daykiller Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 majd az enyémnél rá kell nézni az átlagfogyira, mert hiába nullázom le, 3mp múlva már 38.9en van és ott is marad :lol: Enyém is ilyen. Programoztatni kell. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Enyém is ilyen. Programoztatni kell. :) gondolod, h csak ennyi a baja? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 gondolod, h csak ennyi a baja? :lol: Igen. Karcsinál is ez volt, meg szerintem mindenkinél, akinek még nem volt beprogramozva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Igen. Karcsinál is ez volt, meg szerintem mindenkinél, akinek még nem volt beprogramozva. akkor majd megejtjük, talán pénteken :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Ja nálam is ez volt, azóta nem ír ekkora hülyeségeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 akkor majd megejtjük, talán pénteken :lol: De programozás előtt a diag csati vezetéket kösd át!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 De programozás előtt a diag csati vezetéket kösd át!!! doh, télleg...vagy próbáljuk ki megöli-e a tech2t? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Inkább írd meg, hogy Neked milyen van és az alapján könnyebb. Az enyémhez úgy néz ki, hogy mégse jó az adapter, mert nem támogatott típus.... :lol: :) még nem vettem fejet, és akkor ezt is beleírom a listába, hogy ezt is tudja ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Ha nem veszek hozzá olyan gombos bajuszkapcsolót, akkor a rajtalévő gombokkal elő tudom hozni az adatokat, vagy mindenképpen kell a gombos bajuszkapcsoló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Ha nem veszek hozzá olyan gombos bajuszkapcsolót, akkor a rajtalévő gombokkal elő tudom hozni az adatokat, vagy mindenképpen kell a gombos bajuszkapcsoló? Csak bajuszkapcsolóval váltogatható a menü. Vagy ha nagyon nem akarsz venni, akkor az is megteszi, hogy kivezeted a 2 gombhoz tartozó vezetéket, és ha menüt akarsz váltani vagy nullázni, akkor az ahhoz tartozó vezetéket egy pillanatra letesteled. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Csak bajuszkapcsolóval váltogatható a menü. Vagy ha nagyon nem akarsz venni, akkor az is megteszi, hogy kivezeted a 2 gombhoz tartozó vezetéket, és ha menüt akarsz váltani vagy nullázni, akkor az ahhoz tartozó vezetéket egy pillanatra letesteled. Jaj nem ennyire nem akarok nem venni :lol: Akkor keresek azt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Jaj nem ennyire nem akarok nem venni :lol: Akkor keresek azt is. Jó az omega kombi, vagy a vectra kombi, esetleg hatchback. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Jó az omega kombi, vagy a vectra kombi, esetleg hatchback. És akkor már nem árt párban, hogy ne legyen akkora eltérés, a méret miatt, meg abban van poti is igaz? Már csak arra várok, hogy németnyelvű legyen, nem szeretnék olasznyelvűt pl :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 És akkor már nem árt párban, hogy ne legyen akkora eltérés, a méret miatt, meg abban van poti is igaz? Már csak arra várok, hogy németnyelvű legyen, nem szeretnék olasznyelvűt pl :lol: http://www.vatera.hu/opel_omega_zafira_ast..._163849964.html http://www.vatera.hu/opel_vectra_b_kombi_a..._164355724.html A nyelv nem mindegy? Úgyis fel kell programoztatnod, akkor meg már olyan nyelvűre csináltatod, amilyenre szeretnéd. Én nem cseréltem a másikat, abból csak a tempomatos a nagyobb, nem csak potis van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 http://www.vatera.hu/opel_omega_zafira_ast..._163849964.html http://www.vatera.hu/opel_vectra_b_kombi_a..._164355724.html A nyelv nem mindegy? Úgyis fel kell programoztatnod, akkor meg már olyan nyelvűre csináltatod, amilyenre szeretnéd. Én nem cseréltem a másikat, abból csak a tempomatos a nagyobb, nem csak potis van. Én nem értek hozzá, de a topic elején olvastam, hogy nem minden bcre lehet akármit felprogramozni, meg a nyelvet se mindegyiken, ez hogy van akkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Én nem értek hozzá, de a topic elején olvastam, hogy nem minden bcre lehet akármit felprogramozni, meg a nyelvet se mindegyiken, ez hogy van akkor? Régebben ebben a topicban leírta vki, hogy melyik számú BC-ben milyen nyelvek vannak benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Német mindegyikben biztosan van. Szerintem az a legkorrektebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Kész a CC kábelkötege. Csak elég xar idő van, így hát nem ma szerelem be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Kész a CC kábelkötege. Csak elég xar idő van, így hát nem ma szerelem be. Unatkoztál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Unatkoztál? :) Kicsit. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Pedig már akartalak hívni, hogy hogy áll a hekkelés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Kicsit. :lol: :) Meg tudnád mondani, hogy melyik vezetékek mennek a bc-be? 2szál ha jól tudom. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Meg tudnád mondani, hogy melyik vezetékek mennek a bc-be? 2szál ha jól tudom. Előre is köszi. 3. A CC 1-es pinjéről a BC 1-esre, fehér/zöld. CC 12->BC 4, fekete/sárga. CC 2-> BC 26, fekete/sárga. De itt magad is megnézheted. a 6. oldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Pedig már akartalak hívni, hogy hogy áll a hekkelés. Sehogy. Itthon ülök, mert xar az idő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Na ma kiszámoltam a fogyasztást:8,6; a bord szerint 7,4, lehet vhogy korrigálni? Diag menü? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts