Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Board Computer

PetiGSI

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Aha, akkor majd Day segít, mert nekem sima TID-em van. :lol:

Jéééé. Most jöttél rá, hogy nem TID? :D Én már az elején tudtam, de azért kellett kettő felesleges hsz-t csinálni. :) Ha lenne MID-ed, tudnád, hogy arról van szó, mert csak annál van F jelzés hiba esetén, TID-nél nincs. De azért válaszolni kellett megint feleslegesen. :lol:

Megosztás:

Jéééé. Most jöttél rá, hogy nem TID? :D Én már az elején tudtam, de azért kellett kettő felesleges hsz-t csinálni. :) Ha lenne MID-ed, tudnád, hogy arról van szó, mert csak annál van F jelzés hiba esetén, TID-nél nincs. De azért válaszolni kellett megint feleslegesen. :lol:

De nem akkora tragédia ugye? :lol:

Megosztás:

Nem vagyok benne biztos. Az 1.8-ban sem gyári volt a rádió, mégsem böfögött miatta a bc. :lol:

Nekem is van BC a kocsimban, és nincs benne gyári rádió. Nem szól érte a BC.

Az F et nálam akkor írja ki, ha nincs rádugva a km órám. (Ha jól tudom onnan veszi a jeleket, útszakaszjeladótól + benzinszint)

Megosztás:

Nekem is van BC a kocsimban, és nincs benne gyári rádió. Nem szól érte a BC.

Az F et nálam akkor írja ki, ha nincs rádugva a km órám. (Ha jól tudom onnan veszi a jeleket, útszakaszjeladótól + benzinszint)

Gondolom olyan kód lett beírva a BC-nek, hogy ne keresse a rádiót.

Megosztás:

• 3 weeks later...

Üdv hozzáértők!

Nemrégiben vettem egy '93-as F Astra Caravan-t. A BC folyamatosan hibát jelez a hűtőfolyadék szintjénél, és a hatótávra is nagyobbnál nagyobb hülyeségeket ír ki. A fogyasztási adatok akár helyesek is lehetnek, de a hatótávolság álló helyzetben rövid idő alatt 20km és 999km között változott. Mi lehet a hiba oka? kontakthiba esetleg? Vagy rossz felé tapogatózom?

Megosztás:

Üdv hozzáértők!

Nemrégiben vettem egy '93-as F Astra Caravan-t. A BC folyamatosan hibát jelez a hűtőfolyadék szintjénél, és a hatótávra is nagyobbnál nagyobb hülyeségeket ír ki. A fogyasztási adatok akár helyesek is lehetnek, de a hatótávolság álló helyzetben rövid idő alatt 20km és 999km között változott. Mi lehet a hiba oka? kontakthiba esetleg? Vagy rossz felé tapogatózom?

a hűtőfolyadékot nekem is rendszeresen irja,bedöglött a jeladó,a hatótávolságot meg szerintem pillanatnyi fogyasztásból számolja,tán azért a nagy különbség,szerintem.de ha nincs igazam azért ne kövezzetek meg érte!!!!!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.