janoo16 Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 az opelinfos.de oldalon megvannak a kódok, csak nekem valamiért nem nyílik meg az az oldal. meg van letöltve, feltettem nyetre, IDE de eszerint nem találok 16XEL, angol, metrikus, rádió-kijelzéses, 16k-s kódot :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy mitől írja a ki a BC hogy abblendlicht rücklicht amikor minden izzó világít? a féklámpa, a tompított, a helyzetjelzők biztos hogy jók. Ráadom a gyújtást és helyzetjelzőre kapcsolok akkor nem írja ki. Amint elkapcsolom a tompított lámpát már írja is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 meg van letöltve, feltettem nyetre, ide: http://ms.sapientia.ro/~bbb/mid.pdf de eszerint nem találok 16XEL, angol, metrikus, rádió-kijelzéses, 16k-s kódot :excl: Mert ez a legrégebbi, van ott ennél frissebb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 meg van letöltve, feltettem nyetre, ide: http://ms.sapientia.ro/~bbb/mid.pdf de eszerint nem találok 16XEL, angol, metrikus, rádió-kijelzéses, 16k-s kódot :( Elvileg az összes 1.4-től az összes 1.6-oson át az 1.8 8 szelepesig (C18NZ) ugyanazt az oszlopot kell nézni. C18XE-től változik az egész, akkor már másik oszlopot kell nézni. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy mitől írja a ki a BC hogy abblendlicht rücklicht amikor minden izzó világít? a féklámpa, a tompított, a helyzetjelzők biztos hogy jók. Ráadom a gyújtást és helyzetjelzőre kapcsolok akkor nem írja ki. Amint elkapcsolom a tompított lámpát már írja is. Elöl milyen izzók vannak? A normál 55/60W-osak, vagy xenon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Elöl milyen izzók vannak? A normál 55/60W-osak, vagy xenon? Xenon volt, de most normál H1 es 55W os van benne. Mind a kettőnél kiírta a hibát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy mitől írja a ki a BC hogy abblendlicht rücklicht amikor minden izzó világít? a féklámpa, a tompított, a helyzetjelzők biztos hogy jók. Ráadom a gyújtást és helyzetjelzőre kapcsolok akkor nem írja ki. Amint elkapcsolom a tompított lámpát már írja is. Nézd át a vezetékezést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Nézd át a vezetékezést. A forrasztások is tökéletesek. Néztem már. De ha valamelyik rossz is lenne akkor nem világítanának az izzók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 A forrasztások is tökéletesek. Néztem már. De ha valamelyik rossz is lenne akkor nem világítanának az izzók. Jogos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 A forrasztások is tökéletesek. Néztem már. De ha valamelyik rossz is lenne akkor nem világítanának az izzók. 2 külön szálat vittél a féklámpáknak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Xenon volt, de most normál H1 es 55W os van benne. Mind a kettőnél kiírta a hibát. Angel Eye? Nekem az FK Angel a bal oldali lámpavezetékről veszi az áramot a jobboshoz is, tehát a gyári jobbos lámpacsati üresen liffeg a motortérben -> hibaüzenet. Ha lesz időm, átkötöm a CC-t az Angel vezetékeire. Nem lehet nálad is ez a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 meg van letöltve, feltettem nyetre, IDE de eszerint nem találok 16XEL, angol, metrikus, rádió-kijelzéses, 16k-s kódot :excl: A Tiédhez 109-es kód kell, ha van gyári rádiód, vagy 111-es, ha nem gyári a rádiód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 A Tiédhez 109-es kód kell, ha van gyári rádiód, vagy 111-es, ha nem gyári a rádiód. FPepe! Vectrához nincs valami hasonló táblázat? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 A Tiédhez 109-es kód kell, ha van gyári rádiód, vagy 111-es, ha nem gyári a rádiód. jónak tűnik, köszi, fel fogom próbálni most feltámadt az Opel-infos.de ... http://www.opel-infos.de/zusatz/downloads.html ami itt van, az a legfrissebb táblázat végűl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 jónak tűnik, köszi, fel fogom próbálni most feltámadt az Opel-infos.de ... http://www.opel-infos.de/zusatz/downloads.html ami itt van, az a legfrissebb táblázat végűl? Igen, ma reggel onnan néztem meg én is (melóhelyről, itthonról nem megy azóta sem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 jónak tűnik, köszi, fel fogom próbálni http://www.opel-infos.de/zusatz/downloads.html ...és ez megoldotta az én kérdésemet is... de mi az az automat LWR? A másik amit nem értek, hogy a Vectránál szó sincs nyelvválasztási opcióról a MID esetében! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 2 külön szálat vittél a féklámpáknak? Gyári helyére kötöttem be a cc t. Egy szála féklámpa kapcsolóhoz, 1-1 szál az izzóhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Angel Eye? Nekem az FK Angel a bal oldali lámpavezetékről veszi az áramot a jobboshoz is, tehát a gyári jobbos lámpacsati üresen liffeg a motortérben -> hibaüzenet. Ha lesz időm, átkötöm a CC-t az Angel vezetékeire. Nem lehet nálad is ez a gond? Nekem sonar lámpám van, ott külön van a két oldal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Mutatja még az esetleges kijelzővel kapcsolatos hibakódokat, pölö a külső hőmérő hibáját is. Ez itt pölö egy hibakód kezdete, vagy vége pillanat: http://pics.coldline.hu/pics/116853-20101102-J7zadX.jpg Én is ott tartom a Tescos kocsiba való százast:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Kipróbáltam a 2 gombos dolgot :excl: 7 km/h-val többet mutat az óra. De elötte kiírt nekem 2 hibát. Valaki megtudná mondani, hogy melyik hiba mit jelent? A keresőt próbáltam használni, de reménytelen. Beírtam neki, hogy 95 hibakód, erre hibaüzinek kidobta, hogy a kereséshez minimum 3 karaktert kell beírni... Szóval ezt írta nekem hibaként az F után: 12,95 Nem mindegy milyen sebességgel mész. Százalékosan csal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Nekem sonar lámpám van, ott külön van a két oldal. Akkor passz, bekötésben lesz a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Nekem sonar lámpám van, ott külön van a két oldal. És nem próbáltad egyszerűen ellapozni a bajuszkapcsoló gombjával, akkor is visszajön a hibajelzés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 És nem próbáltad egyszerűen ellapozni a bajuszkapcsoló gombjával, akkor is visszajön a hibajelzés? Resetelem a hibakódot, akkor is ott figyel a check felirat és x idő múlva magától bedobja megint a hibát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Hali!! Nem tudja valaki ha sebességet mérek a kijelzőn a két gombbal,akkor miért nem ír 54 km/h többet :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Hali!! Nem tudja valaki ha sebességet mérek a kijelzőn a két gombbal,akkor miért nem ír 54 km/h többet :( Ha jól tudom 53 a max. amit kiír, és azért ennyi mert ilyenre csinálták. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts