hening Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Na vazze, reggelre meggyógyult. Lehet vmi kh volt. Vagy csak megijedt, hogy megint szétszedem. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
maci 1 Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Sziasztok. Segitséget szeretnék kérni. Opel omega A caravánom van c20ne. Nem volt benne board computer,de a csatlakozója kivolt épitve az óra helyén.Vettem egy computert bele ,de csak a műszert, csak a fogyasztást mutatja,mert nincs hozzá kapcsoló.Kérdezném,hogy a kapcsolónak is ki van-e vezetékelve a helye?Hova lehetne betenni a kapcsolóját?Lehet-e szerezni?Én úgy tudom,hogy a kézifék mellett volna a helye ,legalábbis ezt hallottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Sziasztok. Segitséget szeretnék kérni. Opel omega A caravánom van c20ne. Nem volt benne board computer,de a csatlakozója kivolt épitve az óra helyén.Vettem egy computert bele ,de csak a műszert, csak a fogyasztást mutatja,mert nincs hozzá kapcsoló.Kérdezném,hogy a kapcsolónak is ki van-e vezetékelve a helye?Hova lehetne betenni a kapcsolóját?Lehet-e szerezni?Én úgy tudom,hogy a kézifék mellett volna a helye ,legalábbis ezt hallottam. Erre talán az omisok tudnának válaszolni. Miért nem ott kérdezed meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Lehet, hogy hnap át tudom programoztatni a BC-t. Szerintetek melyik motor befecskednezési rendszere/útjeladója áll legközelebb az X14XE-hez? C18XE? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Lehet, hogy hnap át tudom programoztatni a BC-t. Szerintetek melyik motor befecskednezési rendszere/útjeladója áll legközelebb az X14XE-hez? C18XE? x16xe(l) miért nem jó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Lehet, hogy hnap át tudom programoztatni a BC-t. Szerintetek melyik motor befecskednezési rendszere/útjeladója áll legközelebb az X14XE-hez? C18XE? X16XEL talán. 82 vagy 95 kódindex, rádiótól függően. Most milyenre van állítva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Sajnos ezzel a 95össel csal ennyit. Mondjuk legalább a szorzó fix, tehát mindig ua. csal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Ma kipróbáltuk a 072-es kódot, de irreális értékeket mutatott, úgyhogy marad a 095, meg a fejszámolás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Ma kipróbáltuk a 072-es kódot, de irreális értékeket mutatott, úgyhogy marad a 095, meg a fejszámolás. :) 1,6 8 szelepesben és 1,6 16 szelepesben is láttam már gyárilag BC-t, de 1,4-ben még nem. Gondolom ez lehet az oka, hogy nem ilyenhez készült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 1,6 8 szelepesben és 1,6 16 szelepesben is láttam már gyárilag BC-t, de 1,4-ben még nem. Gondolom ez lehet az oka, hogy nem ilyenhez készült. Tuti, de elég könnyen feladták, mert csak 1,17-el kell megszorozni és kész is a pontos fogyasztás. Ennyi lett volna az X14XE-sítés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Nagy köszönet Karcsinak a mai szerelésért! Bent van a CC is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Nagy köszönet Karcsinak a mai szerelésért! Bent van a CC is! :) Nem értelek én Titeket. Mikor anno én a BC-vel együtt beraktam a CC-t is, mindenki csak azzal jött, hogy felesleges, ő ugyan nem vacakol vele. Most meg sorra rakjátok be, utólag... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Nem értelek én Titeket. Mikor anno én a BC-vel együtt beraktam a CC-t is, mindenki csak azzal jött, hogy felesleges, ő ugyan nem vacakol vele. Most meg sorra rakjátok be, utólag... :) Én nem fogom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Nem értelek én Titeket. Mikor anno én a BC-vel együtt beraktam a CC-t is, mindenki csak azzal jött, hogy felesleges, ő ugyan nem vacakol vele. Most meg sorra rakjátok be, utólag... :) Én sem értem, hogy mikor elkezdett foglalkoztatni a dolog, rájöttem, hogy berakható bármelyik astrába, vettem egy mid-et, bekötöttem és üzemelt pöngén, aztán sorra vettétek meg és kötöttétek be. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Én sem értem, hogy mikor elkezdett foglalkoztatni a dolog, rájöttem, hogy berakható bármelyik astrába, vettem egy mid-et, bekötöttem és üzemelt pöngén, aztán sorra vettétek meg és kötöttétek be. :) ;) De programozást én intéztem el először. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 De programozást én intéztem el először. :D Mindent nekem kell megcsinálni? ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Én sem értem, hogy mikor elkezdett foglalkoztatni a dolog, rájöttem, hogy berakható bármelyik astrába, vettem egy mid-et, bekötöttem és üzemelt pöngén, aztán sorra vettétek meg és kötöttétek be. :) :D Nekem előbb volt BC-m, csak nem ez a gyári, hanem Gabi-féle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Nekem előbb volt BC-m, csak nem ez a gyári, hanem Gabi-féle. A dizájn miatt akartam MID-t és ugye az volt a cél először, hogy alap adatokat írja (ídő, hőmérséklet, rádió), aztán jött az Isteni szikra, hogy lessünk meg egy rajzot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Nagy köszönet Karcsinak a mai szerelésért! Bent van a CC is! :) Nincs mit. Nagyon szívesen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Nem értelek én Titeket. Mikor anno én a BC-vel együtt beraktam a CC-t is, mindenki csak azzal jött, hogy felesleges, ő ugyan nem vacakol vele. Most meg sorra rakjátok be, utólag... :) Gergőnek meg volt a CC is, csak időhiány miatt most pótoltuk a beszerelést. Nekem nem volt meg, de rájöttem, hogy "jójaz". :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Nekem előbb volt BC-m, csak nem ez a gyári, hanem Gabi-féle. Nekem úgy szintén! Tényleg vkinek egy eladó Gabi féle BC? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Mi az a CC? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Mi az a CC? Check Control...a BC azon alegysége, amely felügyeli az izzókat és ha kiég egy, figyelmeztet. Kis fekete doboz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Check Control...a BC azon alegysége, amely felügyeli az izzókat és ha kiég egy, figyelmeztet. Kis fekete boroz. Akarod mondani Doboz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Akarod mondani Doboz? :) Egyetemista... alkesz, mindig ezen jár az esze. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts