Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Board Computer

PetiGSI

Recommended Posts

Helló sziasztok. Lehet volt már ez a kérdés de meg kérdezném, hogy miért van az hogy néha üresben gurulok a kocsival és fölmegy a fogyasztás 6literre?

Másik meg az lenne hogy nem rég óta van benn a bc és az elején rendesen irkálta a dolgokat elindulásnál normális adatokat írt. Egy 3napja viszont észrevettem hogy 1esből való megindulásnál felmegy 32-35literre 2esben is 25literkörnéyke majd 3astólkezd el normális adatot írni. (Számomra ez a 35literek nem normálisak) Ez mitől lehet? Az elején semmi ilyen nem volt most egy pár napja. Valaki mondjon valamit köszi.

Megosztás:

Helló sziasztok. Lehet volt már ez a kérdés de meg kérdezném, hogy miért van az hogy néha üresben gurulok a kocsival és fölmegy a fogyasztás 6literre?

Másik meg az lenne hogy nem rég óta van benn a bc és az elején rendesen irkálta a dolgokat elindulásnál normális adatokat írt. Egy 3napja viszont észrevettem hogy 1esből való megindulásnál felmegy 32-35literre 2esben is 25literkörnéyke majd 3astólkezd el normális adatot írni. (Számomra ez a 35literek nem normálisak) Ez mitől lehet? Az elején semmi ilyen nem volt most egy pár napja. Valaki mondjon valamit köszi.

Mivel 1-esben haladsz alacsony a sebeseég, mégis pörög a motor és fogyaszt. Emiatt van a nagy fogyi. Ez nem meglepő

Egyesben ne várj 5-6 literes adatokat.

Megosztás:

Mivel 1-esben haladsz alacsony a sebeseég, mégis pörög a motor és fogyaszt. Emiatt van a nagy fogyi. Ez nem meglepő

Egyesben ne várj 5-6 literes adatokat.

Igen ezt értem. De ha lepadlózom ha éppen csak elindulok akkor is 35liter. És eddig nem ezt irkálta. 2esben is csak felmegy mire rá álna a valósra addigra váltani kell. Szal valami megváltozott:D Először a szívatóra vagy dúsítóra gondoltam de meleg motorral is csinállja.

Megosztás:

Szerintem van. Ha belegondolsz fogyasztásjel is ugyanúgy van, tehát a funkciók működni fognak. Egyedül a tankszint ami kérdéses, hiszen a Corsa tankja kisebb, ezt nem tudom hogy kezelné a BC legegyszerűbb lenne kimérni azt a szálat. Bár van a BC-ben tankkorrekciós is, lehet pár litert állítgatni. Ha a tartályok is ugyanolyanok akkor az is műkszik.

Átnézegettem a PDF-et és ha megnézed ott is csinál tankkorrekciót....mikor -3,0 van kiíratva.

G Astra BC is szépen mutat. :lol:

Ez hogy is van? :lol:

Megosztás:

Ez hogy is van? :lol:

A "D" érintkezőt rákötöd testpontra, ekkor megjelenik egy diag menürendszer, a set gombbal tudsz ugrálni és valamelyik időállító gombbal tudsz állítgatni. Egyértelmű hogy melyik a tankkorrekciós, de most nem tudom fejből hogy hanyas Diag menüpont. De amúgy csak Caravan és más autótípus esetén kell állítani a tankszinten a BC-ben.

Megosztás:

OFF. Bc-vel kezdtél már valamit?

Ma került hozzám,de olyan másnapos vagyok,hogy ma nem foglalkoztam vele. :lol:

Majd holnap ránézek,lehet bepróbálom,de valahogy most még nincs kedvem beépíteni,majd ha jobb idő lesz.

Kell még a 24-es kék csati is,bontóban csak lesz Ferusnál.

Esetleg az átkötéseket megcsinálom.

Megosztás:

Ma került hozzám,de olyan másnapos vagyok,hogy ma nem foglalkoztam vele. :lol:

Majd holnap ránézek,lehet bepróbálom,de valahogy most még nincs kedvem beépíteni,majd ha jobb idő lesz.

Kell még a 24-es kék csati is,bontóban csak lesz Ferusnál.

Esetleg az átkötéseket megcsinálom.

Nagy csati nélkül hogy csinálod meg az átkötéseket? Te is belül akarod megoldani?

Megosztás:

Igazából mindig gyárit akartam. Csak korábban lebeszéltek róla. Amióta megvettük '98ban ezt az autót és megláttam a használati utasításban, hogy ilyen is lehetett volna benne kb. azóta. :lol:

Mondjuk nekem azért is tetszik a rendes BC mert sokkal komolyabb hangulata lesz a műszerfalnak tőle.

Megosztás:

Meg ezzel 1 olyan szintre emeli az autót tudásilag, mint napjaink jól felszerelt drága autóit.

Én szeretem tudni, hogy mi a helyzet az autóval. Neked benne van a CC?

Nincs benne, én azt feleslegesnek tartom...hetente átvizsgálom az izzókat. Majd tartályokat szeretném bekötni tavasszal.

Egyébként való igaz amit állítasz, én is ezt szoktam mondani, hogy egy mai autó fedélzetije sem tud többet...maximum ezeken kívül megtett távolságot is mutat. És mindezt egy Opel már '92-ben. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.