yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Akk szerintem hagyom én is a francba az olajszenzort. Ablakmosó + hűtőfoly. szenzor ügyben meg még tárgyalok. <_< (6000 lenne a két szenzor) LOL annyiért én kikötöm neked az enyémet kábelestől. Én 10ezerér vettem a pakkot. Műszerfal alatti FULL kábelköteggel Kapcsoló, bc, kábel köteg, Chek Controll, ablakmosó jeladó, hűtőjeladó. 10E HUF. 6ezret ne adj érte. Az ablak mosó csak tartállyal együtt jó, max kivágod a tiedét...... A hűtővíz meg valszeg kuka mert ha az úszója szét van málva akkor cseszheted és ha nem jó a kupak akkor meg fel fog forrni a vized. 3ezret ér a 2KB de még annyit se. De akkor inkább a hűtő vizest vedd meg újonnan. Ja és mindenhez meg volt a kábel és a csati. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Mondjuk a CC része eléggé hidegen hagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Mondjuk a CC része eléggé hidegen hagy. Én sem kötöttem be. De van. Tényleg, ocsó pézé viheti valaki. Meg neked úgy is kiabálna az első lámpáidra sztem. A xenon miatt gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Én sem kötöttem be. De van. Tényleg, ocsó pézé viheti valaki. Meg neked úgy is kiabálna az első lámpáidra sztem. A xenon miatt gondolom. Ez lehet. Viszont programozni majd nem kell elmennem, csak be kell kötni újra a fogyit, meg most, hogy már adott az olajat, meg a vizet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 LOL annyiért én kikötöm neked az enyémet kábelestől. Én 10ezerér vettem a pakkot. Műszerfal alatti FULL kábelköteggel Kapcsoló, bc, kábel köteg, Chek Controll, ablakmosó jeladó, hűtőjeladó. 10E HUF. 6ezret ne adj érte. Az ablak mosó csak tartállyal együtt jó, max kivágod a tiedét...... A hűtővíz meg valszeg kuka mert ha az úszója szét van málva akkor cseszheted és ha nem jó a kupak akkor meg fel fog forrni a vized. 3ezret ér a 2KB de még annyit se. De akkor inkább a hűtő vizest vedd meg újonnan. Ja és mindenhez meg volt a kábel és a csati. Hát nemtom. mondjuk szeretnék ilyeneket beszerezni a kocsimhoz. Hűtőszenzort hol lehet beszerezni? Vagy megveszem a tied! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ez lehet. Viszont programozni majd nem kell elmennem, csak be kell kötni újra a fogyit, meg most, hogy már adott az olajat, meg a vizet. Mer mi van vele? Hogy újra kötöd azt jó lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Mer mi van vele? Hogy újra kötöd azt jó lesz? Cseréltem computert. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Hát nemtom. mondjuk szeretnék ilyeneket beszerezni a kocsimhoz. Hűtőszenzort hol lehet beszerezni? Vagy megveszem a tied! <_< Á én nem adom el. :wacko: csak vicc volt. Nem tom bemész vagy autósboltba vagy szalonba és meg mondod hogy kell neked kiegyenlítő tartályra kupak ami jeladós. Boltba is és szalonba is drága lesz valszeg. De legalább új és jól fog működni. De azzal se veszítesz semmit ha ezeket sem kötöd be. Én is csak azért tettem be mert unatkoztam. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Cseréltem computert. <_< C20xe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 C20xe? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 <_< Mi van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Mi van? Ez azt jelenti, hogy "igen, egyértelmű, logikus, alap, természetes". <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ez azt jelenti, hogy "igen, egyértelmű, logikus, alap, természetes". :( Inkább kötnéd már be.... :wacko: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Ez azt jelenti, hogy "igen, egyértelmű, logikus, alap, természetes". <_< Étem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Inkább kötnéd már be.... :wacko: <_< Gyere le b+ és bekötöm, meg belekötök bármibe amibe akarod. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Gyere le b+ és bekötöm, meg belekötök bármibe amibe akarod. <_< Mi van kicsibeton? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Mi van kicsibeton? <_< Tudom ám, hogy nekem céloztad a hozzászólást, hogy már be kéne kötni újra a cuccokat. :wacko: Hiányzik a kényelem, kistáska? :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
schilence Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Na most én is amikor kötöttem be akkor a vezérlőre menő szálat nem jó helyre kötöttem. Nem volt nekem benn az a sál ami kellett volna. ÉS rosz helyre tettem. Akkor nekem is mutogatott fantasztikus dolgokat a pillanatnyira. De utána megnéztem rajzon hogy hogy van és át tettem a jó helyre onnantól kezdve jól mutat és nem programoztattam. Tehát nézd meg a kötéseknél. Ismétlem nekem nem volt benn az a szál amire rá kellett volna kötni. Tuti jól van kötve, de délután megnézem a kódját azért, csak vissza kell szerezzem az autót. Még egy ide nem illő kérdés, ha lehet persze... C20XE gázadásra megtorpan, ránt egy nagyot és csak aztán indul meg. Erre van tipp, hogy mitől lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Tuti jól van kötve, de délután megnézem a kódját azért, csak vissza kell szerezzem az autót. Még egy ide nem illő kérdés, ha lehet persze... C20XE gázadásra megtorpan, ránt egy nagyot és csak aztán indul meg. Erre van tipp, hogy mitől lehet? Lambda, légtömegmérő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
schilence Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Lambda, légtömegmérő... lambda már ki lett cserélve, légtömegmérőt próbáltunk másikat, ami tuti jó, de azzal is ugyanez a helyzet. ma vannak az injektorok tisztításon, még az volt a tipp, hogy azok vannak elkoszolódva esetleg Link to comment Megosztás: More sharing options...
schilence Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Pl nekem is régi útszakaszjeladóhoz (8982 es) van beállítva a BC és a kocsimban (16665 ös) cucc van. Nekem is valótlan értékeket mutat. Megnéztem 8982-es van a BC. Mi a teendő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Megnéztem 8982-es van a BC. Mi a teendő? Tehát nálad szerintem a régebbi útszakaszjeladó van beállítva. Meg kellene nézni a programkódot is, mert ez amit írtál az impulzusszám. Ugyan úgy kell megnézni, mint ezt. Az első képernyőn a bal alsó szám lesz az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
schilence Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Tehát nálad szerintem a régebbi útszakaszjeladó van beállítva. Meg kellene nézni a programkódot is, mert ez amit írtál az impulzusszám. Ugyan úgy kell megnézni, mint ezt. Az első képernyőn a bal alsó szám lesz az. [/q az első "oldalon" a felső sorban 10 szünet 15 balra lent pedig egy A mellette egy négyzet. Utána vált a 8982-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 az első "oldalon" a felső sorban 10 szünet 15 balra lent pedig egy A mellette egy négyzet. Utána vált a 8982-re. Akkor szerintem a te BC d c14nz, c14se, c16se, c16nz, c18nz motorokhoz van beállítva, ami német nyelvű és ami kiírja a rádió cuccait (gyári rádiónál) Egyébként nálam is erre van beállítva. Motor még stimmelne is csak a 8982 es impulzusszám nem, így nálam is rossz értékeket mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
schilence Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Akkor szerintem a te BC d c14nz, c14se, c16se, c16nz, c18nz motorokhoz van beállítva, ami német nyelvű és ami kiírja a rádió cuccait (gyári rádiónál) Egyébként nálam is erre van beállítva. Motor még stimmelne is csak a 8982 es impulzusszám nem, így nálam is rossz értékeket mutat. Akkor most mit tudok csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts