invictus Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Mi most fogjuk Karcsival vmikor beszerelni az enyémbe, majd jelzek, hogy mennyire pontos. Pontosnak pontos, múltkor nekem átlagfogyiban kevesebb mint 2 decit tért el, a kérdés, hogy a tankszint jele mennyire hasonló a Corsában. Mondjuk ez csak a megtehető távban mutatkozik meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Pontosnak pontos, múltkor nekem átlagfogyiban kevesebb mint 2 decit tért el, a kérdés, hogy a tankszint jele mennyire hasonló a Corsában. Mondjuk ez csak a megtehető távban mutatkozik meg. Ha német nyelvű van,azt angolra lehet valahogy konvertálni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Ha német nyelvű van,azt angolra lehet valahogy konvertálni? :lol: Persze, a kódindex a nyelvet is tartalmazza, ha jól emlékszem akkor 109-es kódja van az angol, metrikus, gyári rádiós beállításnak, 111 pedig ugyanez nem gyári fejegységgel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Persze, a kódindex a nyelvet is tartalmazza, ha jól emlékszem akkor 109-es kódja van az angol, metrikus, gyári rádiós beállításnak, 111 pedig ugyanez nem gyári fejegységgel. Zsír!Nem kell a német rondaság! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Zsír!Nem kell a német rondaság! :lol: azt akarod h bvectras legyen mi? :lol: ejj ejj :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 azt akarod h bvectras legyen mi? :lol: ejj ejj :lol: Micsoda?El vagy te tévedve! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Micsoda?El vagy te tévedve! :lol: Nyomjad inkább olaszra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Helló sziasztok. Lehet volt már ez a kérdés de meg kérdezném, hogy miért van az hogy néha üresben gurulok a kocsival és fölmegy a fogyasztás 6literre? Másik meg az lenne hogy nem rég óta van benn a bc és az elején rendesen irkálta a dolgokat elindulásnál normális adatokat írt. Egy 3napja viszont észrevettem hogy 1esből való megindulásnál felmegy 32-35literre 2esben is 25literkörnéyke majd 3astólkezd el normális adatot írni. (Számomra ez a 35literek nem normálisak) Ez mitől lehet? Az elején semmi ilyen nem volt most egy pár napja. Valaki mondjon valamit köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Helló sziasztok. Lehet volt már ez a kérdés de meg kérdezném, hogy miért van az hogy néha üresben gurulok a kocsival és fölmegy a fogyasztás 6literre? Másik meg az lenne hogy nem rég óta van benn a bc és az elején rendesen irkálta a dolgokat elindulásnál normális adatokat írt. Egy 3napja viszont észrevettem hogy 1esből való megindulásnál felmegy 32-35literre 2esben is 25literkörnéyke majd 3astólkezd el normális adatot írni. (Számomra ez a 35literek nem normálisak) Ez mitől lehet? Az elején semmi ilyen nem volt most egy pár napja. Valaki mondjon valamit köszi. Mivel 1-esben haladsz alacsony a sebeseég, mégis pörög a motor és fogyaszt. Emiatt van a nagy fogyi. Ez nem meglepő Egyesben ne várj 5-6 literes adatokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Mivel 1-esben haladsz alacsony a sebeseég, mégis pörög a motor és fogyaszt. Emiatt van a nagy fogyi. Ez nem meglepő Egyesben ne várj 5-6 literes adatokat. Igen ezt értem. De ha lepadlózom ha éppen csak elindulok akkor is 35liter. És eddig nem ezt irkálta. 2esben is csak felmegy mire rá álna a valósra addigra váltani kell. Szal valami megváltozott:D Először a szívatóra vagy dúsítóra gondoltam de meleg motorral is csinállja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Szerintem van. Ha belegondolsz fogyasztásjel is ugyanúgy van, tehát a funkciók működni fognak. Egyedül a tankszint ami kérdéses, hiszen a Corsa tankja kisebb, ezt nem tudom hogy kezelné a BC legegyszerűbb lenne kimérni azt a szálat. Bár van a BC-ben tankkorrekciós is, lehet pár litert állítgatni. Ha a tartályok is ugyanolyanok akkor az is műkszik. Átnézegettem a PDF-et és ha megnézed ott is csinál tankkorrekciót....mikor -3,0 van kiíratva. G Astra BC is szépen mutat. :lol: Ez hogy is van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Ez hogy is van? :lol: Turkeszolni kell benne. Diag állapotban nyomogatni kell a gombokat, már nem tudom melyiket pontosan... :lol: És akkor kijön egy olyan rész, hogy 120ohm...stb...és ott lehet állítani +/-3-at. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Ez hogy is van? :lol: A "D" érintkezőt rákötöd testpontra, ekkor megjelenik egy diag menürendszer, a set gombbal tudsz ugrálni és valamelyik időállító gombbal tudsz állítgatni. Egyértelmű hogy melyik a tankkorrekciós, de most nem tudom fejből hogy hanyas Diag menüpont. De amúgy csak Caravan és más autótípus esetén kell állítani a tankszinten a BC-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Az alapjárat OP-COM-mal is belőhető,nekem állígattuk,900-at adtunk meg neki.Ezt próbálja követni az ECU. OFF. Bc-vel kezdtél már valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 OFF. Bc-vel kezdtél már valamit? Ma került hozzám,de olyan másnapos vagyok,hogy ma nem foglalkoztam vele. :lol: Majd holnap ránézek,lehet bepróbálom,de valahogy most még nincs kedvem beépíteni,majd ha jobb idő lesz. Kell még a 24-es kék csati is,bontóban csak lesz Ferusnál. Esetleg az átkötéseket megcsinálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Ma került hozzám,de olyan másnapos vagyok,hogy ma nem foglalkoztam vele. :lol: Majd holnap ránézek,lehet bepróbálom,de valahogy most még nincs kedvem beépíteni,majd ha jobb idő lesz. Kell még a 24-es kék csati is,bontóban csak lesz Ferusnál. Esetleg az átkötéseket megcsinálom. Nagy csati nélkül hogy csinálod meg az átkötéseket? Te is belül akarod megoldani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Nagy csati nélkül hogy csinálod meg az átkötéseket? Te is belül akarod megoldani? Igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Igen! Mondjuk amíg nincs meg a csati, addig be tudod húzni a diag, üa., ecu kábeleket is...és akkor már csak alig lesz meló, ha megszerzed a nagy csatit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Ma bekerült nekem is a Karcsi jóvoltából. :lol: 7főn viszem 95-ösre beprogramozni. Aztán majd jelzem a fogyasztás pontosságát. Nagyon kíváncsi vagyok. Köszi Karcsi még egyszer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Ez ugye egy '92es C20NE-s autóból származik, aminek a kódja 008. A táblázat szerint akkor még nem voltak kódok csak 001től 048ig, nem lesz ebből gáz, ha 95ősre akarjuk felprogramozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Ez ugye egy '92es C20NE-s autóból származik, aminek a kódja 008. A táblázat szerint akkor még nem voltak kódok csak 001től 048ig, nem lesz ebből gáz, ha 95ősre akarjuk felprogramozni? Nem. Az enyém is ilyenről lett 95-re állítva. Hogyhogy meguntad a Gabi-féle BC-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Nem. Az enyém is ilyenről lett 95-re állítva. Hogyhogy meguntad a Gabi-féle BC-t? Igazából mindig gyárit akartam. Csak korábban lebeszéltek róla. Amióta megvettük '98ban ezt az autót és megláttam a használati utasításban, hogy ilyen is lehetett volna benne kb. azóta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Igazából mindig gyárit akartam. Csak korábban lebeszéltek róla. Amióta megvettük '98ban ezt az autót és megláttam a használati utasításban, hogy ilyen is lehetett volna benne kb. azóta. :lol: Mondjuk nekem azért is tetszik a rendes BC mert sokkal komolyabb hangulata lesz a műszerfalnak tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Mondjuk nekem azért is tetszik a rendes BC mert sokkal komolyabb hangulata lesz a műszerfalnak tőle. Meg ezzel 1 olyan szintre emeli az autót tudásilag, mint napjaink jól felszerelt drága autóit. Én szeretem tudni, hogy mi a helyzet az autóval. Neked benne van a CC? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Meg ezzel 1 olyan szintre emeli az autót tudásilag, mint napjaink jól felszerelt drága autóit. Én szeretem tudni, hogy mi a helyzet az autóval. Neked benne van a CC? Nincs benne, én azt feleslegesnek tartom...hetente átvizsgálom az izzókat. Majd tartályokat szeretném bekötni tavasszal. Egyébként való igaz amit állítasz, én is ezt szoktam mondani, hogy egy mai autó fedélzetije sem tud többet...maximum ezeken kívül megtett távolságot is mutat. És mindezt egy Opel már '92-ben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts