fls Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Hali A BC diag lábait hova kötötted? Obd vagy aldl csatlakozód van? Programozni tech1-el lehetne vagy némi info birtokában az epromja tartalmát szerkesztgetni,de erről semmit sem találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Sziasztok! Már lehet, hogy feltettem itt a kérdést, ezesetben bocs, a memóriám... hát szóval nem a legjobb :( Tehát annyi volna a kérdésem, hogy belehet e építeni BC-t az aláírásomban szereplő kocsiba? Nem kell nekem "teljes" BC, egyedül ami kéne, az a fogyasztás kijelzése valamilyen módon, tehát minden, ami a pillanatnyi és állandó fogyasztással kapcsolatos, meg a hátralévő megtehető út, stb. Erre milyen megoldás létezik, és kb milyen összegbe kerül? Ha van itt olyan aki foglalkozik ilyesmivel, beépítés, stb, az is érdekel! Köszöntem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Exian! Ez ügyben keres opel16v-t, ő foglaltoskodik ilyesmivel... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fls Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Sziasztok! ....Nem kell nekem "teljes" BC, egyedül ami kéne, az a fogyasztás kijelzése valamilyen módon, tehát minden, ami a pillanatnyi és állandó fogyasztással kapcsolatos, meg a hátralévő megtehető út, stb.... Köszöntem. Az eredeti BC pont csak ezeket tudja :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Opel16v komputere fogyasztást pont nem mér /túl bonyolult lenne megcsinálni állítólag és nem is lenne pontos/, de sok mást igen. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Opel16v komputere fogyasztást pont nem mér /túl bonyolult lenne megcsinálni állítólag és nem is lenne pontos/, de sok mást igen. :wink: Naja, csak nem a c14nz-be megy bele ez sem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Naja, csak nem a c14nz-be megy bele ez sem. :( De igen :!: Nekem benne van. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 De igen :!: Nekem benne van. :wink: Őőőőő, és miféle mágiával passzítottad bele? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Őőőőő, és miféle mágiával passzítottad bele? :( Gabi segítségével. Mágia nem kellett hozzá. :wink: Kérdezd tőle a részleteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Gabi segítségével. Mágia nem kellett hozzá. :wink: Kérdezd tőle a részleteket. Aha, thx, most csak elteszem az infókat. Most egyelőre csak karban tartom a verdát, inkább a házat újítgatom fel. De érdekel a dolog. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 De igen :!: Nekem benne van. :wink: Meg az X14XE-be is belemegy simán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Látom gyülekeznek az elégedett userek... :( Mindenbe belemegy, csak legyen TID kijelző, és ne dízel legyen! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Látom gyülekeznek az elégedett userek... :lol: Mindenbe belemegy, csak legyen TID kijelző, és ne dízel legyen! :D Na, mesélj. Mit is kell még belehergelni a kocsiba, azaz mibe fájna egy ilyen implantáció? :( Kezd érdekelni. Bár, h mire lenne jó nekem, azt még nem tudom. 20 rugóért kiiratni a pill fogyasztást, nem olyan poen. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Látom gyülekeznek az elégedett userek... :( Ami jó az jó. A frissítésért meg majd jelentkezem, de ahhoz kellene egy szabad hétvége vagy valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Leslie! Nem kell hozzá semmi, csak a TID legyen benne az autóban. :D De fogyasztást nem mér, ismételten mondom. :( Gepard! Majd még egyeztetünk Wolfival is, ő is akar feljönni egy komputerért. Még az is lehet hogy egyszer leugrok felétek, bár egy kompi eladásáért nem valami gazdaságos az omegával. :( Nem lesz kecskeméten tali mostanában? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 Nem lesz kecskeméten tali mostanában? :(Elvileg tervezünk egy egynapos pikniket a Tőserdőben, a helyi csapatnak. De még nem tudunk semmi konkrétumot. Csak azt, hogy szigorúan családos buli lesz, hogy ismerkedjenek az oldalbordák is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 Én is ugornék a BC-ért,de mivel olajkályha nem kompatibilis,így sajna nem lesz! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Hát igen, sajnos nem kompatibilis az olajkályhákhoz. :( Gepard! Majd kitalálunk valamit... Nincs még valaki Kecskeméten, akinek kell ilyen? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Hát igen, sajnos nem kompatibilis az olajkályhákhoz. :( Gepard! Majd kitalálunk valamit... Nincs még valaki Kecskeméten, akinek kell ilyen? :( Keresünk! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Gabi! Ugyan nem board, de talán van köze hozzá.. Olyat nem tudsz, hogy lenullázod nekem a digitműszerfalat, vagy átírod, hogy legalább a tankja 50licis legyen??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Az úgy tudom nem megy ilyen könnyen... Vagyis asszem sehogysem. :( Neked melyik változat van? Km számlálója normál, vagy digi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Az úgy tudom nem megy ilyen könnyen... Vagyis asszem sehogysem. :( Neked melyik változat van? Km számlálója normál, vagy digi? Vectra digitnél nincs számlásos/fordulós részegység. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Na, tehát Vectra digit van benne... :( Én még nem is láttam azóta az autóját belülről. :shock: Azt annyira nem ismerem sajna, de sztem még ha újra is lehet programozni, nincs meg a gyári programja, így nem tudok módosítani benne semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Még két komputernek nincs gazdája! Várom a leendő gazdik jelentkezését! :lol: /bármely Astrába beépíthető, amelyben TID (idő/dátum(RDS)/hőm) kijelző van, és nem dízel/ http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.doc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Neverchange Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Engem érdekelne a computer ha még megvan.Kérdésem az lenne-bár bizti volt róla szó de sajna nincs idöm visszaolvasni-hogy 1.mennyibe kerül, 2.merre vagy helyileg, 3.tudsz-e ajánlani valakit aki beszereli mert én nagyon zöldfülü vagyok ebben a témában.Válaszod elöre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts