astra G, Opel Astra F, Opel Corsa B, Opel Combo I computeres ablaktörlő kar (kormánykapcsoló)! Hátsó ablakmosó funkcióval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Ha esetleg valakit érdekelne! Opel Astra G, Opel Astra F, Opel Corsa B, Opel Combo I computeres ablaktörlő kar (kormánykapcsoló)! Hátsó ablakmosó funkcióval. B-omega KOMBI Potméteres BC-s kar esetleg? <_< Nincs-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Free Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Helló! Olyan bánatom van,minden indításnál kiírja a BC, hogy kopott fékbetét. A fékbetét jó,csak nem jeladós. Nem lehet esetleg ezt kijátszani? Előre is kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Helló! Olyan bánatom van,minden indításnál kiírja a BC, hogy kopott fékbetét. A fékbetét jó,csak nem jeladós. Nem lehet esetleg ezt kijátszani? Előre is kösz! Dehogynem. A kerékjáratban kellene találnod hozzá egy-egy csatlakozót, mindkét oldalon, ami most ezek szerint üres. Rövidre kell zárni a két vezetéket benne, és akkor nem fogja irkálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Előkészítve: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Előkészítve: ... Remek megoldás. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Nekem is be kéne már kötni... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts