bandika Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Ha jól tudom 53 a max. amit kiír, és azért ennyi mert ilyenre csinálták. :excl: értem köszi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Free Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Hali! x18xe computeres astránál,meg tudná mondani valaki ,hogy az óránál mi az a F köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Hali! x18xe computeres astránál,meg tudná mondani valaki ,hogy az óránál mi az a F köszi! Valami hiba van. Lehet pl attól, hogy nem gyári rádiód van bent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Hali! x18xe computeres astránál,meg tudná mondani valaki ,hogy az óránál mi az a F köszi! Ilyenre gondolsz? Ha igen, akkor ez a kijelzővel kapcsolatos hibakód, pölö a külső hőmérséket szenzor hibája. A képen a hibakód kezdete látszik F12. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Ilyenre gondolsz? http://pics.coldline.hu/pics/135307-20101210-h4rLw2.jpg Ha igen, akkor ez a kijelzővel kapcsolatos hibakód, pölö a külső hőmérséket szenzor hibája. A képen a hibakód kezdete látszik F12. Nem ilyenre gondol, mert a TID nem jelzi egy F betűvel ha hiba van, a MID igen az óra alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Free Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Ilyenre gondolsz? http://pics.coldline.hu/pics/135307-20101210-h4rLw2.jpg Ha igen, akkor ez a kijelzővel kapcsolatos hibakód, pölö a külső hőmérséket szenzor hibája. A képen a hibakód kezdete látszik F12. Nem nekem többsoros kijelzőm van,külön van az óra, és az idő mellet van egy F Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Nem nekem többsoros kijelzőm van,külön van az óra, és az idő mellet van egy F Mivel nekem olyanom van, ezért válaszoltam már, csak úgy látom elkerülte a figyelmed. Másrészt kerüld a képek idézését. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Nem nekem többsoros kijelzőm van,külön van az óra, és az idő mellet van egy F Aha, akkor majd Day segít, mert nekem sima TID-em van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Aha, akkor majd Day segít, mert nekem sima TID-em van. :lol: Jéééé. Most jöttél rá, hogy nem TID? :D Én már az elején tudtam, de azért kellett kettő felesleges hsz-t csinálni. :) Ha lenne MID-ed, tudnád, hogy arról van szó, mert csak annál van F jelzés hiba esetén, TID-nél nincs. De azért válaszolni kellett megint feleslegesen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Free Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Bocs még újonc vok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Bocs még újonc vok :lol: De még mindig nem válaszoltál: gyári rádiód van vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Free Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 De még mindig nem válaszoltál: gyári rádiód van vagy nem? nem gyári de egy szót sem értetem az egészből,de nem akartam visszakérdezni,hogy ne legyen felesleges mitoménmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 nem gyári de egy szót sem értetem az egészből,de nem akartam visszakérdezni,hogy ne legyen felesleges mitoménmi Akkor szerintem azért anyázik a kijelző, mert nem tud kommunikálni a rádióval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Jéééé. Most jöttél rá, hogy nem TID? :D Én már az elején tudtam, de azért kellett kettő felesleges hsz-t csinálni. :) Ha lenne MID-ed, tudnád, hogy arról van szó, mert csak annál van F jelzés hiba esetén, TID-nél nincs. De azért válaszolni kellett megint feleslegesen. :lol: De nem akkora tragédia ugye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Free Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Akkor szerintem azért anyázik a kijelző, mert nem tud kommunikálni a rádióval. kössszzz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Akkor szerintem azért anyázik a kijelző, mert nem tud kommunikálni a rádióval. Nem vagyok benne biztos. Az 1.8-ban sem gyári volt a rádió, mégsem böfögött miatta a bc. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Nem vagyok benne biztos. Az 1.8-ban sem gyári volt a rádió, mégsem böfögött miatta a bc. :lol: Nekem is van BC a kocsimban, és nincs benne gyári rádió. Nem szól érte a BC. Az F et nálam akkor írja ki, ha nincs rádugva a km órám. (Ha jól tudom onnan veszi a jeleket, útszakaszjeladótól + benzinszint) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Nekem is van BC a kocsimban, és nincs benne gyári rádió. Nem szól érte a BC. Az F et nálam akkor írja ki, ha nincs rádugva a km órám. (Ha jól tudom onnan veszi a jeleket, útszakaszjeladótól + benzinszint) Gondolom olyan kód lett beírva a BC-nek, hogy ne keresse a rádiót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Gondolom olyan kód lett beírva a BC-nek, hogy ne keresse a rádiót. 01 es kód van azt hiszem a BC ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 01 es kód van azt hiszem a BC ben. Akkor stimmel, az rádiós kód. 22 kéne a rádió nélküli módhoz, vagy 46 a rádió nélküli és angol nyelvű üzemmódhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Akkor stimmel, az rádiós kód. 22 kéne a rádió nélküli módhoz, vagy 46 a rádió nélküli és angol nyelvű üzemmódhoz. De nekem nem gyári rádióm van és nem is ír ki hibát + nem üres mint ahogy szokott lenni a BC ben a felső csík sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 De nekem nem gyári rádióm van és nem is ír ki hibát + nem üres mint ahogy szokott lenni a BC ben a felső csík sem. Gondolom ki van csípve az a madzag, amit ki kell TID esetén, hogy legyen dátum kijelzés, ne sötétség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Gondolom ki van csípve az a madzag, amit ki kell TID esetén, hogy legyen dátum kijelzés, ne sötétség. Hát nem tudom. Én nem csíptem ki semmit az biztos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zszilagyi Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Üdv hozzáértők! Nemrégiben vettem egy '93-as F Astra Caravan-t. A BC folyamatosan hibát jelez a hűtőfolyadék szintjénél, és a hatótávra is nagyobbnál nagyobb hülyeségeket ír ki. A fogyasztási adatok akár helyesek is lehetnek, de a hatótávolság álló helyzetben rövid idő alatt 20km és 999km között változott. Mi lehet a hiba oka? kontakthiba esetleg? Vagy rossz felé tapogatózom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Üdv hozzáértők! Nemrégiben vettem egy '93-as F Astra Caravan-t. A BC folyamatosan hibát jelez a hűtőfolyadék szintjénél, és a hatótávra is nagyobbnál nagyobb hülyeségeket ír ki. A fogyasztási adatok akár helyesek is lehetnek, de a hatótávolság álló helyzetben rövid idő alatt 20km és 999km között változott. Mi lehet a hiba oka? kontakthiba esetleg? Vagy rossz felé tapogatózom? a hűtőfolyadékot nekem is rendszeresen irja,bedöglött a jeladó,a hatótávolságot meg szerintem pillanatnyi fogyasztásból számolja,tán azért a nagy különbség,szerintem.de ha nincs igazam azért ne kövezzetek meg érte!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts