Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Board Computer

PetiGSI

Recommended Posts

Sziasztok.

Nem tudja valaki, hogy mitől írja a ki a BC hogy abblendlicht rücklicht amikor minden izzó világít?

a féklámpa, a tompított, a helyzetjelzők biztos hogy jók.

Ráadom a gyújtást és helyzetjelzőre kapcsolok akkor nem írja ki. Amint elkapcsolom a tompított lámpát már írja is.

Megosztás:

meg van letöltve, feltettem nyetre, ide: http://ms.sapientia.ro/~bbb/mid.pdf

de eszerint nem találok 16XEL, angol, metrikus, rádió-kijelzéses, 16k-s kódot :(

Elvileg az összes 1.4-től az összes 1.6-oson át az 1.8 8 szelepesig (C18NZ) ugyanazt az oszlopot kell nézni. C18XE-től változik az egész, akkor már másik oszlopot kell nézni. :excl:

Megosztás:

Sziasztok.

Nem tudja valaki, hogy mitől írja a ki a BC hogy abblendlicht rücklicht amikor minden izzó világít?

Ráadom a gyújtást és helyzetjelzőre kapcsolok akkor nem írja ki. Amint elkapcsolom a tompított lámpát már írja is.

Elöl milyen izzók vannak? A normál 55/60W-osak, vagy xenon?

Megosztás:

Sziasztok.

Nézd át a vezetékezést.

Megosztás:

Xenon volt, de most normál H1 es 55W os van benne.

Mind a kettőnél kiírta a hibát.

Angel Eye? Nekem az FK Angel a bal oldali lámpavezetékről veszi az áramot a jobboshoz is, tehát a gyári jobbos lámpacsati üresen liffeg a motortérben -> hibaüzenet. Ha lesz időm, átkötöm a CC-t az Angel vezetékeire. Nem lehet nálad is ez a gond?

Megosztás:

Angel Eye? Nekem az FK Angel a bal oldali lámpavezetékről veszi az áramot a jobboshoz is, tehát a gyári jobbos lámpacsati üresen liffeg a motortérben -> hibaüzenet. Ha lesz időm, átkötöm a CC-t az Angel vezetékeire. Nem lehet nálad is ez a gond?

Nekem sonar lámpám van, ott külön van a két oldal.

Megosztás:

Kipróbáltam a 2 gombos dolgot :excl:

7 km/h-val többet mutat az óra.

De elötte kiírt nekem 2 hibát. Valaki megtudná mondani, hogy melyik hiba mit jelent? A keresőt próbáltam használni, de reménytelen. Beírtam neki, hogy 95 hibakód, erre hibaüzinek kidobta, hogy a kereséshez minimum 3 karaktert kell beírni...

Szóval ezt írta nekem hibaként az F után: 12,95

Nem mindegy milyen sebességgel mész. Százalékosan csal.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.