invictus Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Miért cseréltétek vissza? Korrekt fogyasztás! Mert az övé az enyémben, az enyém az övében volt. :lol: Viccet félretéve Karcsi BC-je egy újabb darab, de ami a lényeg, neki gyári rádiós kódra lett felprogramozva, az enyém pedig nem gyári rádiósra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Mert az övé az enyémben, az enyém az övében volt. :lol: Viccet félretéve Karcsi BC-je egy újabb darab, de ami a lényeg, neki gyári rádiós kódra lett felprogramozva, az enyém pedig nem gyári rádiósra. Jaja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Mert az övé az enyémben, az enyém az övében volt. :) Viccet félretéve Karcsi BC-je egy újabb darab, de ami a lényeg, neki gyári rádiós kódra lett felprogramozva, az enyém pedig nem gyári rádiósra. Nem a Tied az újabb(GD)? Neki nem is gyári rádiója van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Nem a Tied az újabb(GD)? Neki nem is gyári rádiója van. :lol: GD az a szoftver verzióját jelöli. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Nem a Tied az újabb(GD)? Neki nem is gyári rádiója van. :lol: ...és? Van hozzá az is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 ...és? Van hozzá az is. :lol: uuuu. Nem is mondtad! Milyen? CDR500at néztem mostanában, de nagyon horror az ára. GD az elvileg az újabbakat jelöli, de nem szoftver szinten. A szoftvert az 1-es vagy a 2es mutatja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Megvan a megoldás!!!! Szerzek átalakítót és akkor ki tudom nyomni a gyári kijelzőre. Ez a Kenwood már annyira a szívemhez nőtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 GD az a szoftver verzióját jelöli. :lol: Nekem még A-s szoftver van rajta. Megvan a megoldás!!!! Szerzek átalakítót és akkor ki tudom nyomni a gyári kijelzőre. Ez a Kenwood már annyira a szívemhez nőtt. Egy ilyen átalakító kb 15 ropi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Megvan a megoldás!!!! Szerzek átalakítót és akkor ki tudom nyomni a gyári kijelzőre. Ez a Kenwood már annyira a szívemhez nőtt. erre én is gondoltam, és amit ír invi 15 ezer, tehát létzik, nem pont olcsó, de ... ha eljutok oda, akkor sztem veszek majd bele. valami link létezik erről, meg minden fejhez létező cucc ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 erre én is gondoltam, és amit ír invi 15 ezer, tehát létzik, nem pont olcsó, de ... ha eljutok oda, akkor sztem veszek majd bele. valami link létezik erről, meg minden fejhez létező cucc ez? Nem mindhez, Kenwood, Sony, VDO fejekhez van, általában a drágábbakhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 De ahogy néztem, JVC-hez nincs ilyen átalakító. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Egyébként Hening BC-je, ugyebár valamivel újabb darab, szerintem gyengébb háttérvilágítással rendelkezett. Nem tudom mennyire van köze ennek ahhoz, hogy az én régebbi BC-m nagy csatijában van egy szál (piros-fehér), ami az újabb BC-ken már nincs, ez egy plusz táp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Ádám! Ha tudsz véletlen gyári 26 tűs BC csatit szólj pls! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Ádám! Ha tudsz véletlen gyári 26 tűs BC csatit szólj pls! :lol: Én Dinitől vettem kompletten. Sima CD-rom kábel is megteszi, ha nincsen épp rendes csati. SZerk: vagy itt nézd meg: http://www.soselectronic.com/a_info/kathu/f23.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Én Dinitől vettem kompletten. Sima CD-rom kábel is megteszi, ha nincsen épp rendes csati. SZerk: vagy itt nézd meg: http://www.soselectronic.com/a_info/kathu/f23.pdf Dini genya,nem akar adni! :lol: Valahonnan csak lesz gyári,ráér még,annyira nem sürgős! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Dini genya,nem akar adni! :lol: Valahonnan csak lesz gyári,ráér még,annyira nem sürgős! Akkor esetleg akik csak úgy gsi-t bontanak, érdemes megkérdezni, hátha. Csak ugye amiért Dini sem adja az logikus...hogy egybe tartozik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Ebay-en néztem az átalakítót, ott 10alatt láttam kapásból, de csak kbre néztem, mert elfelejtettem a rádióm pontos típusát. Este megnézem és akkor mindent tisztázok. Mondjuk az ebayes az vmi G-Astrás kormányvezérlőt is tartalmaz már ennyiért, ami ugye gondolom engedi a gyári multikormánnyal vezérelni a nem gyári rádiót. Sztem ezzel együtt megéri, mert akkor a Radio textet is meg mindent ki tud írni, plusz nem kell nélkülözni az mp3-as cdket. Persze az itthoni árak kicsit irreálisak, mint mindig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Akkor esetleg akik csak úgy gsi-t bontanak, érdemes megkérdezni, hátha. Csak ugye amiért Dini sem adja az logikus...hogy egybe tartozik... Inkább nem mondok semmit erre! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Egyébként Hening BC-je, ugyebár valamivel újabb darab, szerintem gyengébb háttérvilágítással rendelkezett. Nem tudom mennyire van köze ennek ahhoz, hogy az én régebbi BC-m nagy csatijában van egy szál (piros-fehér), ami az újabb BC-ken már nincs, ez egy plusz táp. Az igazából egy olyan táp, ami multec esetén az AC reléről figyeli a tápot, hogy kap-e villanyt az AC pumpa. Így figyelte, hogy mikor nincs fogyasztás. C20XE-nél kicsit bonyolultabb, de ott is ez a lényeg, hogy ha nincs injektor nyitás, akkor azon a piros-fehér madzagon nem jött villany. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Ebay-en néztem az átalakítót, ott 10alatt láttam kapásból, de csak kbre néztem, mert elfelejtettem a rádióm pontos típusát. Este megnézem és akkor mindent tisztázok. Mondjuk az ebayes az vmi G-Astrás kormányvezérlőt is tartalmaz már ennyiért, ami ugye gondolom engedi a gyári multikormánnyal vezérelni a nem gyári rádiót. Sztem ezzel együtt megéri, mert akkor a Radio textet is meg mindent ki tud írni, plusz nem kell nélkülözni az mp3-as cdket. Persze az itthoni árak kicsit irreálisak, mint mindig. ha ráérsz nézd már meg milyen márkákhoz van ilyen ok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Az igazából egy olyan táp, ami multec esetén az AC reléről figyeli a tápot, hogy kap-e villanyt az AC pumpa. Így figyelte, hogy mikor nincs fogyasztás. C20XE-nél kicsit bonyolultabb, de ott is ez a lényeg, hogy ha nincs injektor nyitás, akkor azon a piros-fehér madzagon nem jött villany. De én erre gyújtás tápot kötöttem...akkor ez nem jó megoldás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 ha ráérsz nézd már meg milyen márkákhoz van ilyen ok? Inkább írd meg, hogy Neked milyen van és az alapján könnyebb. Az enyémhez úgy néz ki, hogy mégse jó az adapter, mert nem támogatott típus.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 De én erre gyújtás tápot kötöttem...akkor ez nem jó megoldás. :lol: De. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 majd az enyémnél rá kell nézni az átlagfogyira, mert hiába nullázom le, 3mp múlva már 38.9en van és ott is marad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 majd az enyémnél rá kell nézni az átlagfogyira, mert hiába nullázom le, 3mp múlva már 38.9en van és ott is marad :lol: Programoztasd fel....rossz kóddal persze hogy hülyeséget ír. Környékezd meg Gabit, neki tuti van műszere. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts